Heti horoszkóp: 2023. szeptember 27. – október 3.

Izing Klára heti horoszkópja az előttünk álló hét napra.

MÉRLEG (szeptember 24. – október 23.)

Eredményesen gyakorolhatja a vonzás törvényét, mert amire többet gondol, az megvalósulhat. Az ismerősei között van olyan személy, akivel búcsút inthetnek egymásnak, és ez önnek nem okoz most szívfájdalmat. Olyan dolog juthat a tudomására, amelyet egyelőre titokban kellene tartania. Ha önnek van titka, vigyázzon rá. Kedvez az idő ingatlannal kapcsolatos ügy lebonyolításának.

SKORPIÓ (október 24. – november 22.)  

A manipuláció nagymesterének számíthat ezen a héten: könnyedén el tudja érni másoknál, amit szeretne. Mindezt úgy, hogy ők észre sem veszik. A baráti kapcsolatok fontosabbá válnak, egy ismerősének olyasmit tud mondani, amivel megvigasztalja. Ha ön szülő, gyermekével kapcsolatban olyan megérzése lehet, amelyre hallgatnia kellene, így elkerülhetők a nagyobb bajok.

NYILAS (november 23. – december 21.) 

Olyan esemény történhet, hogy ön azon csodálkozik, hogyan is tudott barátkozni eddig az illetővel. A mostani történések hatására régi ismeretségnek inthet búcsút. A csalódás miatt vérző szíve azonban hamar begyógyul. Felettese nyitott az ön elképzeléseire, ezért most kellene elmondania neki mindazt, amiben változást szeretne elérni. Pénzügyei pompásan alakulhatnak, talán még tartalékot is képez.

BAK (december 22. – január 20.) 

Olyasvalakivel hozhatja össze a sors, akivel csak a testiség, a szexualitás működik. Az élet más területein olyan ellentétes nézeteket vallanak, amelyek miatt végül a kapcsolatuk megszakadhat. Kedvez az idő minden külfölddel kapcsolatos ügynek, ha tanulmányokat folytat, csúcsformában lehet. Pénzére, értéktárgyaira ügyeljen, mert meglophatják, vagy más módon érheti kár.

VÍZÖNTŐ (január 21. – február 19.)  

Most érdemes pénzzel kapcsolatos ügyeket lebonyolítania, mert ez könnyebben megy. Anyagiak terén hallgatnia kellene a megérzéseire, mert hatásukra olyasmit tehet, ami miatt előnyös helyzetet élvez. Régi téma kerülhet ismét terítékre, ám végre le tudja zárni. Nem kedvez az idő külfölddel kapcsolatos ügynek. Ha utazik, bosszantó szituáció jöhet létre, miatta mélyebben zsebbe kell nyúlnia.

HALAK (február 20. – március 20.)  

Olyan esemény történhet, amely miatt úgy érezheti, az őrangyala védelmezi önt. Hallgatnia kellene arra, amit az ösztönei súgnak, így elkerülheti a nagyobb bajokat. A házasságokban, régi együttélésekben élete párja szoronghat, ám az ön szavai megnyugtatják. A kollégái között van, aki az agyára megy, és olyan is, aki miatt szerencsésnek érezheti magát. Egészségi probléma ütheti fel a fejét.

KOS (március 21. – április 20.)

A házasságokban, régi együttélésekben a társának olyan problémája akadhat, ami miatt mélyebben zsebbe kell nyúlniuk. Egy kollégájával remekül kijöhetnek, egymás segítségére lehetnek. Nem esik nehezére az sem, ha valakit ki kell szolgálnia. Nagyon jól meg tudja szervezni a napjait, így aztán mindenre jut ideje. Fokozottan bírságveszélyes a hét, ezért lényeges, hogy betartsa a szabályokat.

BIKA (április 21. – május 20.)

Még az is lehet, hogy Ámor nyila a szíve közepébe fúródik. Vagy szerelmi kapcsolatában fontos dolgokat beszélhetnek meg, és ennek hatására nyugalom járhatja át minden porcikáját. Egy kollégája az agyára mehet, a munka során olyan helyzet jöhet létre, amelyet nehezebben tud kezelni. Ha az állásváltoztatás gondolatával játszik, akkor ezt most felejtse el, mert csöbörből vödörbe kerülhet.

IKREK (május 21. – június 21.) 

A szerelmi viszonyokban olyan helyzet jöhet létre, hogy akár örökre búcsút inthetnek egymásnak. Akivel most ismerkedik meg, azzal a személlyel rendkívül viharos lehet majd a kapcsolata. Kedvez az idő ingatlannal kapcsolatos bármilyen ügylet lebonyolításának. Felbukkanhat valaki a múltból, vagy régen történt eseményen gondolkodhat, és ennek hatására elkerülhet a héten egy igazán nehéz helyzetet.

RÁK (június 22. – július 22.) 

Ha kommunikációról van szó, a helyzet magaslatán állhat. Érdemes lenne még egy régi dologgal is előállnia, mert önnek tetsző változást érhet el benne. Egy rokonával azonban összerúghatja a port, vagy valami elromolhat, aminek a javíttatása vagy egy új eszköz beszerzése sokba kerülhet. Mégis, a pénzügyei a tervezettnél jobban alakulhatnak, ez nagyban hozzájárul ahhoz, hogy a hangulata pompás legyen.

OROSZLÁN (július 23. – augusztus 23.) 

Ha pénzről van szó, remekül tudja képviselni az érdekeit. De az is lehet, hogy számíthat valakinek a támogatására, és mindez az anyagi helyzetében is megmutatkozik. Felettese olyan dologgal állhat elő, amellyel ön nem ért egyet. A nagyobb értékű vásárlásokat el kellene halasztania, mert később sokkal jobban járhat. A nagyvilágban olyan esemény történhet, amely miatt szorongóvá válik.

SZŰZ (augusztus 24. – szeptember 23.)   

Pénzügyeinek alakulása miatt annyira szoronghat, hogy este nehezebben jön álom a szemére, ezért listával a kézben vásároljon, mert így talán ki tud jönni abból a pénzből, amely a rendelkezésére áll. Mivel a kommunikáció most az erőssége, olyan dolgokban is eredményes megbeszélést folytathat, amelyek kapcsán korábban úgy látszott, hogy ez lehetetlen. Párkapcsolatában a társa úszhat a boldogságban.