Izing Klára heti horoszkópja az előttünk álló hét napra.

NYILAS (november 23. – december 21.)

A kollégái között van, aki az idegein­ táncolhat, mással viszont nagy lesz az összhang, félszavakból is megérthetik egymást. Pénzügyeinek alakulása miatt az egyik szeme sír, a másik nevet. Utóbbira az ad okot, hogy olyan összegre tehet szert, amelyből meg tudja venni azt, amire eddig csak vágyakozott. Kopogtathat ajtaján a múlt: megeshet, hogy régi ismerős bukkan fel, vagy sokat gondol arra, ami korábban történt.

BAK (december 22. – január 20.)

Megeshet, hogy a szerelmi életében történnek olyan változások, amelyek miatt hirtelen másként látja még a jövőjét is. Ha ön szülő, gyermeke olyan dologgal állhat elő, amely hatással lehet az ön anyagi helyzetére. Mivel a kommunikáció most az erősségei közé tartozik, elő kellene adnia azt a témát, ami egy ideje foglalkoztatja önt. A megérzései tökéletesen működnek, hallgasson az ösztöneire!

VÍZÖNTŐ (január 21. – február 19.)

A pénz most úgy vonzódhat önhöz, mint vas a mágneshez. Megeshet, hogy olyan összeg üti a markát, amelyből akár dugipénzt is képezhet. A felettesével jól kijöhet. Van a környezetében olyan személy, akinek a jóindulata kellemesen meglepheti önt. Jó kapcsolata lehet egy rokonnal, aki olyan dologra is igent mondhat, amelyről korábban talán hallani sem akart. Külföldi utazás során boldogító élményben lehet része.

HALAK (február 20. – március 20.)

Talán valaki számára ön lesz a váll, amin kisírhatja magát. De az is lehet, hogy sugárzik önről a biztonságérzet, ezért többen szeretnének a közvetlen közelében tartózkodni. Régi ismerős bukkanhat fel az életében, ami miatt ön is örömöt érezhet. Bírságveszélyes ez a hét, tartsa be a szabályokat! Külföldi utazása pompásan sikerülhet. Ha párkapcsolatban él, társának szüksége lehet az ön támogatására.

KOS (március 21. – április 20.)

Pénzügyei pompásan alakulhatnak, amit azért kellene titokban tartania, mert olyasvalaki is irigykedhet önre, aki ezzel a viselkedésével csalódást okozhat. Most érdemes a vásárlásokat lebonyolítania, mert kedvező áron juthat az ön számára fontos dolgokhoz. A házasságokban, régi együttélésekben a társa életében olyan változások következhetnek be, amelyek jó hatással lehetnek kettőjük kapcsolatára.

BIKA (április 21. – május 20.)

Fortunának, a szerencse istenasszonyának támogatásában lehet része. Az élet több területén érezheti magát mázlistának. Tegyen próbát a szerencsejátékokban, mert nyerhet. Nem kedvez az idő külfölddel kapcsolatos ügyeknek. Ha egy utazást nem tud elhalasztani, legyen körültekintőbb! A házasságokban, régi együttélésekben nagy lehet az összhang önök között. Valaki szeretete kellemesen meglepheti.

IKREK (május 21. – június 21.)

A munkában, megélhetésben a kedve szerint alakulhatnak a dolgok. Előfordulhat, hogy nemcsak élvezi mindazt, amit el kell végeznie, hanem a felettesével is tökéletes lesz az összhang. Olyan változások is bekövetkezhetnek, amelyek jó hatással vannak a biztonságérzetére. Megeshet, hogy önnek fontos személynél egészségügyi probléma alakul ki, emiatt nagyobb teher nehezedhet az ön vállára is.

RÁK (június 22. – július 22.)

A boldogság kék madara telepedhet a vállára. Az élet több területén is történhetnek boldogító dolgok önnel. Olyan hír is eljuthat a fülébe, hogy hálát ad a sorsnak, amiért mindez nem önnel esett meg. Kedvez az idő külfölddel kapcsolatos ügyeknek, ha tanulmányokat folytat, remek eredményt érhet el. Ha ön szülő, gyermeke szerencsés helyzetbe kerülhet. A kényes témákat most végre megbeszélhetik.

OROSZLÁN (július 23. – augusztus 23.)

Olyan váratlan esemény történhet, hogy ön hirtelen talán azt sem tudja, ébren ­van-e, vagy csak álmodik. Érdemes lenne körülnéznie az álláspiacon, mert megeshet, hogy a meglévő kenyérkeresetében olyan változás történik, ami nem felel meg önnek. Többször juthat eszébe a múlt, az is lehet, hogy valakinek a hiánya miatt könny csillog a szemében. Ha betegséggel küszködött, a gyógyulás útjára léphet.

SZŰZ (augusztus 24. – szeptember 23.)

A nagyvilágban olyan esemény történhet, amely befolyásolhatja az ön életét, a kedélyállapotát is. Különösen igaz ez, ha életében a külföld valamilyen módon fontos. A házasságok, régi együttélések megerősödhetnek. Lehet, hogy a társa ­kerül olyan helyzetbe, amely jó hatást gyakorolhat a közös életükre. Ha idénymunkát végez, megtalálhatja a számítását. Gyermekével nagy lehet az összhang.

MÉRLEG (szeptember 24. – október 23.)

Anyagi ügyei olyan jól alakulhatnak, hogy a környezetében többen úgy gondolják, önnek még a bőre alatt is pénz van. Olyan bevételre is szert tehet, amelyből akár tartalékot is képezhet. Most érdemes pénzzel kapcsolatos ügyeket lebonyolítania. Egy kollégájával is remekül kijöhetnek, és nincs olyan feladat, amit ne tudna megoldani. Egészségére, testi épségére jobban ügyeljen! Műtét jól sikerülhet.

SKORPIÓ (október 24. – november 22.)

A házasságok, régi együttélések elsősorban azért működhetnek jól, mert élete párja sokkal engedékenyebb, alkalmazkodóbb. Olyan dologra is igent mondhat most, amelyet korábban talán elutasított. Ha ön szülő, gyermeke olyasmivel állhat elő, amitől az ön hangulata hullámzóvá válhat: hol aggódik, hol bizakodik. Rendkívül balesetveszélyes a hét, legyen óvatos, főleg a közlekedés során!