Ízing Klára heti horoszkópja az előttünk álló hét napra.

Kos (március 21. – április 20.)

Az ünnep miatt nagyobb erőfeszítéseket kénytelen tenni, talán önnek kell a családja körül ugrálnia. Azért nem esik nehezére, mert olyanokról van szó, akiket szeret. Ugyan nem fog térdig gázolni a húszezresekben, de anyagiak terén a helyzet magaslatán állhat. Vagy olcsóbban vásárolhat, vagy jobban be tudja osztani a pénzt. A házasságokban régi együttélésekben nagy lehet önök között az egyetértés. 

Bika (április 21. – május 20.)

Ha az ünnepen dolgoznia kell, most nem esik nehezére. A kommunikáció az erőssége, mondandójával mások is egyetérthetnek, vagy azt tehetik, amit ön mond. Pénzügyek terén is pozitív változásokra van kilátás. Ha ön szülő, gyermekével remekül kijöhetnek, régi problémák is megoldhatóvá válhatnak. Olyan esemény is bekövetkezhet, amely miatt átmenetileg szomorúság járhatja át minden porcikáját.

Ikrek (május 21. – június 21.) 

Az ünnepen próbáljon meg pihenni, mert a következő időben rengeteg feladat szakadhat a nyakába. Ha egészségi problémája van, sokat tehet azért, hogy maradéktalanul felépüljön. Pénzügyei irigylésre méltóan alakulhatnak. A munkában, megélhetésben is olyan változás következhet be, amely jó hatással lehet a biztonságérzetére. Olyan hír is eljuthat a fülébe, amely miatt hálát ad, hogy a történtek nem önnel estek meg.

Rák (június 22. – július 22.) 

Az egzisztenciájában olyan változás következhet be, amely miatt irigyeinek száma annyi lehet, mint égen a csillag. Kapcsolatainak hasznát veheti. Érdemes baráttal, baráti társasággal töltenie az ünnepet, mert a környezetükben pompásan érezheti magát. Kedvez az idő külfölddel kapcsolatos ügyeknek. Ha ön szülő, gyermeke körül foroghat minden gondolata. De az is lehet, hogy Ámor nyila találja el.

Oroszlán (július 23. – augusztus 23.) 

Az lenne a legjobb, ha az ünnepen elutazna, vagy lógatná a lábát, pihenne. Ha mégis dolgoznia kell, olyan szerencsés helyzet jöhet létre, amely miatt örömében fülig érhet a szája. Talán nem is annyira a saját, mint inkább egy szeretett személy egészsége miatt aggodalmaskodhat. A terhek nagy részét vegye le az illető válláról. A házasságokban, régi együttélésekben a társának most fontosabb a kettejük viszonya. 

Szűz (augusztus 24. – szeptember 23.)   

Érdemes lenne nemcsak családtagokkal, hanem barátokkal is közös programot szervezni, mert ezek a kapcsolatok is boldoggá tehetik önt. Illetve a találkozások által ön is olyasmire ragadtathatja magát, amivel örömöt szerezhet valakinek. A házasságokban, régi együttélésekben is sokkal közelebb kerülhetnek egymáshoz, viszonyuk szorosabbá válhat. Anyagiak terén szerencsés helyzet jöhet létre.

Mérleg (szeptember 24. – október 23.)

Történjen bármilyen nehézség a nagyvilágban, az ön életére ez talán nem gyakorol erős negatív hatást. Most érdemes a felettesének előadnia mindazt, ami egy ideje foglalkoztatja. Szerencse kísérheti, ha állást változtatna vagy új szakmában próbálná ki magát. Ha egészségi problémája van, a gyógyulás útjára léphet. Egy kollégájával remekül kijöhet, és éghet a keze alatt a munka. Ne sajnálja a pénzt valaki megajándékozására.

Skorpió (október 24. – november 22.)  

Gondolatai a társa körül foroghatnak. Olyan dolgokat tudnak megbeszélni, amelyeket korábban vagy a szőnyeg alá söpörtek, vagy amelyek miatt ön azelőtt szorongott. Ha ön szülő, gyermekének nagy szüksége lenne most az ön figyelmére, támogatására. A szerelmi kapcsolatokban olyan változás következhet be, amely miatt a viszonyuk sokkal erősebbé válhat. Egy régóta tervezett utazás jól sikerülhet.

Nyilas (november 23. – december 21.) 

A politika beleszólhat az életébe, hétköznapjainak alakulásába. Kopogtathat ajtaján a múlt, és a lelkében feltoluló emlékek miatt könny csilloghat a szemében. Jól tenné, ha az ünnepen a családját ön látná el mindenféle széppel és jóval, valamint a korábban elkövetett bűnöket most mindenki megbocsátaná a másiknak. Egy kollégájával jól kijöhet, nagy kedvvel vetheti bele magát a munkába. 

Bak (december 22. – január 20.) 

Ha párkapcsolatban él, az ön akaratán múlik a viszonyuk jövője. Érdemes lenne most olyan tisztázó beszélgetést folytatniuk, amelyből kiderül, valóban van-e a kapcsolatuknak jövője. Mert ha nincs, ne húzza tovább az időt, lépjen a tettek mezejére. Érdemes lenne az ünnep alatt több időt töltenie a szabad levegőn, ami nemcsak a testére, hanem a lelkére, a szellemére is jó hatást gyakorolhat.

Vízöntő (január 21. – február 19.)  

Regenerációs készsége erős, ezért ha egészségi problémája van, gyorsabban és maradéktalanul felépülhet belőle. A pénzét jobban be tudja osztani, vagy olyan összeg ütheti a markát, amelyből tartalékot is képezhet. Egy esemény hatására többször juthat eszébe a múlt. Ha az ünnepet a rokonai körében tölti, jól érezheti magát, nem esik nehezére vendégül látni a szeretteit. Vendégségbe ne menjen üres kézzel!

Halak (február 20. – március 20.)  

Ha ön szülő, olyan eseményre kerülhet sor, amely miatt szorosabbá válhat a kapcsolata gyermekével, támaszt nyújthat neki. A szerelmi viszonyok is akkor működhetnek jól, ha a kedvese támaszkodhat önre. Jó lenne, ha tudna időt szakítani a hobbijára, vagy családjával, kis házi kedvenccel több időt töltene a szabadban. Ki kellene pihennie magát, mert a következő időszak megterhelő lesz.