Ízing Klára heti horoszkópja az előttünk álló hét napra.

BIKA (április 21. – május 20.)

Olyan esemény történhet, amely miatt­ hajlamossá válhat a szorongásra. Ezen úgy tud túljutni, ha valakivel beszél az önt foglalkoztató dolgokról, mert ezzel kibeszéli magából a gondokat. Ha egy mód van rá, ne politizáljon, így elkerülheti, hogy olyasvalakivel rúgja össze a port, akivel nagyon nem kellene. Valakinek a szeretete nemcsak boldoggá teheti, hanem feltöltheti energiaraktárait is.

IKREK (május 21. – június 21.) 

Rendkívül energikus ezen a héten, olyan dolgokat is el tud intézni, amelyekhez korábban talán sem erőt, sem kedvet nem érzett. Valakinek a viselkedése előtt meglepetten állhat. Nagyon fontos a világos és egyértelmű kommunikáció, így elkerülheti a félreértést és a nyomában járó nehézségeket. A nagyvilágban olyan helyzet jöhet létre, amely miatt hatalmába kerítheti az aggodalom.

RÁK (június 22. – július 22.) 

Önről általánosságban elmondható, hogy türelmes ember. Ám ezen a héten olyan események követhetik egymást, hogy kinyílhat a kisbicska a zsebében. Megeshet, hogy egészségügyi intézményben kell több időt eltöltenie. Ha műtétre kerülne sor, ne aggódjon, mert jó időben lehet jó kezekben. A munkahelyén nehéz helyzet jöhet létre, ráadásul felettese is bonyolult szituációba kerülhet.

OROSZLÁN (július 23. – augusztus 23.) 

Nézzen körül az álláspiacon, mert a munkahelyén olyan átalakulás mehet végbe, amelyben ön nem biztos, hogy megtalálja a helyét.  Felettese sem látja a mostani zavaros szituáció megoldását, ezért nem érdemes kérdésekkel bombáznia. Olyan hír is a tudomására juthat, amely miatt annyira szoronghat, hogy nehezebben jöhet álom a szemére. Most érdemes banki és hivatalos ügyeket lebonyolítania.

SZŰZ (augusztus 24. – szeptember 23.)   

Megtapasztalhatja a karma működését, mert aki korábban ártott vagy rosszat akart önnek, azt most a sors megbüntetheti. Jogi probléma merülhet fel, de az is lehet, hogy kapcsolatba kerül a törvénnyel, és az ügy megoldásához jogi segítségre van szüksége. Ismerősei közül valakivel remekül kijöhet. Párkapcsolatában a társa szenvedhet rokonsága viselkedése miatt.

MÉRLEG (szeptember 24. – október 23.)

Érdemes szűrővizsgálaton átesnie. Lehet, hogy több időt kell egészségügyi intézményben eltöltenie. Bankkal, biztosítással, hagyatékkal kapcsolatos ügyet most intézzen. Megeshet, hogy olyan dolgokkal kell foglalkoznia, amelyek miatt­ úgy érezheti magát, mint egy cseléd. A házasságokban, régi együttélésekben a társának is megvan a maga baja, a kapcsolat akkor működhet, ha ön alkalmazkodik hozzá.

SKORPIÓ (október 24. – november 22.)  

Azért nem érdemes aggodalmaskodnia, mert azt a helyzetet, ami most létrejött, nem tudja befolyásolni. Ráadásul e miatt a szituáció miatt mások is pánikba eshetnek. Ám ha beszél velük mindarról, ami foglalkoztatja, máris enyhülhet a szorongás okozta nyomás. Ha ön szülő, gyermekének nagy szüksége van az ön szeretetére, mert ezzel tudja megnyugtatni. A pénzére jobban ügyeljen, mert veszteség érheti.

NYILAS (november 23. – december 21.) 

Rengeteg feladat szakadhat a nyakába, és még a hivatalos munkaidő után is foglalkoznia kell velük. A kollégái között van, akivel jól kijöhet, és van, aki idegesíti. Kedvez az idő mindenféle ingatlannal kapcsolatos ügy lebonyolításának. Olyan valakivel találkozhat, aki fontosabb szerepet játszhatott a múltban, vagy régi dolog kerülhet ismét terítékre. A szerencsejátékokban öné lehet a fődíj.

BAK (december 22. – január 20.) 

Ha ön szülő, gyermeke körül foroghat az egész világ. Ám ha nincs csemetéje, és párkapcsolatban él, akkor a gyermek központi téma lehet önök között. Megeshet, hogy valaki úgy hazudik, mint a vízfolyás. De az is előfordulhat, hogy a munkahelyén történik olyasmi, ami elgondolkodtathatja, hogy talán állást kellene változtatnia. A politika beleszólhat élete alakulásába.

VÍZÖNTŐ (január 21. – február 19.)  

Most kellene ingatlannal kapcsolatos ügyeket lebonyolítania. Ha mesteremberre lenne szüksége, ezen a héten olyat találhat, akit meg tud fizetni, és aki érti a dolgát. A munkahelyén a pénz legyen tabutéma, mert a kollégáival emiatt akár össze is rúghatják a port. Szerelmi viszonyában csalódás érheti. Ha ön szülő, gyermeke elfogadhatatlan helyzetbe kerülhet, szüksége van az ön segítségére.

HALAK (február 20. – március 20.)  

Szerelmi viszonyában azért alakulhat ki nehéz helyzet, mert ön kevésbé alkalmazkodó. Ha tudna engedni, és ha nem lennének tabutémák, megbeszélhetnék mindazt, ami fáj önnek, és ezzel olyan kerékvágásba terelhetnék a kapcsolatukat, amelyet ön is el tud fogadni. Zűrös személlyel hozhatja össze most a sors. Pénzügyek terén legyen óvatos, így elkerülheti a veszteséget.

KOS (március 21. – április 20.)

Olyan helyzet alakulhat ki, amelyre nincs ráhatása. Egyszerűen alkalmazkodnia kell hozzá, még akkor is, ha ez most nem könnyű. Ugyan nem fog térdig gázolni a húszezresekben, de ha pénzről van szó, nem lesz oka panaszra. A házasságokban, régi együttélésekben a társa türelmetlenebb lehet, ezért ha nem akar összeveszni vele, önnek kellene engedékenyebbnek lennie. Egy rokonának szüksége lehet önre.