Horoszkóp – 2022. november 9–15.

Kos: Ha egészségi problémája van, vagy műtétre kerülne sor, ne aggódjon, mert jó időben lehet jó kezekben. Pénzügyek terén siralmas helyzet jöhet létre, ezért lényeges, hogy csak arra adjon ki, amire nagyon muszáj. Esélyes az is, hogy a tartalékaihoz kell nyúlnia. Az is előfordulhat, hogy ahol a kenyerét keresi, ott nehéz helyzet jön létre, és ez befolyással lehet az ön életére is. Most érdemes állást változtatnia.

Bika:

Nehéz, emberpróbáló napok elé nézhet. Össze kell szednie magát, és elfogadnia a kialakult helyzetet, mert ha lázadozik ellene, ebbe akár bele is betegedhet. Nézzen körül az álláspiacon, mert megeshet, hogy a kenyérkeresetében olyan változás következik be, amely miatt szorongani kezd. Kapcsolatainak talán sohasem vette olyan nagy hasznát, mint most. 

Ikrek:

Hajlamossá válhat a kissé agresszív viselkedésre, amivel önmagát hozhatja nehéz helyzetbe. Most érdemes előadnia a felettesének mindazt, ami egy ideje már foglalkoztatja. Kollégái között van olyan, akinek a magatartása miatt a vérnyomása az egekbe szökhet. Nem kedvez az idő külfölddel kapcsolatos ügyeknek, akár ön, akár hozzátartozó végez tanulmányokat, nehezen kezelhető szituáció alakulhat ki.

Rák:

Ha szerelemről van szó, megeshet, hogy kedvesének fogalma sincs arról, hogy önnel kapcsolatban mit szeretne. De az ön lelkében is felemás érzések uralkodhatnak. Érzelmi ügyekben ne kérjen tanácsot, mert félrevezethetik önt. Egészségi probléma alakulhat ki, de az is lehet, hogy régi betegséggel kell újra foglalkoznia. Kedvez az idő külfölddel kapcsolatos ügyeknek, a politika is központi témája lehet.

Oroszlán:

Olyan eseményekben bővelkedik ez a hét, amelyek miatt annyira szoronghat, hogy nehezebben jöhet álom a szemére. Kollégával jól megértik egymást, vagy olyan munkát végezhet, ami jó hatással lehet a kedélyére. Sőt, talán bizakodóvá is válhat a jövőjét illetően. Egy régi problémával ismét foglalkoznia kell, de az is lehet, ha ön házas, hogy a társával most nehezebben találják meg a hangot, főként az ő viselkedése miatt. 

Szűz:

A hét legnehezebb feladata: csendben maradni, nem reagálni a provokációra, és elfogadni a kialakult helyzetet. Mielőtt megszólal, el kellene számolnia tízig, így elkerülheti, hogy olyasmit mondjon, amivel önmaga alatt vághatja a fát. Ha ön szülő, gyermekével mindent meg tudnak beszélni. Kolléga nehézzé teheti az ön életét, vagy rengeteg feladat szakadhat a nyakába. Nem kedvez az idő külföldi ügyeknek.

Mérleg:

Minden idegszálával a pénzre kellene koncentrálnia, most talán nincs annyi belőle, amennyire szüksége lenne. Remek takarékossági ötletei támadhatnak, ezekkel jobban kijöhet. A szerelmi kapcsolatokban régi téma kerülhet ismét terítékre, vagy kedvesének olyan gondjai adódhatnak, amelyek rányomják bélyegüket a viszonyukra. Egészségére jobban ügyeljen, mert betegség kivonhatja önt a forgalomból.

Skorpió:

Olyan esemény következhet be, amely nincs jó hatással a biztonságérzetére, ezért előfordulhat, hogy a szorongás hatására egészségi problémája is kialakul. Remekül tud kommunikálni, a gondját beszélje meg valakivel, és máris könnyebbnek érezheti a lelkét. A házasságokban, régi együttélésekben a társa is feszült, ezért kapcsolatuk egén villámok cikázhatnak. Ne kezdjen ingatlanügyletbe.

Nyilas:

Lehet, hogy ami másnak kár, az önnek haszon. Mivel a sors hozza ilyen helyzetbe, ne érezzen lelkiismeret-furdalást. Olyan bevételre tehet szert, amelyből akár dugipénz is lehet. A házasságokban, régi együttélésekben a társa olyan dologgal állhat elő, amely miatt önnek idegességében minden szőrszála az égnek állhat. De váratlan helyzet is létrejöhet, ezért át kell szerveznie a hétköznapjait.

Bak:

Központi témája lehet a héten a politika. Ennek köszönhetően előnyös helyzetet élvezhet, illetve a kapcsolatai révén közelebb kerülhet a húsosfazékhoz. Pénzügyek terén legyen óvatosabb, valóban csak arra adjon ki, amire nagyon muszáj. Főleg igaz ez akkor, ha ön szülő. Nagyon jól tud kommunikálni, ezért még a régi terveit is érdemes most előadnia.

Vízöntő:

Érdemes körülnéznie az álláspiacon, mert a munkahelyén olyan esemény történhet, amely érintheti az ön megélhetését is. Ha valamivel nem ért egyet, semmi értelme előadnia azt a felettesének, neki megvan a maga baja, ezért nem kíváncsi az ön mondandójára. Ha ön szülő, gyermekével konfliktus alakulhat ki. Pénzügyei hullámzó képet mutathatnak, mert a bevételei mellett jelentősebb kiadása is lehet.

Halak:

Olyan hír juthat a fülébe, amely miatt az idegei megfeszülhetnek. Mivel a kommunikáció most nem tartozik az erősségei közé, jobb lenne, ha mondandóját megtartaná magának, és csak később adná elő. Testvérrel vagy szomszéddal nehezebben tud kijönni. A politika beleszólhat élete alakulásába. Valakivel olyan nagy lehet önök között az összhang, hogy szavak nélkül is jól megérthetik egymást.