Izing Klára heti horoszkópja az előttünk álló hét napra.

NYILAS (november 23. – december 21.)

Úgy vághat az esze, mint a borotva, az agya pedig úgy szívja magába az új tudást, mint szivacs a vizet. Felettesével tökéletes lehet önök között az összhang, nincs olyan, amit ne tudnának megbeszélni. Ha állást vagy hivatást kívánna változtatni, akkor most lépjen a tettek mezejére, mert jó lehetőségre bukkanhat. Olyan hír juthat a fülébe, ami miatt hálát ad a gondviselésnek, hogy ami történt, nem önnel esett meg.

BAK (december 22. – január 20.)

Ha szerelemről van szó, az egyik szeme sír, a másik nevet. Ha ön szülő, akkor a gyermekével most annak ellenére nehezebben tud kijönni, hogy ő összessé­-
gé­ben alkalmazkodóbb és elfogadóbb. Ha külföldre utazik, az összes létező biztosítást kösse meg, és vigyen magával a tervezettnél jóval több pénzt. Felettese nehéz helyzetbe kerülhet, ez lehet furcsa viselkedésének a magyarázata.

VÍZÖNTŐ (január 21. – február 19.)

Talán sohasem voltak annyira erősek a megérzései, mint most. Hallgasson arra, amit az ösztönei súgnak, így talán még az anyagilag bonyolult szituációt is elkerülheti. Főnöke nehéz helyzetbe kerülhet, emiatt feszült lehet. De azonkívül, hogy alkalmazkodik, mást nem nagyon tehet. Nem kedvez az idő külfölddel kapcsolatos ügyeknek. Baráti kapcsolat fontosabbá válhat, valaki támogatása jóleshet.

HALAK (február 20. – március 20.)

Még az is lehet, hogy valakik életében ön tölti be a békebíró szerepét. Megeshet, hogy diplomatikusan tud fogalmazni, és ezért könnyebben éri el mindazt, amit szeretne. Közlekedés során nagyobb odafigyelésre van szükség; ha külföldre utazik, nehéz helyzet jöhet létre. A munkában, megélhetésben viszont a dolgok nagyon is a kedve szerint alakulhatnak. Felettesével teljes lehet az összhang.

KOS (március 21. – április 20.)

A házasságok, régi együttélések azért működhetnek jól, mert elsősorban élete párja nyitottabb mindenre. Sőt, még a tabunak számító témákat is megbeszélhetik. Ha pénzről van szó, akkor körültekintőbbnek kellene lenni, mert így elkerülheti, hogy veszteséget szenvedjen, meglopják, vagy olyasmire adjon ki, ami nem éri meg az árát. Felettesével kiváló lehet a kapcsolata. A munkában sikeressé válhat.

BIKA (április 21. – május 20.)

A szeretet járhatja át minden porcikáját. A gyengéd érzéseit szavakba kellene önteni, mert élete párja vagy a környezetében valaki így érti meg, hogy ön miként érez. A vonzás törvényét is gyakorolhatja, mert amire sokat gondol, az most bekövetkezhet. Ha egészségi problémával küzd, a gyógyulás útjára léphet. Ha pénzzel kapcsolatos hivatalos ügyet bonyolít le, akkor minden úgy mehet, mint a karikacsapás.

IKREK (május 21. – június 21.)

A párkapcsolatokban olyan változás következhet be, hogy örömében fülig érhet a szája. Nagy esély van most arra, hogy belebonyolódjon egy dologba, amit titokban kellene tartani. Ha ön szülő, gyermekével talán sohasem volt eddig olyan nagy az összhang, mint most. A kollégák közül valaki miatt kinyílhat a kisbicska a zsebében. Ha nyugalmat szeretne, akkor a pénz ne legyen most téma.

RÁK (június 22. – július 22.)

Megeshet, hogy felbukkan valaki a múltból. Az is lehet, hogy olyasmivel kell foglalkozni újra, amiről azt gondolhatta, hogy már pontot tett a végére. Ami korábban szőrén-szálán eltűnt, az most csodával határos módon előkerülhet. Kollégával nagy összhang alakulhat ki, valakinek a kiszolgálása nem esik nehezére. A szerelemben átélheti a szeretni és szeretve lenni nem mindennapi élményét.

OROSZLÁN (július 23. – augusztus 23.)

Lényeges a világos és egyértelmű kommunikáció, mert különben olyan helyzet jöhet létre, ami miatt annyira szoronghat, hogy éjszaka nehezebben jön álom a szemére. Nem kedvez az idő ingatlannal kapcsolatos ügy lebonyolításának. Megtapasztalhatja a gondolat teremtő erejét, mert ami körül sokat forognak az agytekervényei, azok most mind megvalósulhatnak. Pénzügyei irigylésre méltóan alakulhatnak.

SZŰZ (augusztus 24. – szeptember 23.)

A saját érdekében, mielőtt megszólal, el kellene számolni tízig, így elkerülheti, hogy olyat mondjon, amivel önmaga alatt vágja a fát. Roppant balesetveszélyes ez az időszak, ezért figyelmesebben közlekedjen! A házasságokban, régi együttélésekben a társa szíve csordultig telhet szeretettel, aminek hangot is ad. Kedvez az idő ingatlannal, rokonokkal kapcsolatos ügyek lebonyolítására.

MÉRLEG (szeptember 24. – október 23.)

Öntől távol áll az irigység és a rosszindulat, ezért értetlenül figyeli bizonyos egyén(ek) viselkedését. Próbálja magát túltenni a csalódáson, és értékelje azokat az embereket, akik a közvetlen környezetében vannak, és jót akarnak önnek. Mélyebben zsebbe kell nyúlni azért, hogy betegségből felgyógyuljon, vagy megelőzze egészségi gondnak a kialakulását. Kedvez az idő ingatlanügylet lebonyolításának.

SKORPIÓ (október 24. – november 22.)

Azokban a házasságokban, régi együttélésekben, ahol gyermek is van, boldog napokat élhetnek át együtt. A szerelmi kapcsolatokban is egymást követhetik a varázslatos pillanatok, emiatt csordultig lehet szeretettel a lelke. Pénzügyi megbeszélésekre kiváló ez a hét, mert az életnek ezen a területén könnyebben elérheti mindazt, amit szeretne. Párjának munkahelyi gondja akadhat.