Izing Klára heti horoszkópja az előttünk álló hét napra.

SZŰZ (augusztus 24. – szeptember 23.)

Talán sohasem tudott annyira jól kommunikálni, mint ezen a héten. Ezért most kellene előadnia mindazt, amit fontosnak tart, amiben változást vagy jó eredményt szeretne elérni. Pénzügyei pompásan alakulhatnak, az is lehet, hogy valaki ajándékkal kedveskedik önnek. Lényeges, hogy betartsa a szabályokat, mert roppant bírságveszélyes ez az időszak. Ha tanulmányokat folytat, kellemes meglepetés érheti.

MÉRLEG (szeptember 24. – október 23.)

Rendkívüli energiával rendelkezhet, ezért nincs olyan nehéz feladat, amelyet ne tudna elvégezni. Óriási kreativitás is jellemző lehet önre: aranyat érő ötlete támadhat. Megeshet, hogy Ámor nyila a szíve közepébe fúródik. Közben a világban olyan esemény történhet, amelyre önnek nincs ráhatása, azonkívül, hogy elfogadja a helyzetet, mást nem nagyon tehet.

SKORPIÓ (október 24. – november 22.)

A protekció sohasem játszott olyan nagy szerepet az életében, mint most. Az számít, hogy kit ismer, ki tolhatja az ön szekerét. Az is lehet, hogy a munkahelyén nehezebben kezelhető helyzet alakul ki. Ha állást vagy szakmát kíván változtatni, itt az idő, lépjen a tettek mezejére, mert a sors az életnek ezen a területén pompás lehetőséget kínálhat. Tartsa be a szabályokat, különben megbírságolhatják.

NYILAS (november 23. – december 21.)

Talán soha nem tudott olyan jól kijönni a környezetében élőkkel, mint most. Ezért érdemes lenne baráttal/barátokkal közös programokat szervezni, mert a jelenlétükben feltöltheti energiaraktárait. Külföldi utazás során egymást érhetik az olyan események, amelyek hatására feldobódik. Hallgasson a megérzéseire, így elkerülheti a nagyobb bajokat.

BAK (december 22. – január 20.)

Olyan nagy energiával rendelkezhet, hogy ön is elcsodálkozik azon, mi mindent el tud végezni. Igaz lehet ez a munkájára is, amelyben olyan változások következhetnek be, amelyek miatt örömé­ben fülig érhet a szája. Külföldi utazás során kisebb-nagyobb bosszúság érheti. Ha tanulmányokat folytat, figyelmesebbnek kellene lennie, mert félreértés miatt bosszankodhat. A szerelmi életében változás történhet.

VÍZÖNTŐ (január 21. – február 19.)

Egy rokona olyan helyzetbe kerülhet, amely miatt ön szorongóvá válhat. Azonkívül, hogy az illetőt támogatja ebben a nehéz szituációban, mást nem nagyon tehet. Gondolatai az egészség-betegség téma körül foroghatnak. Ám nem biztos, hogy ön lesz beteg, megeshet, hogy szeretett személy problémája miatt változhat a napi rutinja is. Külföldi utazása jól sikerülhet, ha tanulmányokat folytat, sikeressé válhat.

HALAK (február 20. – március 20.)

Az ösztönei talán sohasem voltak annyira erősek és csalhatatlanok, mint most. Ezért hallgasson arra, amit a megérzései súgnak, így elkerülheti a nagyobb bajokat. Figyelmének fókuszában most a párkapcsolata állhat, értékelnie kellene a társa igyekezetét, vagy nagyobb figyelemmel kellene felé fordulnia. Ha ön szülő, gyermeke miatt fejfájást okozó kiadásokra kerülhet sor.

KOS (március 21. – április 20.)

Váratlan eseményekben bővelkedik ez a hét, egymást követhetik olyan történések, amelyek miatt többször meglepődhet. Ha ön szülő, gyermeke életében olyasmi eshet meg, ami miatt az ön könyvelésének kiadás oldala nagyobb mozgásba lendülhet. Ez azért nem okozhat problémát, mert extra bevételre tehet szert. A szerelmi kapcsolatokban szakításveszélyes ez az időszak.

BIKA (április 21. – május 20.)

A kommunikáció talán sohasem volt annyira fontos, mint ezen a héten. Mindent meg tudnak beszélni a párjával, ezért működhetnek jól különösen azok a kapcsolatok, ahol gyermek is van. A szívét elrabolhatja valaki: talán olyan vallomásra kerül sor, amely miatt örömében néhány centiméterrel a föld fölött lebeghet. Ugyanakkor a rokonai közül valakivel összerúghatják a port.

IKREK (május 21. – június 21.)

A szerelem édes angyalkája a vállára telepedhet. És ez még akkor is igaz lehet, ha ön egyébként nem tartozik a szinglik táborába. Megeshet, hogy valaki önre bízza eddig féltett titkát, vagy olyasmi történik valakivel, aminek hatására hálát adhat a gondviselésnek, hogy mindez nem önnel esett meg. Ha ön szülő, gyermeke miatt az öröm járhatja át minden porcikáját. Utazás során bosszúság borzolhatja az idegeit.

RÁK (június 22. – július 22.)

Ha kommunikációról van szó, ebben ön verhetetlen: mindent meg tud beszélni, amit csak akar. Most érdemes a nagyobb vételeket/eladásokat lebonyolítani, mert nagyon jól járhat. Előfordulhat, hogy nemcsak a munkahelyén kell helytállnia, hanem az otthonában is több feladat szakad a nyakába. Esetleg szeretett személy miatt is változhat a napi rutin. Pénzére, értéktárgyaira vigyázzon, mert kár érheti.

OROSZLÁN (július 23. – augusztus 23.)

Feletteséről vagy jót mondjon, vagy meg se szólaljon. A munkahelyén olyan események történhetnek, amelyek miatt szorongóvá válhat. Ezt a feszült helyzetet azonban meg tudja szüntetni világos és egyértelmű kommunikációval. Anyagi ügyei hullámzó képet mutathatnak, mert a kiadások mellett bevételre is számíthat. Roppant balesetveszélyes ez a hét, legyen körültekintő, különben összetörheti magát.