Ezt ígérik a csillagok a hétre.

VÍZÖNTŐ (január 21. – február 19.)

Ha ön szülő, gyermeke miatt hol örömöt, hol idegességet, hol aggodalmat érezhet. Ha utódra vágyakozik, most kellene aktivizálnia magát, mert roppant termékeny ez a hét. Olyan hír juthat a fülébe, amitől meglepetésében leesik az álla. De az is lehet, hogy ön megy bele olyan dologba, amit a saját érdekében jó lenne, ha titokban tartana. Pénzügyek terén azért nem ideges, mert van miből költeni.

HALAK (február 20. – március 20.)  

Anyagi ügyei pompásan alakulhatnak, és ami miatt szorongást érzett, annak már nyoma sincs. Mivel pénzügyekben Fortuna támogatását élvezheti, akár szerencsejátékban is próbát tehet, mert nyerhet. Rendkívül balesetveszélyes ez a hét, legyen körültekintőbb. Kapcsolatainak köszönhetően közelebb kerülhet a húsosfazékhoz, vagy megnyugtató híreket kaphat.

KOS (március 21. – április 20.)

Annyira jól tud kommunikálni és képviselni a saját érdekeit, hogy talán még homokot is el tudna adni a sivatagban. Most érdemes előadnia elképzeléseit a felettesének, mert nyitott fülekre találhat nála. Állásváltoztatásra kiváló ez az időszak, sőt, akár új szakmában is kipróbálhatná magát. A szerelem egén viharfelhők tornyosulhatnak. Olyan mondatok hangozhatnak el, amelyek megsebezhetik érzékeny lelkét.

BIKA (április 21. – május 20.)

Olyan esemény történhet, amely miatt az egyik szeme sírhat, a másik nevethet. Anyagi ügyei hullámzó képet mutathatnak. Megeshet, hogy saját hibájából veszteséget szenved el. Kedvez az idő külfölddel kapcsolatos ügynek. Akár ön, akár önnek fontos személy kiváló teljesítményt nyújthat, ha tanulmányokat folytat. Ha jogi problémája van, olyan megállapodás születhet, amely elnyerheti a tetszését.

IKREK (május 21. – június 21.) 

Ha kapcsolatba kerülne az egészségüggyel, meg kellene acéloznia az idegeit, mert olyan esemény történhet, amely miatt­ feszültté válhat. Valamivel nem érthet egyet, ezért konfliktus alakulhat ki. A megérzései sohasem működtek olyan tökéletesen, mint most, hallgasson arra, amit az ösztönei súgnak. A házasságokban, régi együttélésekben társa anyagi ügyei pompásan alakulhatnak.

RÁK (június 22. – július 22.) 

A házasságok, régi együttélések azért működhetnek jól, mert élete párjával tökéletes lehet a kommunikáció. Még a tabutémákról is szót ejthetnek. Akivel most hozza össze a sors, azzal később akár össze is kötheti az életét. Olyan hír juthat a fülébe, amely előtt döbbenten állhat. A megélhetésben szerencsés változásra kerülhet sor. Nem kedvez az idő külfölddel kapcsolatos ügyeknek.

OROSZLÁN (július 23. – augusztus 23.) 

Éghet a keze alatt a munka. Jó teljesítményt nyújthat, és alkalmazkodhat olyan körülményekhez, amelyekre nincs ráhatása. Egy kollégájával jól kijöhet, és ha valakit ki kell szolgálnia, nem esik nehezére. Betegség ütheti fel a fejét, de az is megeshet, hogy műtétre kerül sor; tökéletesen felgyógyulhat belőle. Az igazság az ön oldalán áll, ezért ha igazságtalan helyzet alakulna ki, jól kerülhet ki belőle.

SZŰZ (augusztus 24. – szeptember 23.)   

Egészségi problémából hamar felépülhet. Ám ha ön olyan egészséges, mint a makk, akkor is érdemes lenne kivizsgáláson átesnie, mert megakadályozhatják egy betegség kialakulását, amely később sok gondot okozhatna. A szerelem ege vakítóan ragyoghat, míg a házasságokban, régi együttélésekben akkor lesz béke és nyugalom, ha ön alkalmazkodik a társához, aki nehéz helyzetbe kerülhet. Munka során bosszúság érheti.

MÉRLEG (szeptember 24. – október 23.)

Az állatövben ön lehet a legszerencsésebb, ez lehet az oka annak, hogy többen szeretnének az ön közelében tartózkodni, hogy sikereinek fényéből valamennyi rájuk is vetüljön. Szerelmi kapcsolatában a kedvese peches lehet, emiatt olyan ideges mostanában. A munka során egyesek az agyára mehetnek. De jól tudja kezelni az embereket, a helyzeteket, és ez elégedetté teheti.

SKORPIÓ (október 24. – november 22.)  

Ha egészségi problémája van, a gyógyulás útjára léphet. Ha beavatkozásra kerülne sor, ne aggódjon, jó időben lehet jó kezekben. Kiváló a hét arra, hogy bankkal, biztosítással, hagyatékkal kapcsolatos ügyet intézzen. Ha párkapcsolatban él, társa ingerlékeny, ennek fő oka a felettese, a munkahelyén kialakuló szituáció. A kommunikáció az erőssége, fontos megbeszélésre most kerítsen sort.

NYILAS (november 23. – december 21.) 

Ami el tud romlani, az el is fog; mindez elsősorban az otthonával, személyes tárgyakkal, rokonnal kapcsolatosan értendő. Viszont az ön esetében nem érvényes a régi mondás, miszerint akinek szerencséje van a szerelemben, annak nincs szeren­cséje pénzügyekben, mert az életnek ezen a két területén élvezheti Fortuna támogatását. Kollégája, vagy valaki, akit munka során ismert meg, az idegein táncolhat.

BAK (december 22. – január 20.) 

Olyan dolgokat beszélhet meg végre, amelyek jó hatást gyakorolhatnak a jövőjére. Ez lehet az oka annak is, hogy más színben látja a világot és benne a saját helyét. Pénzügyek terén jobban oda kellene figyelnie, mert bizonyos kiadásai elkerülhetők lennének. Egy kollégájával nem ajánlott a felettesükről beszélni, mert biztos lehet benne, hogy a szavait ki fogják forgatni.