Horoszkóp – 2022. november 2–8.

SKORPIÓ (október 24. – november 22.) Jól tud kommunikálni, ezért a megbeszéléseket érdemes most lebonyolítania. A manipuláció nagymestere lehet, ennek hatására mások önként teszik azt, amit ön jónak gondol, amit szeretne elérni náluk. Egészségére, testi épségére jobban kellene ügyelnie, mert így talán elkerülheti, hogy megbetegedjen. Ha párkapcsolatban él, társa idegesebb, ezért ha békére vágyik, alkalmazkodjon hozzá.

NYILAS (november 23. – december 21.)
Olyan helyzet jöhet létre, hogy vagy alkalmazkodik hozzá, vagy semmi mást nem tehet. Sajnos szinte semmi sem az ön akaratán múlik, ezért ne izgassa magát, mert ha stresszel, ezzel akár meg is betegítheti önmagát. Olyan pénzkereseti lehetőséget sodorhat most útjába az élet, amely nem lesz könnyű, és talán nem erre vágyott, de a kényszer nagy úr! Felbukkanhat valaki a múltból, aki elvarázsolja.

BAK (december 22. – január 20.)
Még az a szerencse, hogy az immunrendszere, a regenerációs készsége erős. Így aztán ha egészségi problémája van, gyorsabban gyógyul. Nagy lelkierővel is rendelkezik, ezért azokon az eseményeken, amelyek másokat megviselnek, ön viszonylag könnyebben túl tudja tenni magát. Ha még van munkája, akkor is érdemes lenne új lehetőség után kutatnia, mert olyat találhat, amivel átvészelheti a válságot.

VÍZÖNTŐ (január 21. – február 19.)
Előfordulhat, hogy a munkahelyén olyan esemény történik, amely hatással lesz az ön megélhetésére. Nagy esély lehet arra, hogy megszűnjön a bevételi forrása, de ne essen kétségbe, mert ha a sors becsuk egy ajtót, rövidesen kinyit egy másikat. Ha ön szülő, gyermekével vitára kerülhet sor. Ha van dugipénze, előfordulhat, hogy ehhez most hozzá kell nyúlnia. Ami el tud romlani, az most el is fog, és nem javítható.

HALAK (február 20. – március 20.)
Önről általánosságban elmondható, hogy nehéz kihozni a béketűrésből. Ám most olyan emberek vehetik körbe, és olyan dolog juthat a tudomására, akik és ami miatt a vérnyomása az egekbe szökhet. Balesetveszélyes ez a hét, legyen óvatos, mert összetörheti magát. Egyik szomszédjával kiáshatja a csatabárdot. Ugyanakkor van olyan ismerőse is, akivel kölcsönösen jó hatást gyakorolhatnak egymásra, és ez megnyugtatja.

KOS (március 21. – április 20.)
Minden figyelmével a pénzre kellene koncentrálnia, talán nincs annyi belőle, amennyi elég lenne. Ráadásul egy váratlan helyzet nagyobb összeget húz ki a zsebéből. A munkában olyan változások következhetnek be, amelyek miatt az egyik szeme sír, a másik nevet. Feletteséről vagy jót mondjon, vagy meg se szólaljon. Roppant balesetveszélyes a hét, legyen körültekintőbb.

BIKA (április 21. – május 20.)
Önről elmondható, hogy olyan nyugodt, hogy akár fát is lehet vágni a hátán. Ám ebből most semmi sem igaz. A környezetében több az olyan személy, akik miatt az idegei megfeszülhetnek. Próbáljon meg higgadt maradni, és akkor talán nem következik be olyan helyzet, amely nemcsak az egészségi állapotára, hanem az anyagi helyzetére is negatív hatással lehet. Valaki közben jóindulattal viseltetik ön iránt.

IKREK (május 21. – június 21.)
Ha még van munkája, akkor is érdemes körülnéznie az álláspiacon, mert megeshet, hogy átszervezésre kerül sor, és nem tartanak igényt a munkájára, vagy önnek nem felel meg az új helyzet. Egy kollégája az idegeire mehet. Ha egészségügyi problémája van, a gyógyulás útjára léphet. Ha műtétre kerülne sor, minden rendben mehet. Olyan hír is eljuthat a fülébe, amelytől elmúlik a szorongása.

RÁK (június 22. – július 22.)
A házasságokban, régi együttélésekben a társa többet dolgozhat azért, hogy a kapcsolatuk jól működjön. Ha ön képes lenne értékelni mindazt, amit élete párja tesz, akkor szorosabban kötődhetnének egymáshoz. A szerelmi viszonyokban végleg búcsút inthetnek egymásnak. Az ismerősei között van olyan, aki igyekszik ártani önnek. Járjon nyitott szemmel, és ha rájön, kiről van szó, leszerelheti az illetőt.

OROSZLÁN (július 23. – augusztus 23.)
Váratlan helyzet alakulhat ki, szinte semmi sem történik az ön akarata szerint. A válságokban bővelkedő héten igyekezzen megőrizni a nyugalmát, mert csak így láthatja meg a nehéz helyzetekből kivezető utakat. Figyelmének fókuszába kerülhet valaki, azért érdemes beszélgetni vele és rá hallgatni, mert a hatására ön megtehet valamit, ami miatt megszűnik a szorongása.

SZŰZ (augusztus 24. – szeptember 23.)
Megdöbbentő hír juthat a fülébe. Megeshet, hogy valakit nagyon félreismert, és olyan információ kerülhet vissza önhöz, amely megsebzi a lelkét. Felettese sincs jó passzban, a munkahelyén történhetnek olyan dolgok, amelyek az ön hétköznapjait is megnehezítik. Viszont a párkapcsolatában minden jobb kerékvágásban folytatódik, és ez erőt ad önnek.

MÉRLEG (szeptember 24. – október 23.)
Pénzügyi problémái adódhatnak, és emiatt szoronghat. De jobban kellene figyelnie az értéktárgyaira is, mert meglophatják. A nagyobb vásárlásokat érdemes elhalasztania, mert később jobban járhat. Váratlanul egészségi problémája alakulhat ki, ami miatt pénzt kell kiadnia, és erre most nem számított. Rokonnal, kollégával jól kijöhet. A héten kellene ingatlanügyletet lebonyolítania.