Ízing Klára heti horoszkópja az előttünk álló hét napra.

IKREK (május 21. – június 21.)

Olyan esemény következhet be az életében, amely miatt a védőangyalához vagy Istenhez imádkozhat. Olyasmivel is foglalkozhat, ami titkosnak minősülhet, és azért csinálja, hogy tényleg valóra váljon mindaz, amit mantráz. Pénzügyei összességé­ben jól alakulhatnak, lesz miből költekeznie. Felettesének megvan a maga baja, ezért most kevésbé nyitott, ne bombázza a kérdéseivel.

RÁK (június 22. – július 22.)

Pompás ötlete támadhat, különösen, ha pénzről van szó. Jutányos áron vásárolhat, vagy olyan bevételre tehet szert, amelyből dugipénz lehet. Ha ön szülő, gyermeke életében szerencsés változás következhet be, amely önt is boldoggá teheti. Ha külföldre utazik, kisebb nehéz­séggel találhatja szemben magát. Valakinek nagy szüksége lehet az ön vigasztaló szavaira, így önthet erőt az illetőbe.

OROSZLÁN (július 23. – augusztus 23.)

Szomorú esemény következhet be. Ha már megtörtént, ön újra átélheti azt a lelki fájdalmat, amit korábban érezhetett. Felettesével nehezebben tud kijönni, mert ő most kevésbé elfogadó önnel szemben. Megeshet, hogy olyan személlyel kívánja felvenni a kapcsolatot, aki már nincs az ön közelében. Megtapasztalhatja a kimondott szó erejét: amit belekiabál az univerzumba, az most megvalósulhat.

SZŰZ (augusztus 24. – szeptember 23.)

Előfordulhat, hogy valamibe óriási energiákat fektet, mégsem éri el azt az eredményt, amelyet remél. Felettese nincs valami jó passzban, ezért jobban jár, ha az elképzeléseivel nem most keresi, hanem vár egy hetet. Akkor könnyebben elérheti mindazt, amit szeretne. A nagyvilágban történhetnek olyan események, amelyek hatására szorongóvá válhat. Egy külföldi utazás jól sikerülhet.

MÉRLEG (szeptember 24. – október 23.)

Kedvez az idő minden külfölddel kapcsolatos ügynek, legyen szó munkáról, nyaralásról vagy vásárlásról. A szerelem édes angyalkája is a vállára telepedhet, de megeshet, hogy nemcsak ön, hanem a választottja sem mer közeledni. Talán harmadik személy közbenjárására lenne szükség, aki eredményesen közvetíthet önök között. Ha idényjellegű munkát végez, nemcsak élvezni fogja, hanem jól is kereshet vele.

SKORPIÓ (október 24. – november 22.)

Ha munkáról van szó, felemás helyzet alakulhat ki. Jól érezheti magát az adott helyen, talán a felettesével is remekül kijönnek. Ám sajnos nem fizetnek annyit, mint amennyi ezért a munkáért járna. Így aztán tanácstalan lehet, hogy mit tegyen. Beszéljen a főnökével, és ha nem adnak többet, kezdjen el új állás után nézni. Egy barátja nehéz helyzetbe kerülhet, nagy szüksége lehet az ön vigasztaló szavaira.

NYILAS (november 23. – december 21.)

Valami elromolhat, ezért mélyebben zsebbe kell nyúlnia. De az is lehet, hogy szomorú esemény következik be, amely miatt könny csilloghat a szemében. Esetleg többször jut eszébe valaki, akit a múltban szeretett. A házasságokban, régi együttélésekben, ha nem lesz központi téma a megélhetés, akkor jól érezhetik magukat egymás társaságában. Ha most utazik külföldre, pompásan sikerülhet a kiruccanás.

BAK (december 22. – január 20.)

Olyasvalakivel hozhatja össze a sors, akivel a titok fűzheti össze önöket. De az is lehet, hogy ön epekedik valaki után, aki semmit sem tud az ön érzéseiről. Ha ön nyitottabban, elfogadóbban viselkedik, talán könnyebben elérheti a célját. A kollégái között van, aki a mondandójával az ön idegein táncolhat, és olyan is, akivel nagy lehet önök között az összhang. Egy rokonával összekülönbözhet.

VÍZÖNTŐ (január 21. – február 19.)

Ha ön szülő, gyermeke olyasmivel állhat elő, amitől önnek csodálkozásában leeshet az álla. Ha pénzről van szó, jobban oda kell figyelnie, hogy mire ad ki. Ha így tesz, talán nem muszáj a tartalékaihoz nyúlnia. Egy rokona nehéz helyzetbe kerülhet, az ön vigasztaló szavai sokat segíthetnek abban, hogy ez a szeretett személy elfogadja azt, amibe a sors belekényszerítette. Utazás élvezetes lehet.

HALAK (február 20. – március 20.)

Egy barátja nehéz helyzetbe kerülhet, és szüksége lehet az ön támogatására. Olyasmit mondhat neki, amivel tarthatja benne a lelket. A munkahelyén furcsa szituáció jöhet létre. Megeshet, hogy egy kollégája összekülönbözik a felettesükkel. Ebből a helyzetből ön profitálhat, mert tudja például, hogy a főnökénél hogyan képviselje a saját érdekeit. Közben a munkatársai között lehet olyan, akire számíthat.

KOS (március 21. – április 20.)

Talán sohasem működött annyira erősen a vonzás törvénye az ön életében, mint most, ezért ügyeljen arra, hogy csak jó és szép dolgokra gondoljon, mert ezek meg is valósulhatnak. Ha ön szülő, gyermeke miatt mélyebben zsebbe kell nyúlnia. Anyagi ügyei hullámzó képet mutathatnak, mert a bevétel mellett kiadásokra is sor kerülhet. Bírságveszélyes ez az időszak, tartsa be a szabályokat, különben egy kisebb vagyont fizethet ki.

BIKA (április 21. – május 20.)

Valaki felbukkanhat a múltból. Talán régi szerető, aki esetleg szívesen kezdené újra a kapcsolatot, ám nemet kellene mondania neki, mert semmiféle pozitív változás nem következne be a viszonyukban, és ön csak az idejét, erejét pazarolná rá. Figyelmének fókuszában a pénz állhat. Érdemes ingatlannal kapcsolatos ügyet most lebonyolítania, mert anyagilag jól járhat. ­­Ha ön szülő, gyermeke miatt idegeskedhet.