Ezt ígérik a csillagok a hétre.

Kos (március 21. – április 20.)

Az a csoda is megtörténhet, hogy olyan összeg üti a markát, amelyre nem számított. Talán jutalomban részesül. Felettesével jól kijöhetnek, fontos dolgokat beszélhetnek meg. Ha most bonyolít le vásárlást, legyen figyelmesebb, mert meglophatják, megbüntethetik, vagy bosszantó szituáció jöhet létre. Különösen igaz ez, ha külföldre utazik. Ha tanulmányokat folytat, nehéz helyzet alakulhat ki.

Bika (április 21. – május 20.)

Olyan esemény történhet, amely miatt örömében fülig érhet a szája. Más színben láthatja a jövőjét, és ez remek hatással lehet a biztonságérzetére. Ha külföldre utazik, jól érezheti magát, de többe kerül, mint gondolta. Olyan valaki is feltűnhet, aki hozzájárulhat ahhoz, hogy önt az optimizmus aurája vegye körül. Érdemes részt vennie művészettel kapcsolatos eseményen, ami a lelkét ünnepi díszbe öltöztetheti.

Ikrek (május 21. – június 21.) 

Olyan emberek bukkanhatnak fel az életében, akik miatt az idegei megfeszülhetnek. Ráadásul ön most érzékenyebb az átlagosnál, ezért olyasmin is megsértődhet, amit korábban talán észre sem vett. Ha sikerül megőriznie a nyugalmát, minden rendben mehet. A titkok fontos szerepet játszhatnak az életében. Ha egészségi problémája van, a gyógyulás útjára léphet. Hivatalos ügy lebonyolítására jónak ígérkezik ez a hét.

Rák (június 22. – július 22.) 

Az is lehet, hogy olyan feladatokat kell elvégeznie, amelyek hatására cselédnek érezheti magát. Valakit ki kell szolgálnia, vagy olyan feladatot ellátnia, amelyet nem fizetnek meg. A házasságokban, régi együttélésekben társával azért jöhetnek jobban ki, mert párja olyan dolgokat mondhat, amelyekkel ön egyetért. Viszont felettese idegessé válhat, a stílusával nehezebbé teheti az ön életét.

Oroszlán (július 23. – augusztus 23.) 

Talán a csoda hetét éli! Olyan esemény történhet, amely miatt örömében néhány centivel a föld fölött lebeghet. A munkában, megélhetésben is olyan változás következhet be, hogy ön úgy gondolhatja, ezért hálaimát kell mondania. Ha ön szülő, gyermekének a lelkére beszélhet, és meg tudja győzni arról, amit ön fontosnak talál. Csemetéje pedig azt teszi, amit ön szeretne. Egy kapcsolatnak vége szakadhat. 

Szűz (augusztus 24. – szeptember 23.)   

Ha ön szülő, nehezebben tudja összehangolni a munkát és a gyermekével való időtöltést. Ráadásul a munkahelyén olyan helyzet jöhet létre, amely miatt megfordulhat a fejében, hogy körül kellene néznie az álláspiacon. De az is lehet, hogy felettese kerül nehéz helyzetbe, ami hatással lehet önre és a jövőjére. Eszébe juthat a múlt, az emlékek összeszoríthatják a lelkét. Kedvez az idő külföldi utazásnak.

Mérleg (szeptember 24. – október 23.)  

A kollégák között van olyan, akivel egyetérthetnek, és olyan is, akinek a stílusa, mondandója miatt az egekbe szökhet a vérnyomása. Ismerősei közül valakivel végleg búcsút inthetnek egymásnak, mert a kapcsolatuknak lejárt az ideje. Kedvez az idő ingatlanügylet lebonyolításának, a rokonokkal is remekül kijöhetnek. Talán azért is, mert ön most jobban tud hozzájuk alkalmazkodni.

Skorpió (október 24. – november 22.)  

Lehet, hogy a munkáját nem fizetik meg, vagy megszűnhet a kenyérkeresete. Felettese olyasmivel állhat elő, amivel ön nem érthet egyet, és emiatt szorongóvá válhat. Most kellene a nagyobb vásárlásokat lebonyolítania, mert talán ki tudja használni az akciókat. A házasságokban, régi együttélésekben társával tökéletes lehet önök között az összhang. Élete párja kellemes meglepetést szerezhet önnek.

Nyilas (november 23. – december 21.)
Minden idegszálával a pénzre kellene koncentrálnia, mert anyagi ügyei hullámzó képet mutathatnak. A bevétel mellett olyan kiadásra is sor kerülhet, amely egyébként elkerülhető lenne, és ha ez sikerülne, ebből az összegből tartalékot is képezhetne. Ha párkapcsolatban él, társával – vagy talán az exével – anyagi jellegű konfliktusba keveredhet. A munka viszont nem esik nehezére, kollégával is remekül kijöhetnek.

BAK (december 22. – január 20.) 

Agytekervényei az ötödik sebességbe kapcsolhatnak. Könnyedén elsajátíthat bármit, ha kommunikációról van szó, ebben ön most verhetetlen. Ám a kollégák között van olyan, akivel összeveszhetnek, és olyan is, aki nagy hatást gyakorolhat önre, és remekül kijöhetnek. Ha a szerelmi életére az állóvíz volt a jellemző, akkor ebben is nagy változás következhet be. Ha ön szülő, gyermeke boldoggá teheti.

Vízöntő (január 21. – február 19.)  

Öröm és boldogság járhatja át minden porcikáját, ha otthon, a szerettei körében tartózkodhat. Pénzügyek terén legyen óvatosabb, mert olyasmire adhat ki, ami nem éri meg az árát, vagy selejtet sózhatnak önre. Ha ön szülő, gyermeke akaratosabban viselkedhet, még hisztizhet is, ha a dolgok nem úgy alakulnak, ahogyan ő szeretné. A megérzései jók, hallgasson az ösztöneire.

Halak (február 20. – március 20.)  

Felettese olyan dologgal állhat elő, amit ön nem tud elfogadni, vagy csalódottnak érezheti magát miatta. Az is megeshet, hogy egy kollégája nagyobb hatást gyakorol a főnökükre, és ez bosszanthatja önt. Többször juthat eszébe a múlt, és emiatt olykor elábrándozhat azon, amit korábban át kellett élnie. Olyan lehetőséget sodorhat útjába az élet, amelyre gondolkodás nélkül igent kell mondania.