Ezt ígérik a csillagok a hétre.

SKORPIÓ (október 24. – november 22.)  

Talán soha nem volt annyira aktuális a régi mondás, mint a héten: csak egészség legyen, a többit majd megvesszük. Megeshet, hogy hirtelen alakul ki betegség, vagy baleset éri önt, ami átmenetileg kivonhatja a forgalomból. Valakinek a viselkedése előtt döbbenten állhat, vagy a környezetében több az ideges, feszült ember, és miattuk bosszúságot érezhet. Ha ön szülő, gyermekének nagy szüksége van önre.

NYILAS (november 23. – december 21.) 

Pénzügyek terén őrjítő szituáció alakulhat ki, emiatt talán újra kellene terveznie a családi költségvetést. Megeshet, hogy a nagyvilágban olyan helyzet jön létre, amely negatívan befolyásolhatja az ön anyagi ügyeit. Ezért érdemes lenne pluszmunkát vállalnia, amivel megkeresheti azt az összeget, amire szüksége van. Régi problémával kell ismét foglalkoznia, de most végre pontot tehet a végére.

BAK (december 22. – január 20.) 

Körül kellene néznie az álláspiacon, mert megeshet, hogy megszűnik a munkája. Vagy kényszer hatására kell cselekednie, és a kialakult helyzetben nincs maradása. Talán olyan hír is eljut önhöz, amely jó hatással lehet az anyagi ügyeire, és emiatt bizakodóbbá válhat. Ha egy mód van rá, ne politizáljon, mert olyan valakivel rúghatja össze a port, akivel nem kellene. 

VÍZÖNTŐ (január 21. – február 19.)  

Kitartónak és következetesnek kellene lennie, mert így érheti el mindazt, amit tervbe vett. Pénzügyei hullámzóan alakulhatnak, mert a kiadások mellett olyan bevétele is lehet, amelyre nem számított. Emlékek tolulhatnak fel a lelkében, régi ismerőssel is összehozhatja a sors. Ezek hatására elérzékenyülhet. Olyan esemény is bekövetkezhet, amely miatt az optimizmus aurája veheti önt körül.

HALAK (február 20. – március 20.)  

Szomorú esemény következhet be, könny is csilloghat miatta a szemében. Egy probléma miatt annyira szoronghat, hogy este nehezebben jön álom a szemére. Ha most kíván kölcsönt felvenni, érdemesebb lenne várnia vele egy kicsit, mert később jobb feltételekkel teheti meg. Közben a sors irigylésre méltó helyzetbe hozhatja, és ami másnak kár, az önnek haszon lehet.

KOS (március 21. – április 20.)

Ha még van munkája, akkor is érdemes lenne körülnéznie az álláspiacon, mert megeshet, hogy olyan változás következik be, amely nincs jó hatással a kenyérkeresetére. A házasságokban, régi együttélésekben párjának egészségi problémája alakulhat ki. Társával fontos dolgokat tudnak megbeszélni, és ez megnyugtathatja önöket. Olyan váratlan esemény történhet, amely pénzt húzhat ki a zsebéből.

BIKA (április 21. – május 20.)

Megeshet, hogy egy régi dolog foglalkoztatja. Olyasmi, amin egyszerűen nem tudja túltenni magát. Érdemes lenne a munkával kapcsolatban tájékozódnia, hogy ne érje váratlanul megélhetés szempontjából az embert próbálónak nevezhető helyzet. Közben a kapcsolatainak köszönhetően megnyugtató szituáció alakulhat ki. Valaki ápolásra szorulhat, vagy önnek kényszer hatására kell cselekednie.

IKREK (május 21. – június 21.) 

Olyan eseményekben bővelkedhet ez a hét, amelyek miatt az egekbe emelkedhet a vérnyomása. De az is lehet, hogy olyan személyekkel hozza össze a sors, akikkel nehezebben találja meg a közös hangot. Ha egy mód van rá, a fontosabb megbeszéléseket érdemes lenne egy héttel elhalasztania, mert később jobban tudja képviselni az érdekeit. Regenerá­ciós készsége erős, betegségből gyorsabban felépülhet.

RÁK (június 22. – július 22.) 

Olyan múltbeli esemény körül foroghatnak a gondolatai, amely miatt könny is csilloghat a szemében. Nem kedvez az idő ingatlannal kapcsolatos ügy lebonyolításának, famíliájának tagjaival is összerúghatja a port. Korábbi egészségügyi probléma kiújulására is esély van. Ugyanakkor a környezetében valaki sokat segíthet, és olyasmit mondhat, ami jó hatást gyakorolhat a biztonságérzetére.

MÉRLEG (szeptember 24. – október 23.)

Gondolatai a múltban történt események körül foroghatnak, ami azért nem energiapazarlás, mert a korábban elkövetett hibákból most sokat tanulhat. Így nem kerül olyan nehéz helyzetbe, mint egykoron. Ha ön szülő, gyermeke miatt tele lehet a lelke aggodalommal, ám most segíthet neki. Váratlanul alakulhat ki egészségi probléma, minél előbb forduljon vele orvoshoz, és akkor nem lesz belőle nagyobb gond.

OROSZLÁN (július 23. – augusztus 23.) 

Ha még van állása, akkor is érdemes lenne felvennie a kapcsolatot olyan ismerőseivel, akik segítségére lehetnek a megélhetésben. Olyan változás következhet be, amellyel szemben teljesen tehetetlen. Rendkívül balesetveszélyes ez a hét, ezért legyen körültekintőbb nemcsak közlekedés, hanem az otthoni vagy munkahelyi tevékenységek során is. Anyagiakkal kapcsolatos kommunikációnak kedvez az idő.

SZŰZ (augusztus 24. – szeptember 23.)   

Gondolatai a pénz körül foroghatnak, és hullámzó képet mutathatnak. Bevétel mellett nagyobb kiadásra is sor kerülhet, de ne szorongjon miatta, mert a sors ebben a nehéz helyzetben nem hagyja önt magára. Olyan váratlan esemény is történhet, hogy döbbenetében meg sem tud szólalni. A munkában megnyugtató szituáció alakulhat ki. Felettesének is most adja elő az elképzeléseit.