Horoszkóp – 2023. január 11–17.

Ezt ígérik a csillagok a hétre.

VÍZÖNTŐ (január 21. – február 19.)  

Történjen bármilyen nehéz helyzet a világban, önt ez most nem érinti, nem teríti le a földre. Inkább csak elgondolkozik azon, hogy milyen szerencsés, és valóban Fortuna támogatását élvezheti. Ha ön szülő, gyermeke miatt tele lehet a lelke aggodalommal és féltéssel. Pénzügyei remekül alakulhatnak, talán olyan lehetősége lesz, amelyet érdemes titokban tartani, mert amiről nem tudnak, az nem fáj.

HALAK (február 20. – március 20.)  

Balesetveszélyes ez a hét, legyen óvatos a közlekedés során, de az otthonában is megsérülhet. Olyan dolog juthat a tudomására, ami miatt annyira felizgathatja magát, hogy éjszaka nehezebben jöhet álom a szemére. Nagy esély van arra, hogy titkos viszonyt folytasson. De arra is, hogy valaki iránt titokban többet érezzen. Baráttal, jó ismerőssel olyasmiről beszélhetnek, ami megnyugtathatja önt.

KOS (március 21. – április 20.)

Még az is lehet, hogy Ámor nyila a szíve közepébe fúródik. Olyan esemény történhet, aminek hatására jól érezheti magát a bőrében. A kapcsolatai között van olyan, akinek sokat köszönhet, más előtt viszont titokban kellene tartani az anyagi ügyeit. Most olyan lehetőséget sodorhat útjába az élet, ami miatt irigyeinek száma annyi lehet, mint égen a csillag. Balesetveszélyes ez a hét!

BIKA (április 21. – május 20.)

Minden idegszálával a pénzre kellene koncentrálni, mert az életnek ezen a területén sikert érhet el. Felettesének most kellene előadni az elképzelését, különösen az anyagiakkal kapcsolatosakat. Kedvez az idő minden külfölddel kapcsolatos ügynek, ha tanulmányokat folytat, agytekervényei az ötödik sebességbe kapcsolhatnak. Egy történés nincs jó hatással a kedélyére, szomorúságot érezhet.

IKREK (május 21. – június 21.) 

Olyan esemény történhet, hogy önnek meglepetésében leesik az álla. Ezen a héten sokat tehet az egészsége megőrzéséért. Ha rendszeresen gyógyszert szed, akkor ebben változásra kerülhet sor. De az is lehet, hogy több időt kell eltöltenie az orvosi váróban. A megérzései talán sohasem voltak olyan erősek, mint most. Hallgasson arra, amit az ösztöne súg, mert így elkerülheti az igazán nagy nehéz­ségeket.

RÁK (június 22. – július 22.) 

A szerencse istenasszonyának támogatásában lehet része. Ennek hatására olyan esemény történhet, ami miatt örömében fülig ér a szája. A házasságokban, régi együttélésekben a viharos pillanatok után édes lehet a kibékülés. Egészségére, testi épségére jobban kellene vigyázni. Ha műtéti beavatkozásra kerülne sor, ne aggódjon, jó időben lehet jó kezekben. Ismeretség nem állja ki a mostani próbát.

OROSZLÁN (július 23. – augusztus 23.) 

Olyan események történhetnek, amelyek miatt hol elégedettséget érezhet, hol annyira szoronghat, hogy nehezen jön álom a szemére. Iktasson be pihenőnapot, mert nem fogja bírni az iramot, és ennek hatására betegség alakulhat ki. Valaki(k) támadásba lendülhet(nek), ám ön meg tudja védeni magát. Ha jogi problémája van, ez önnek kedvezően dőlhet el. Párkapcsolatában varázslatos pillanatokat élhet át.

SZŰZ (augusztus 24. – szeptember 23.)   

Több az agresszív, türelmetlen ember a környezetében, és ennek hatására az ön zsebében is kinyílhat a kisbicska. A megélhetésében is idegtépő helyzet jöhet létre. Megeshet, hogy a felettese is nehéz helyzetbe kerül, és ez nincs jó hatással az ön munkájára sem. Ha elégedetlen az anyagi helyzetével, akkor ennek most kellene hangot adni. A párkapcsolatokban viszont tombol a romantika.

MÉRLEG (szeptember 24. – október 23.)

A házasságok, régi együttélések talán azért működhetnek jól, mert élete párja elfogadóbban viselkedhet, mint korábban bármikor. A szerelmi kapcsolatokban a kedvese a rokonsága miatt válhat feszültebbé. Nem kedvez az idő ingatlanügylet bonyolításának, a rokonai között akad valaki, akivel összerúghatja a port. Másvalakinek pedig az irigysége előtt állhat döbbenten, míg kollégával remekül kijöhet.

SKORPIÓ (október 24. – november 22.)  

Az lenne a legjobb, ha a politika ezen a héten tabutéma lenne, mert ha nem, akkor nehéz helyzetbe kerülhet. Ha pénzről van szó, akkor nem lesz oka panaszra, mert a sors az életnek ezen a területén szerencséssé teheti önt. A szerelmi életében varázslatos pillanatokat élhetnek át. Ha ön szülő, gyermeke miatt a lelke csordultig telik szeretettel. A munkában olyan változás történhet, ami megnyugtathatja.

NYILAS (november 23. – december 21.) 

A kollégák között van, aki hízeleghet és árulkodhat a felettesüknek, de olyan is, akivel remekül kijöhetnek. Ha pénzről van szó, akkor ezt a témát ne most hozza elő a főnökének, mert nem nyitott rá. A munkahelyén anyagi zavarok merülhetnek fel, ezért talán érdemes lenne körülnézni az álláspiacon. Megeshet, hogy a szerelem édes angyalkája az ön vállára telepedik. Valaki felbukkanhat a múltból.

BAK (december 22. – január 20.)

Talán más helyett is dolgoznia kell, vagy hiába végez rengeteg munkát, hiába feszül meg, mégsem tud a feladatok végére jutni. Ha elégedetlen azzal a pénzzel, amit keres, akkor most kellene ezt előadni a felettesének. Egészségére jobban ügyeljen, mert egy betegség átmenetileg kivonhatja önt a forgalomból. Ingatlanügylet szerencsésen alakulhat, rokon elfogadóbb, ezért könnyebben jönnek ki egymással.