Horoszkóp – 2022. október 26. – november 1.

Ezt ígérik a csillagok a hétre:

SKORPIÓ (október 24. – november 22.)

A munkahelyén olyan átszervezésre kerülhet sor, amely befolyással lehet az ön megélhetésére. Most nem érdemes állást változtatni, mert csöbörből vödörbe kerülhet. Nagyon oda kell figyelni arra, hogy kinek mit mond, mert ennek hatására olyan valakivel ugorhat össze, akivel nem kellene. Ha ön szülő, gyermekével még a kényesnek tartott dolgokat is meg tudják beszélni. Orvosi vizsgálat miatt ne izguljon.

NYILAS (november 23. – december 21.)

Ha olyan a munkája, hogy kenőpénz elfogadására van lehetősége, akkor ezt utasítsa el, mert ha igent mond, lehetetlen helyzetbe kerülhet. De az is lehet, hogy nagyobb erőfeszítéseket kell tennie a pénz megkeresésére. Legyen figyelmes, mert meglophatják. A házasságokban, régi együttélésekben társa idegesebb, és ez befolyással lehet kettejük viszonyára. A környezetében van egy olyan személy, aki boldoggá teheti.

BAK (december 22. – január 20.)

Önről általánosságban elmondható, hogy nem jellemzi sem az irigység, sem a féltékenység. Ám most olyan helyzet alakulhat ki, amely miatt ezek az érzések eluralkodhatnak a lelkén. Ez nemcsak a hangulatára gyakorol negatív hatást, hanem ha nem vigyáz, akkor meg is betegítheti. A protekciónak nagy hasznát veheti. Most érdemesebb nagyobb vásárlást, vagy hivatalos, netán pénzzel kapcsolatos ügyet bonyolítani.

Vízöntő (január 21. – február 19.)

Nem kedvez az időszak külfölddel kapcsolatos ügyeknek. Ha az utazást nem lehet elhalasztani, akkor vigyen magával több pénzt, és a legszélesebb körű biztosítást kösse meg. Kényszer hatására kell cselekednie, ami miatt hajlamossá válhat a szorongásra. Nem érdemes most állást változtatni, mert rosszabb helyzetbe kerülhet, mint amiben jelenleg van. Ha ön szülő, gyermeke hajlamossá válhat a hisztizésre.

HALAK (február 20. – március 20.)

Olyan helyzet alakulhat ki, amitől nem látja tisztán a jövőjét. Ha tanulmányokat folytat, bonyolult szituációba kerülhet. Lehet, hogy nem tud valamire hatást gyakorolni, ezért egyszerűen a kialakult helyzetből próbálja meg kihozni a legtöbbet.Egy baráti kapcsolatnak nagy hasznát veheti, mert elég, ha csak beszél a problémájáról, máris jobban érezheti magát a bőrében. Kopogtathat ajtaján a múlt is…

Kos (március 21. – április 20.)

Lehet, hogy egy betegség átmenetileg kivonja önt a forgalomból. Ha műtéti beavatkozásra kerülne sor, ne aggódjon, jó időben lehet jó kezekben. A házasságokban, régi együttélésekben talán soha nem volt annyira fontos kettejük között a kommunikáció, mint ezen a héten. Különösen, ha pénzügyekről van szó. Nagyobb vásárlást, beruházást most kellene lebonyolítania, mert anyagilag jobban járhat.

BIKA (április 21. – május 20.)

Figyelmének középpontjában a pénz állhat, amiből nincs annyi, amennyire szüksége lenne. Újra kellene terveznie a családi költségvetést, illetve érdemes figyelnie a különböző akciókra, ahol olcsóbban vásárolhat. Ha párkapcsolatban él, társának nagy szüksége lehet most az ön támogatására. Különösen, ha egészségügyi vagy anyagi problémája van. A kapcsolatainak köszönhetően előnyös helyzetbe kerülhet.

IKREK (május 21. – június 21.)

Érdemes a megbeszéléseket most bonyolítani, mert jól tudja képviselni a saját érdekeit. Legyen éber, így kerülheti el, hogy valaki kihozza önt a béketűrésből. Talán egy kolléga olyan dolgot mond, vagy olyasmit tesz, amivel ön nem ért egyet. Előfordulhat, hogy a munkahelyén következik be olyan változás, ami miatt szorongóvá válhat. De ne aggódjon, mert a gondviselés ezen a nehéz héten nem hagyja önt magára.

RÁK (június 22. – július 22.)

A szerelmi kapcsolatokban olyan helyzet jöhet létre, ami nincs jó hatással kettejük viszonyára. A szakítás gondolata is felmerülhet. Ha ön szülő, gyermekével nehezebben juthat dűlőre. Ha vele kapcsolatban eredményt szeretne elérni, tartsa észben a régi mondást, miszerint okos enged… Egy rokonával fontos, talán kényes dolgot is meg tud beszélni. Olyan hír is a tudomására juthat, amitől leeshet az álla.

OROSZLÁN (július 23. – augusztus 23.)

Talán észre sem veszi, ahogy egy rokonra próbálja rákényszeríteni az akaratát. Ezért otthon feszültséggel teli lehet a levegő. Kapcsolatainak sohasem vette olyan nagy hasznát, mint most. Ha állást kíván változtatni, itt az idő, lépjen a tettek mezejére. Ha nincs munkája, ne keseredjen el, mert a sors rövidesen pompás lehetőséget sodorhat az útjába. Az egészségére jobban ügyeljen, mert betegség alakulhat ki.

SZŰZ (augusztus 24. – szeptember 23.)

Az a csoda is megtörténhet, hogy megbecsülik a munkáját. Ha elégedetlen az anyagi helyzetével, beszéljen erről a főnökével, akinél a problémája meghallgatásra találhat. Előfordulhat, hogy az életében történő változás jó hatással lesz a párkapcsolatára, amely szorosabbá válhat. Felbukkanhat az exe, és terítékre kerülhetnek a régen elfelejtett dolgok. Nem kedvez az idő külfölddel kapcsolatos ügyeknek.

MÉRLEG (szeptember 24. – október 23.)

Minden idegszálával a pénzre kellene koncentrálnia, az eddiginél jobban takarékoskodnia. Így talán elkerülhetővé válik az a pénzügyi helyzet, ami miatt nehezen jön álom a szemére. A kollégái között talál olyan személyt, akivel jól kijöhet, de olyat is, aki úgy hazudhat, mint a vízfolyás. Valakit ki kell szolgálnia, vagy megváltozhat az eddig megszokott napi rutin. A párkapcsolatokban társa feszült lehet.