NYILAS (november 23. – december 21.) A rangban ön fölött állókkal jól kijöhet. Felettese akár a tenyeréből is ehet. Viszont a kollégáival, vagy olyanokkal, akik önnel egy szinten vannak, már nehezebben megy a kommunikáció. Olyan váratlan esemény is bekövetkezhet, amely miatt megváltozhat a napi rutinja. A politika beleszólhat az életébe, talán még anyagi helyzetének alakulásába is. A párkapcsolatokban társának szüksége van az ön támogatására.

BAK (december 22. – január 20.) 

Kollégái között van olyan, akinek a viselkedése miatt kinyílhat a bicska a zsebében. De akad olyan is, aki miatt energiaraktárai feltöltődhetnek. Pénzügyei is hullámzó képet mutatnak, mert a kiadások mellett bevételre is szert tehet. Olyan esemény is bekövetkezhet, amellyel szemben teljes mértékben tehetetlen. Egyszerűen el kell szenvednie mindazt, amit a sors önre mér. Csak bátran politizáljon!

Vízöntő (január 21. – február 19.)  

Olyan pénzre tehet szert, amiből tartalékot vagy dugipénzt képezhet. A kapcsolatainak, protekciónak soha nem vette olyan nagy hasznát, mint most. Ez talán az anyagi helyzetére is pompás hatást gyakorol. Ha ön szülő, gyermekével szemben következetesnek kell maradnia, így alakulhatnak vele úgy a dolgok, ahogyan szeretné. A nagyvilágban történő események miatt csodálkozásában leeshet az álla.

HALAK (február 20. – március 20.)  

Még az is lehet, hogy a sors olyan helyzetbe hozza, amely miatt örömében néhány centiméterrel a föld fölött lebeghet. De megtapasztalhatja a karma törvényének működését, és aki korábban ártott önnek, az most megkaphatja a sorstól a magáét. Nem kedvez az idő ingatlanügyletnek. Egy rokonával konfliktusba keveredhet, mert az illető hajlamos az agresszív viselkedésre.

Kos (március 21. – április 20.)

Olyan eseményekben bővelkedhet a hét, amelyek miatt örömében fülig érhet a szája. Ezek a történések pozitív hatással lehetnek jövője alakulására is. De olyan hír is eljuthat a fülébe, amitől idegessé válhat. A szerelmi kapcsolatokban varázslatos pillanatokat élhetnek át. Ha ön szülő, gyermeke miatt a féltés mellett elégedettséget érezhet. A politika főszerepet játszhat az életében.

BIKA (április 21. – május 20.)

Egy betegség átmenetileg kivonhatja önt a forgalomból. Ha egy ideje már egészségi problémával küszködik, szervezete le tudja győzni a kórt. Ha műtétre kerülne sor, ne aggódjon, jó időben lehet jó kezekben. Érdemes pénzzel kapcsolatos ügyeket intéznie, mert az életnek ezen a területén sikereket érhet el. A politika beleszólhat mindennapjainak alakulásába. Valaki úgy hazudik, mint a vízfolyás.

IKREK (május 21. – június 21.) 

Rendkívüli energiával rendelkezhet, ezért nincs ön előtt lehetetlen. Arra azonban ügyeljen, hogy ne kapkodjon, mert így elkerülhet egy félreértést, amely miatt olyan helyzet jöhetne létre, hogy akár falba is verhetné a fejét. A párkapcsolatokban olyan mondatok hangozhatnak el, amelyek örömkönnyeket csalhatnak a szemébe. Most érdemes állást változtatnia, mert pompás lehetőséget csíphet meg.

RÁK (június 22. – július 22.) 

A munkában olyan változás következhet be, amely jó hatást gyakorolhat a biztonságérzetére. Egy kollégájával remekül kijöhetnek, és ha valakit ki kell szolgálnia, nem érzi úgy magát, mint egy cseléd, mert ez a tevékenység nem esik nehezére. Egy régi egészségi problémája kiújulhat, lehet, hogy fel kell keresnie a fogorvost. A politikai véleménynyilvánítás a mindennapjai része lehet, nem rejti véka alá, mit gondol.

OROSZLÁN (július 23. – augusztus 23.) 

Ha ön szülő, gyermekével könnyebben kijöhet. Olyasmit is meg tudnak most beszélni, ami korábban nem ment. Gyermekénél mindent el tud érni, amit csak szeretne. Fortuna istenasszony támogatását élvezheti, ezért ne hagyja ki a szerencsejátékokat. Ismerősei közül valakivel összerúghatja a port, és a kapcsolatuk véget érhet. A politika beleszólhat hétköznapjai alakulásába.

SZŰZ (augusztus 24. – szeptember 23.)   

Kedvez az idő ingatlanügylet lebonyolításának, a rokonaival is szorosabbá válhat a kapcsolata. Főleg azért, mert amit értük kell tennie, azt nem érzi tehernek. A munkában komolyan figyelnie kell arra, hogy jó eredményt érjen el, ám a kollégák között van olyan, aki megnehezítheti az ön helyzetét. A házasságok, régi együttélések azért működhetnek jól, mert társa elfogadóbb és alkalmazkodóbb.

MÉRLEG (szeptember 24. – október 23.)

Érdemes lenne a nagyobb vásárlásokat most lebonyolítania, mert kedvezőbb áron juthat olyan dolgokhoz, amelyekre szüksége van. Közlekedés során bosszantó helyzet alakulhat ki, viszont a szomszédjával jól kijöhet. Váratlanul alakulhat ki betegség, vagy ha az egészségüggyel kerül kapcsolatba, meg kell acéloznia az idegeit, és türelmesnek kell lennie. Ha állást kíván változtatni, most lépjen.

SKORPIÓ (október 24. – november 22.)  

Az ön esetében most nem igaz a régi mondás, miszerint akinek szerencséje van a szerelemben, annak kevesebb a szerencséje a pénzügyekben. Mert az életnek ezen a két területén élvezheti a sikert és a boldogságot. Eljött a pillanat, amikor bátran lehet központi témája a politika, valakivel teljes lehet ebben az összhang önök között. Ha műtétre kerülne sor, ne aggódjon, minden jól mehet.