Horoszkóp – 2022. december 28. – 2023. január 3.

Ezt ígérik a csillagok a hétre.

Vízöntő (január 21. – február 19.)

A szerelmi kapcsolatokban főként a kedvese viselkedése miatt alakulhat ki feszültség. Ha ön szülő, gyermeke is hajlamossá válhat a hisztérikus viselkedésre, ám most jól tudja őt, illetve ezt a helyzetet kezelni. Előfordulhat, hogy nehezére esik újra felvenni a hétköznapok megszokott tempóját, és visszasírja az ünnepi pillanatokat. Ha van titka, és nem szeretné, hogy kiderüljön, legyen óvatosabb.

Halak (február 20. – március 20.)

Az optimizmus aurája lengheti körül. Előfordulhat, hogy olyan változások következnek be az életében, amelyek miatt szerencsésnek érezheti magát. Gyakorolhatja a vonzás törvényét is, mert amire sokat gondol, az valósággá válhat. Többet gondolhat a múltra is, ám ennek hatására idegessé válhat. Családtagok között is van, akivel kiáshatja a csatabárdot. Pénzére, értéktárgyaira jobban ügyeljen!

Kos (március 21. – április 20.)

Ha dolgoznia kell, akkor nem lesz oka panaszra, mert olyan dolgok elvégzéséhez is kedvet érezhet, amit korábban talán elutasított. Felettesével most kellene beszélni arról, ami önt foglalkoztatja, mert főnöke nyitott az elképzeléseire, a problémájára. Balesetveszélyes ez a hét, de az is lehet, hogy közlekedés során kisebb-nagyobb bosszúság érheti. Kedvez az idő minden külfölddel kapcsolatos ügynek.

Bika (április 21. – május 20.)

Olyan hír juthat el a fülébe, amely miatt örömében fülig ér a szája. Ennek hatására másként láthatja a jövőjét, és ez pozitív hatást gyakorolhat a biztonságérzetére. Családtagokkal, szeretett személyekkel szervezzen közös programot, mert ennek köszönhetően lelkileg is közelebb kerülhetnek egymáshoz. Protekció miatt előnyös helyzetet élvezhet. A pénzügyei azonban sajnos siralmasan alakulhatnak.

Ikrek (május 21. – június 21.)

Olyan helyzet jöhet létre, amikor az idegei pattanásig feszülhetnek. Próbáljon meg olyan tevékenységet folytatni, amelyek megnyugtathatják, mert ezen múlik, hogyan jön ki a környezetével. Ha nem tudja ezt a hallatlanul nagy energiát testmozgással, fizikai munkával levezetni, akkor könnyen kialakulhat veszekedés és betegség. A munkában, megélhetésben szerencsés változások következhetnek be.

Rák (június 22. – július 22.)

A házasságokban, régi együttélésekben elsősorban a társa viselkedése, mondandója, elfogadása és szeretete miatt jöhet létre harmónia. Ha önnek egészségi problémája van, akkor nem szabad sajnálni a pénzt a gyógyulásra. Ha ezt titokban tartaná, akkor ezen a héten nagyon figyeljen ez irányú kommunikációjára, mert elszólhatja magát. Kedvez az idő minden külfölddel kapcsolatos ügynek.

Oroszlán (július 23. – augusztus 23.)

Ha dolgoznia kell, nem esik nehezére, éghet a keze alatt a munka. Lehet, hogy olyan szerencsésen alakulnak az ügyei, hogy a közvetlen környezetében ennek hatására többen irigyelni fogják. Megeshet, hogy valakit ki kell szolgálni, vagy valaki miatt megváltozhat a napi rutinja. Ha van házi kedvence, kisállata, többet kell foglalkoznia vele. Ha párkapcsolatban él, társa anyagi ügyei biztatóan alakulhatnak.

Szűz (augusztus 24. – szeptember 23.)

Olyan esemény történhet, amely jó hatással lehet a kedélyállapotára. Ez még akkor is megtörténhet, ha a két ünnep között dolgoznia kell. Ha ön szülő, gyermeke körül foroghat minden gondolata, akivel akkor is jól kijöhetnek, ha nem értenek mindenben egyet. A házasságokban, régi együttélésekben a társa szeretete, elfogadása hozzájárulhat ahhoz, hogy boldog és kiegyensúlyozott legyen a közös életük.

Mérleg (szeptember 24. – október 23.)

Annyira jól kommunikálhat, hogy homokot is el tudna adni a sivatagban. Ki kell használni ezt az időszakot, és előadni mindazt, ami foglalkoztatja, amit szeretne másoknál elérni. Töltsön több időt a rokonokkal. Olyan valakivel is szót érthet, akivel korábban nem ápoltak jó kapcsolatot. Nem kedvez az idő külföldi ügyeknek. Ha egy utazást nem lehet elhalasztani, legyen óvatos, mert balesetveszélyes az időszak.

Skorpió (október 24. – november 22.)

Most érdemes vásárolni, kicserélni, visszavinni azokat a dolgokat, amelyeket ajándékba kapott, és nem tetszenek, vagy nem jók. Összességében pompásan alakulhat ez a hét, amikor olyan dolgok történhetnek, amelyek miatt elégedettnek érezheti magát. Szomszéddal, testvérrel jobban kijöhet, ha közlekedik, akkor idegtépő helyzet alakulhat ki. Szedjen vitamint, így talán nem dönti le a lábáról egy betegség.

Nyilas (november 23. – december 21.)

A házasságokban, régi együttélésekben a társa ismét úgy viselkedhet, hogy könnyen kihúzhatja önnél a gyufát. Megeshet, hogy felbukkan, vagy hírt kap az exéről, és ezért is idegesebbé válhat. Viszont a rokonaival most nagyon jól kijöhetnek. Talán azért is, mert ön most sokkal elfogadóbb, vagy nem esik nehezére áldozatot hozni a szeretteiért. Kedvez az idő minden külfölddel kapcsolatos ügynek.

Bak (december 22. – január 20.)

Most a sokoldalúság lehet önre a jellemző, mert egyszerre több dolgot is el tud végezni. Sokfelé tud figyelni, és ez nagyban hozzájárulhat ahhoz, hogy az élet több területén legyen sikeres. Kollégák között van olyan, aki az idegein táncolhat, és a munkahelyén is alakulhatnak úgy a dolgok, hogy le kell nyugtatnia magát, így tud alkalmazkodni a változásokhoz. Nagyobb vásárlást most bonyolítson.