Izing Klára heti horoszkópja az előttünk álló hét napra.

RÁK (június 22. – július 22.) 

Ha pénzről van szó, olyan helyzet jöhet létre, ami miatt újra kellene terveznie a családi költségvetést. Rendkívül balesetveszélyes ez a hét, legyen óvatosabb. Ha egészségi problémája van, a gyógyulás útjára léphet. Ha egy mód van rá, ne politizáljon, mert olyasvalakivel veszhet össze, akivel nem kellene. Külföldi út során a dolgok másként alakulhatnak, mint ahogy tervezte.

OROSZLÁN (július 23. – augusztus 23.) 

Ön körül foroghat a világ. Talán soha nem volt annyira népszerű, mint a héten. Azonban olyan váratlan helyzet is kialakulhat, amely szorongást válthat ki önből. Ha van munkája, akkor is érdemes lenne körülnéznie az álláspiacon, mert jó lehetőségre bukkanhat. Eredményesen gyakorolhatja a vonzás törvényét, mert amire sokat gondol, az megvalósulhat. A politika beleszólhat hétköznapjai alakulásába.

SZŰZ (augusztus 24. – szeptember 23.)   

Hajlamossá válhat a kissé erőszakosabb viselkedésre, amivel elérheti mindazt, amit tervbe vett. Olyan váratlan helyzet is kialakulhat, amelynek a kezeléséhez segítségre lehet szüksége. Ha van titka, és nem szeretné, hogy kiderüljön, figyelmesebbnek kellene lennie. A párkapcsolatokban azért repülhetnek alacsonyan a tányérok, mert a társa ragaszkodhat ahhoz, amin ön változtatni szeretne.

MÉRLEG (szeptember 24. – október 23.)

Felettesével tökéletes lehet önök között az összhang. Az is megeshet, hogy főnöke barátként viselkedik önnel. Miközben a barátai, jó ismerősei között akadhatnak olyanok, akik inkább az ellenségei táborába sorolhatók. A munka során olyan szituáció alakulhat ki, amely miatt elégedettség járhatja át minden porcikáját. Valaki felbukkanhat a múltból, vagy régi dologgal kell újra foglalkoznia.

SKORPIÓ (október 24. – november 22.)  

A kommunikáció nem tartozik az erősségei közé, ezért lényeges, hogy világosan és egyértelműen fejezze ki magát. Így elkerülheti, hogy bonyolult helyzet jöjjön létre, amely miatt nehéznek érezheti az életét. Kedvez az idő minden külfölddel kapcsolatos ügynek, ha ön vagy önhöz közel álló személy tanulmányokat folytat, ebben is sikeressé válhatnak. Egy kapcsolatnak az ön viselkedése miatt végleg vége lehet.

NYILAS (november 23. – december 21.) 

Felettesével összerúghatja a port. Talán olyan dolgot kellene elvégeznie, amihez sem kedvet, sem erőt nem érez. De az is megtörténhet, hogy megszűnik a munkája, vagy olyan átszervezésre kerül sor, amely nem felel meg önnek. Kedvez az idő kölcsön felvételének, mindenféle bankkal, biztosítással, hagyatékkal kapcsolatos ügy lebonyolításának. Baráttal, kollégával tilos közös ügyletbe kezdeni.

BAK (december 22. – január 20.) 

Önről általánosságban elmondható, hogy nem tartozik a féltékeny, irigy személyek táborába. Ám most olyan helyzetbe hozhatja önt a sors, amikor felütheti fejét a féltékenység. De a gondviselés támogatását élvezheti, ha kommunikációról van szó, ezért tisztázhatóvá válhatnak a legbonyolultabb helyzetek is, és ön jól érezheti magát a bőrében. Nagyobb vásárlást most bonyolítson le.

VÍZÖNTŐ (január 21. – február 19.)  

Olyasvalakit terel váratlanul útjába az élet, akivel talán évek óta nem találkozott, és semmiféle hírt nem hallott róla. Kollégák között van, akivel tökéletes lehet az összhang, és van, aki miatt kinyílhat a bicska a zsebében. A házasságokban, régi együttélésekben a társa olyan dologgal állhat elő, amivel ön nem ért egyet. Ennek hatására talán kisebb vita is kialakulhat, ám édes lehet a békülés.

HALAK (február 20. – március 20.)  

A házasságokban, régi együttélésekben azért alakulhat ki feszültség, mert ön hajlamossá válhat kötni az ebet a karóhoz. Ha engedékenyebb lenne, ha tudna alkalmazkodni, könnyebbnek érezhetné az életét. Ha ön szülő, gyermeke miatt lelke tele lehet féltő aggodalommal.
A szerelmi kapcsolatokban olyan varázslatos helyzet jöhet létre, hogy ön hirtelen azt sem tudja, ébren van-e, vagy csak álmodik.

KOS (március 21. – április 20.)

A megérzései csalhatatlanok lehetnek, ezért hallgatnia kellene arra, amit az ösztönei súgnak, mert ennek hatására nehézséget kerülhet el, vagy előnyös helyzetet élvezhet. Ha ön szülő, gyermekénél most nem tudja elérni mindazt, amit szeretne. A párkapcsolatokban felütheti fejét a féltékenység. Ha nem akarja, hogy a viszonya véget érjen, önnek kellene engedékenyebbnek lennie. 

BIKA (április 21. – május 20.)

Mivel jól kommunikál, most kellene előadnia mindazt, amit fontosnak tart, amiben egy ideje eredményt szeretne elérni. Egyik rokonával összerúghatja a port. Ha mesteremberrel van dolga, fel kell készülnie idegtépő helyzetekre. Olyan hír juthat a fülébe, amely miatt szomorúvá válhat, és átjárhatja minden porcikáját a milyen jó, hogy nem velem esett meg érzése.

IKREK (május 21. – június 21.) 

Felettese nehéz helyzetbe kerülhet, ezért hajlamossá válhat a szorongásra. Ez az érzés is hozzájárulhat ahhoz, hogy főnökével nem találja meg a közös hangot. Sőt, az ő viselkedése miatt ön bonyolultnak érezheti az életét. Pénzére és értéktárgyaira jobban ügyeljen, mert meglophatják, becsaphatják. Vagy ön tévedhet, és ennek negatív anyagi következményei lehetnek.