Horoszkóp – 2022. november 16–22.

Ezt ígérik a csillagok a hétre.

SKORPIÓ (október 24. – november 22.)  

Most érdemes állást változtatnia, körülnéznie az álláspiacon, mert jó lehetőségre bukkanhat. Kiváló az idő arra, hogy a felettesével beszéljen, mert elérheti nála azt, amit szeretne. Pénzügyeinek alakulása miatt ne aggódjon, mert a sors nem hagyja magára az életnek ezen a területén. Viszont a környezetében van valaki, aki miatt kinyílhat a kisbicska a zsebében. A politika beleszólhat az életébe.

NYILAS (november 23. – december 21.) 

Lehet, hogy ön körül forog a világ. Olyan szerencsés helyzetbe kerülhet, hogy talán többen szeretnének az ön közelében tartózkodni, hogy a siker fénye rájuk is vetüljön. Ami nehézzé teheti a hetet, az egy ismét terítékre kerülő régi téma, és ez önt idegesítheti. Kedvez az idő ingatlannal kapcsolatos ügy lebonyolításának, és felbukkanhat valaki a múltból, aki több régi dolgot juttathat eszébe.

BAK (december 22. – január 20.) 

Ha állás- vagy szakmaváltáson járnak a gondolatai, lépjen a tettek mezejére. Ha elégedetlen a díjazásával, most érdemes előadnia ezzel kapcsolatos elképzeléseit,­ mert az életnek ezen a területén sikert érhet el. Megeshet, hogy a vágya valóra váltásához több pénzre lesz szükség, mint amennyit tervezett. A politika talán soha nem volt annyira fontos az életében, mint ezen a héten. Ne tartsa titokban a véleményét.

Vízöntő (január 21. – február 19.)  

Ha ön szülő, gyermeke miatt többet aggodalmaskodhat. De csemetéjének támaszt tud nyújtani, és ez jó hatással lehet kettőjük viszonyára. Pénzügyek terén felemás helyzet jöhet létre: olyan bevétel is ütheti a markát, amire nem számított, ugyanakkor olyan váratlan kiadása is lehet, ami nem volt korábban tervbe véve. Megeshet, hogy a politika az ön megélhetésére, mindennapjaira is hatással lesz.

HALAK (február 20. – március 20.)  

Az a csoda is megtörténhet, hogy a felettesével jól kijön. A megélhetésében is olyan változásra kerülhet sor, amely jó hatással lehet a biztonságérzetére. Kedvez az idő minden külfölddel kapcsolatos ügynek, ha tanulmányokat folytat, vagy bármilyen kapcsolatban áll iskolával, sikert érhet el. Egy rokona viszont az idegeire mehet, és egy ingatlanügylet lebonyolításával is várnia kellene.

KOS (március 21. – április 20.)

Olyan személy lehet a környezetében, aki miatt ingerültté válhat. Ne kapkodjon, történjen bármi, számoljon el tízig, csak ez után szólaljon meg vagy cselekedjen. A munkában, megélhetésben történtek elégedetté tehetik. Ha párkapcsolatban él, párja anyagi ügyei pompásan alakulhatnak, és ez befolyásolhatja a kedélyállapotukat. Kedvez az idő minden külfölddel kapcsolatos ügynek.

BIKA (április 21. – május 20.)

Figyelmének fókuszában a pénz állhat, talán nincs annyi belőle, amennyire szüksége lenne. Mivel nagyon jól tudja képviselni az érdekeit, most kellene előadnia anyagiakkal kapcsolatos elképzeléseit. A munkahelyén olyan változás következhet be, amely miatt nehéznek érezheti az életét. Akár önnek, akár egy önhöz közel álló személynek egészségi gondja lenne, a gyógyulás útjára léphetnek.

IKREK (május 21. – június 21.) 

A párkapcsolatokban a társa viselkedése miatt az életük kiegyensúlyozottnak mondható. A párjánál könnyedén elérheti, amit szeretne, mert társa nyitott mindenre, ami önnek fontos. Regenerációs készsége erős, ezért ha betegség ütné fel a fejét, gyorsabban gyógyulhat. Ha van titka, és nem szeretné, hogy kiderüljön, vigyázzon rá. Olyasmi történhet, amitől csodálkozásában leesik az álla.

RÁK (június 22. – július 22.) 

Még azokban a párkapcsolatokban is, amelyekben eddig nem volt minden fenékig tejfel, megeshet, hogy egymásra találnak. Olyan mondatok hangozhatnak el, olyan esemény következhet be, amelyek miatt a viszonyuk szorosabbá válhat. Ismerősei közül valakinek búcsút inthet. Olyasmi történhet a nagyvilágban, hogy ön egyik döbbenetből a másikba esik. A politika is központi témája lehet.

OROSZLÁN (július 23. – augusztus 23.) 

Rendkívüli kreativitás lehet önre jellemző, aranyat érő ötlet pattanhat ki a fejéből. Ha ön szülő, gyermekével jól kijöhet, szinte nincs olyan dolog, amit ne tudnának megbeszélni. A politika a hétköznapjai részévé válhat. Megtapasztalhatja a minden rosszban van valami jó igazságát, és ez pozitív hatással lehet a kedélyére. Eszébe juthat a múlt, elérzékenyülhet tőle.

SZŰZ (augusztus 24. – szeptember 23.)   

Figyelmének fókuszában a családja állhat, szeretteiért olyasmire is hajlandó, amit talán korábban elutasított. Tudomására juthat valami, és ez annyira meglepheti, hogy hirtelen azt sem tudja, ébren van-e, vagy álmodik. A munkában felemás helyzet jöhet létre, mert lesz, aminek örül, és olyan is előfordulhat, ami miatt szoronghat. A sors ismételheti önmagát: egy múltbéli eseményből sokat tanulhat.

MÉRLEG (szeptember 24. – október 23.)

Annyira jól tudja képviselni az érdekeit, hogy homokot is el tudna adni a sivatagban. Ezért kellene minden fontosabb megbeszélést most lebonyolítania, mert jó eredményt érhet el. Ha beteg személy van a környezetében, ő olyan helyzetbe kerülhet, hogy szüksége lehet az ön támogatására. Megeshet, hogy a politika is jobban foglalkoztatja, mint eddig. Ha ön szülő, gyermeke nehezebben kezelhető.