Heti horoszkóp: 2022. december 07−13.

Ezt ígérik a csillagok a hétre.

Bak (december 22. – január 20.) 

Immunrendszere erős, ha mégis felütné fejét egy betegség, abból gyorsabban gyógyulhat. A szép szavaknak, a dicséreteknek soha nem vette olyan nagy hasznát, mint a héten. Ezzel olyan személynél is elérheti mindazt, amit tervbe vett, aki eddig elutasította, vagy utálatosan viselkedett önnel. Most érdemes ingatlannal kapcsolatos ügyet lebonyolítani, és ha valakit ki kell szolgálni, ez nem esik nehezére.

Vízöntő (január 21. – február 19.)  

Még az a csoda is megtörténhet, hogy a munkahelyén olyan mondatok hangoznak el, amelyek miatt úgy érzi, mintha hájjal kenegetnék. Ha ön szülő, gyermekének szüksége van a támogatásra és a közös programokra. Már most ünnepi díszbe öltöztethetné az otthonát, ami jó hatással lehet a lelkiállapotára is. A pénzére, értéktárgyaira jobban ügyeljen, mert meglophatják, de egyéb más módon is kár érheti.

Halak (február 20. – március 20.)  

Olyan esemény történhet, amely miatt a felettese feszültté válhat, és ezért lehet türelmetlen nemcsak önnel, hanem másokkal is. Előfordulhat, hogy ahol a kenyerét keresi, ott anyagi problémák merülnek fel, és talán érdemes lenne körülnézni az álláspiacon, mert jó lehetőséget találhat. Közlekedés, utazás során idegtépő helyzet jöhet létre. Hízásveszélyes a hét, mértékkel falatozzon!

Kos (március 21. – április 20.)

Kedvez az idő külfölddel kapcsolatos dolgoknak. Ha most kerülne sor különböző – főleg hivatalos – ügyek intézésére, akkor minden úgy mehet majd, mint a karikacsapás. A szomszédjával, testvérével is jól kijöhet, és nagyon jól tudja képviselni a saját érdekeit. Kivéve, ha pénzről van szó, mert az életnek ezen a területén most nem érheti el mindazt, amire vágyakozik. Ha tanulmányokat folytat, sikeressé válhat.

Bika (április 21. – május 20.)

Olyan esemény történhet, amelynek hatására lelkileg ráhangolódhat az év legszebb ünnepére. Ez még akkor is igaz, ha a világban szomorúnak nevezhető események következnek be. Ha egészségügyi problémája van, a gyógyulás útjára léphet, ha most alakulna ki betegség, abból gyorsabban felépülhet. A munkahelyén rengeteg feladat szakadhat a nyakába, vagy olyasmihez kell alkalmazkodnia, ami nehezen megy.

Ikrek (május 21. – június 21.) 

Azokban a házasságokban, régi együttélésekben, amelyekben nem volt minden fenékig tejfel, olyan változások következhetnek be, amelyek miatt másként láthatják nemcsak a saját, hanem a közös jövőjüket is. Erőssége a kommunikáció, még a kényesnek számító témákat is bátran felhozhatja, a bonyolult ügyeknek a végére pontot tehet. Egy betegség átmenetileg kivonhatja önt a forgalomból, banki ügyet viszont most bonyolítson le.

Rák (június 22. – július 22.) 

Kollégái között van olyan, akivel annyira jóban lesz, hogy félszavakból is megérthetik egymást. Valakinek a pénz körül forog minden gondolata, és úgy kommunikál, hogy emiatt azt érzi, táncot járnak az idegein. Olyan dolog juthat a tudomására, amelyet jó lenne, ha titokban tudna tartani még, mert ennek hatására később előnyös helyzetet élvezhet. Ha külföldre utazik, többe fog kerülni, mint ahogy tervezte.

Oroszlán (július 23. – augusztus 23.) 

Olyan események történhetnek, amelyek miatt nehezebben tud az ünnepre hangolódni. De a környezetében vannak olyanok, akikkel beszélhet azokról a témákról, amelyek foglalkoztatják, és ezzel feloldhatóvá válhat a szorongása. A házasságokban, régi együttélésekben a kapcsolatuk szorosabbá válhat, mivel a társa jobban ragaszkodhat önhöz. Ha ön szülő, gyermeke miatt mélyebben zsebbe kell nyúlnia.

Szűz (augusztus 24. – szeptember 23.)   

A munkában, megélhetésben nehéznek mondható helyzet jöhet létre, ám a gondviselés nem hagyja önt magára. Olyan szituáció alakulhat ki, amely jó hatással lehet a biztonságérzetére. Most érdemes állást változtatni, mert pompás és stabil pénzkereseti forrásra tehet szert. A házasságokban, régi együttélésekben a társáról olyasmit képzelhet, aminek semmiféle valóságalapja nincs. Bízzon meg benne!

Mérleg (szeptember 24. – október 23.)

Akár szingli, akár párkapcsolatban él, Ámor nyila a szíve közepébe fúródhat. Ha ön szülő, a gyermekénél akkor érhet el sikert, ha következetes marad vele szemben. Pénzügyek terén örömteli változásokra van kilátás. Jól tud most kommunikálni, ezért itt az idő, hogy a felettesének előadja mindazt, amit már talán egy ideje szeretne elmondani neki. Kedvez az idő minden külfölddel kapcsolatos dolognak.

Skorpió (október 24. – november 22.)  

A sült galamb berepülhet a szájába. Olyan pénz ütheti a markát, amelyért talán nem kell keményen megdolgoznia. Felettesének most kellene előadnia mindazt, ami foglalkoztatja, mert főnöke nyitott az ön elképzeléseire. Egy betegség ágynak döntheti, a gyógyszerek egy vagyonba kerülhetnek. Ha ön szülő, gyermekével szervezzen közös programot, hogy könnyebb legyen az ünnepre hangolódás. Vásárlás során legyen figyelmesebb!

Nyilas (november 23. – december 21.) 

Olyan események történhetnek, amelyek miatt a hangulata ingadozóvá válhat: hol a mennyben, hol a pokolban érezheti magát. Ez a hullámzás befolyással lehet nemcsak a környezetében élőkkel való viszonyára, hanem talán még a párkapcsolatára is. Próbáljon meg másokat dicsérni, ami nem kerül semmibe, és ellenségek helyett barátokra, támogatókra tehet így szert. Utazás során kisebb bosszúság érheti.