Izing Klára heti horoszkópja az előttünk álló hét napra.

HALAK (február 20. – március 20.)  

Hajlamossá válhat a makacsságra, így önmaga alatt vághatja a fát. Ha kicsit is elfogadóbb lenne, elkerülhetné azt a szituációt, amely miatt szoronghat, és ezért éjszaka nehezebben jön álom a szemére. Ha van rejtegetnivalója, és nem szeretné, hogy kiderüljön, sokkal óvatosabbnak kellene lennie. Különösen igaz ez, ha valaki iránt titkon gyengéden érez. Pénzére ügyeljen, mert veszteség érheti.

KOS (március 21. – április 20.)

Olyasmi miatt szoronghat, amire nincs ráhatása. Mivel a kommunikáció az erősségei közé tartozik, ha kibeszéli a problémákat, jobban érezheti magát a bőrében. A házasságokban, régi együttélésekben, ha önök szülők, akkor élete párja és a gyermekük között konfliktus alakulhat ki. Önnek a békebíró szerepét kellene magára öltenie, és máris nyugalom honolhat a magánéletében.

BIKA (április 21. – május 20.)

Nem az számít, ön mit tud, milyen tapasztalatai vannak, hanem az, kinek a rokona, kinek a jó ismerőse. Ugyanis a kapcsolatainak talán sohasem vette olyan nagy hasznát, mint most. Ha párkapcsolatban él, élete párja konfliktusba kerülhet a saját rokonaival, emiatt pedig feszültebb lehet, mint korábban bármikor. Bírságveszélyes a hét, tartsa be a szabályokat, különben mélyen zsebbe nyúlhat.

IKREK (május 21. – június 21.) 

Agytekervényei az ötödik sebességbe kapcsolhatnak. Ha kommunikációról van szó, ön ebben most verhetetlen, ezért még azokat a dolgokat is elő kellene adnia, amelyek már jó ideje foglalkoztatják. Mindent meg tud oldani, amit csak akar. Ha az állásváltoztatás gondolatával játszadozik, most lépjen a tettek mezejére. A szerelmi kapcsolatokban új fejezet veheti kezdetét.

RÁK (június 22. – július 22.) 

Stresszes ez a mostani hét, egymást követhetik olyan helyzetek, amelyek miatt az idegei megfeszülhetnek. Az ismerősei közül valaki csalódást okozhat, és talán búcsút is inthetnek a kapcsolatuknak. Kedvez az idő mindenféle külfölddel kapcsolatos ügynek. Még akkor is érdemes lenne kivizsgálásra mennie, ha semmiféle panasza nincs, mert időben elcsíphetővé válhat egy betegség.

OROSZLÁN (július 23. – augusztus 23.) 

A házasságokban, régi együttélésekben a társának most sokkal nagyobb szüksége lehet az ön támogatására, szerelmére. Ha ön szavakba öntené, mit érez iránta, megakadályozhatja, hogy a magányosság érzése miatt kikacsintgasson a kapcsolatukból. Ön senkinek nem kíván rosszat, de amikor valaki megkapja a sorstól, amit megérdemel, akkor úgy érezheti, mégiscsak van igazság a földön.

SZŰZ (augusztus 24. – szeptember 23.)   

A házasságokban, régi együttélésekben minden megbeszélhető lehet, a kapcsolatuk ennek hatására nemcsak jól működhet, de a viszonyuk sokkal szorosabbá válhat, mint eddig. Ha ön szülő, gyermekére nem pusztán nagyobb figyelmet kellene fordítania, hanem mélyebben zsebbe kell nyúlnia miatta. Meglepetten tapasztalhatja, hogy a kollégái közül valaki az ön kedvében akar járni.

MÉRLEG (szeptember 24. – október 23.)

Rengeteg feladat szakadhat a nyakába. Egy kollégájával is azért tud nehezebben kijönni, mert munkatársa makacskodhat, vagy olyan elképzelései lehetnek, amelyekkel ön nem ért egyet. Valakinek a kiszolgálása azonban nem esik nehezére, talán azért, mert fontos önnek az illető és szereti. Szerelmi kapcsolatában kedvese hajlamossá válhat a túlzásokra, ez okozhat átmeneti problémát a viszonyukban.

SKORPIÓ (október 24. – november 22.)  

Kopogtathat az ajtaján a múlt. Talán olyan dologgal kell ismét foglalkoznia, amelyről úgy gondolhatta, a végére pontot tett. Vagy olyasvalaki bukkanhat fel az életében, akiről régen hallott. A szerelmi kapcsolatokban olyan változás következhet be, amely miatt a viszonyuk szorosabbá válhat. Ha ön szülő, gyermeke körül foroghat minden gondolata, szüksége lehet az ön segítségére.

NYILAS (november 23. – december 21.) 

Minden figyelme a családjára irányulhat: néhányan az ön támogatására szorulhatnak. Még a tabunak számító témák is megbeszélhetővé válhatnak, ezért a kényes dolgokat nem kellene a szőnyeg alá söpörnie. Olyasvalakivel hozhatja össze a sors, aki iránt gyengédséget érezhet. Felettesével is most kellene megbeszélnie mindazt, ami egy ideje már foglalkoztatja. Balesetveszélyes a hét, legyen óvatos!

BAK (december 22. – január 20.) 

Annyira jól tudja képviselni az érdekeit, hogy talán még homokot is el tudna adni a sivatagban. Most érdemes vásárlást lebonyolítania, és ha költözésre kerülne sor, minden a legnagyobb rendben mehet. A szomszédjával, testvérével is jobban kijöhetnek. Viszont ha pénzről van szó, legyen észnél, mert olyasmire adhat ki, ami nem éri meg az árát. A munkája során megismer valakit, és fülig beleszerethet. 

VÍZÖNTŐ (január 21. – február 19.)  

Fortuna istenasszony támogatására számíthat, olyan dolgok is megtörténhetnek, amelyek a legtitkosabb vágyai közé tartozhattak. Olyasmi is megeshet önnel, ami miatt örömében fülig érhet a szája. Kedvez az idő ingatlannal kapcsolatos mindenféle ügy lebonyolításának. Hajlamossá válhat a feledékenységre, ezért fel kellene írnia, mikor mit kell megtennie, így elkerülheti a nehéz helyzeteket.