Ízing Klára heti horoszkópja az előttünk álló hét napra.

IKREK (május 21. – június 21.) 

Olyan esemény történhet, amely miatt az egekbe emelkedhet a vérnyomása. Rendkívül ingerlékennyé válhat, ezért mielőtt megszólal, számoljon el tízig, így kerülheti el a veszekedést. A pénzügyei szerencsésen alakulhatnak, még az is lehet, hogy tartalékot tud képezni. Felettese most nem nyitott az ön elképzeléseire, sőt, az is előfordulhat, hogy pont ő nehezíti meg az ön életét. Balesetveszélyes a hét!

RÁK (június 22. – július 22.) 

Három dolog fontos most az életében: a pénz, a pénz és a pénz. Előfordulhat, hogy valaki, ha anyagiakról van szó, olyasmit mond, ami miatt ön feszültté válhat. A szabályokat be kell tartania, mert bírságveszélyes ez a hét. Egy családtagjával jól kijöhet, érdemes ingatlannal kapcsolatos ügyeket lebonyolítani. A párkapcsolatok hullámzó képet mutathatnak: a féltékenységi drámát édes kibékülés követheti.

OROSZLÁN (július 23. – augusztus 23.) 

Egymást követhetik bizonyos események, és emiatt ön olyan feszült lehet, mint egy felhúzott íj. Próbáljon meg lazítani, különben az önben tomboló energiák hatására még a birkatürelmű emberekkel is összeveszhet. Ha ön szülő, gyermekük miatt összekülönbözhetnek szülőtársával. Ha utódra vágyik, most aktivizálja magát, mert roppant termékeny ez a hét. Valakinek önként legyen a segítségére.

SZŰZ (augusztus 24. – szeptember 23.)   

A házasságokban, régi együttélésekben a társa rokonságában jöhet létre olyan helyzet, amely miatt párja nehéznek érezheti az életét. A nagyvilágban történhet olyasmi, ami miatt ön hajlamossá válhat a szorongásra. Felettese hiába van jó szándékkal ön irányában, sajnos meg van kötve a keze, ezért nem teheti azt, amit szeretne. Így hát nincs értelme főnökét az elképzeléseivel bombáznia.

MÉRLEG (szeptember 24. – október 23.)

Olyan helyzet jöhet létre, amely miatt úgy érezheti, nem tud eredményt elérni. Mintha mókuskereket taposna. Az ismerősei között is van, akinek a stílusa miatt minden haja szála égnek állhat. Egy ismeretségnek vége szakadhat, de ne bánkódjon, mert ennek a kapcsolatnak lejárt az ideje. A munkában sikeres lehet, felettesével talán soha nem volt olyan tökéletes az összhang, mint most.

SKORPIÓ (október 24. – november 22.)  

Olyan helyzet jöhet létre, amellyel szemben tehetetlennek érezheti magát. Lehet, hogy hiába öl valamibe rengeteg energiát, mégsem tudja elérni a vágyott eredményt. Olyan esemény következhet be, amely érintheti az ön megélhetését is. Felettesével nehezebben tud kijönni. Kedvez az idő nagyobb utazásnak, egy jogi probléma végére pont kerülhet. Jó feltételekkel foglalhat le most nyaralást.

NYILAS (november 23. – december 21.) 

Előfordulhat, hogy a politika beleszól az életébe. Ez még az anyagi ügyeire is hatással lehet. Megeshet, hogy pénzzel, szabálytalansággal, joggal kapcsolatos probléma kerül terítékre, amely miatt tehetetlennek érezheti magát. Muszáj lenne az ünnepek alatt pihennie, fel kell töltenie az energiaraktárait, mert nem fogja bírni azt a nagy iramot, amit a sors diktál. Egy kollégája az agyára mehet.

BAK (december 22. – január 20.) 

Önről általánosságban elmondható, hogy annyira nyugodt, hogy fát lehet vágni a hátán. Ám ez most nem jellemző önre. Valakinek a megnyilvánulása miatt feszültté válhat, és bizony a hangját is felemelheti. Egy problémát azért muszáj megoldania, mert ez a helyzet megbetegítheti. A párkapcsolatokban nehéz szituáció jöhet létre, társa fűt-fát is megígérhet, de nagy az esély arra, hogy az útjaik elváljanak.

VÍZÖNTŐ (január 21. – február 19.)  

Ha párkapcsolatban él, rokonságában történhetnek olyan események, amelyek negatív hatást gyakorolhatnak a társával közös életükre. Ha pénzről van szó, listával kellene vásárolni mennie, így talán elkerülhető, hogy olyasmire adjon ki, amire nincs szüksége. Valaki felbukkanhat a múltjából, de az is lehet, hogy ismét egy régi problémával kell foglalkoznia.

HALAK (február 20. – március 20.)  

Most nem az ön akaratán múlnak a dolgok. Azt kell tennie, amit mások mondanak, jónak tartanak. Ha egy mód van rá, ne politizáljon, mert olyan szituáció jöhet létre, amely miatt hátrányos helyzetbe kerülhet. Ámor nyila a szíve közepébe fúródhat. Ha már szerelmes, úszhat a boldogságban. Egy kollégája az idegeire mehet, miatta érezheti nehéznek az életét. Utazás során legyen figyelmesebb, mert balesetveszélyes a hét.

KOS (március 21. – április 20.)

Ha ön szülő, gyermekével azért jöhet ki nehezebben, mert ő úgy érezheti, ön rátelepszik. Ráadásul most ő is hajlamosabb az erőszakos viselkedésre, ezért kerülhet sor veszekedésre. A házasságokra, régi együttélésekre jó hatást gyakorolhat az ön rokonsága. Anyagiak terén figyeljen jobban oda, mert meglophatják, vagy olyasmire adhat ki, ami nem éri meg az árát.

BIKA (április 21. – május 20.)

Egyik rokonával összerúghatja a port. Ennek oka, hogy ön most kevésbé elfogadó, illetve rokona stílusa és mondandója miatt nyílhat ki a bicska az ön zsebében. Egy utazás jól sikerülhet, hivatalos ügyeket is flottul tud intézni. A párkapcsolatokban felütheti fejét a féltékenység. Többször juthat eszébe a múlt, vagy régen látott ismerőssel találkozhat.