A színésznő egy nagy sikerű napi sorozat szereplőjeként sokak otthonába beköltözött, mindenki jól ismeri Berényi Claudiát, de most a saját élete fontos dátumairól mesél olvasóinknak. 

1. 1956 karácsonya – Kijárási tilalom alatt érkeztem

Anyukám huszonegy évesen még nem volt pontosan tisztában azzal, mi is a szülés. 1956 karácsonyán, december 26-án éppen kijárási tilalom volt az országban. Ahogy anyukám mesélte, a nagybátyám átrohant a Deák téri rendőrállomásra, és kikönyörgött egy még használható mentőtragacsot. Így jutott el anyukám a kórházig, ahol pillanatok alatt megszülettem. Mondhatom, kalandos volt a megérkezésem. Azóta sem értem, miért siettem akkor annyira.

2. 1961 tavasza – Az első taps

Hogy miért is választottam ezt a szakmát? Mindig szerettem „produkálni magam”, örömmel énekeltem, táncoltam. A Hungária körúton laktunk, a negyedik emeleten. Ott is volt mellettünk egy rendőrkaszárnya, a rendőrök rendre felkiabáltak nekem, például hogy: „Száz forintnak ötven a fele…” És akkor én elénekeltem a dalokat, ők pedig megtapsoltak. Kezdtem rászokni a sikerre.

3. 1966 ősze – Beszippantott a színház

Tovább olvasnál?
Ha érdekel a cikk folytatása, fizess elő csak 500 forintért, vagy regisztrálj, és 1 héten keresztül minden előfizetői tartalmat megnézhetsz.
Próbáld ki most kedvezményesen!
Az előfizetés ára az első hónapban csak 500 Ft, ezt követően 1490 Ft havonta. Ha van már előfizetésed, lépj be .