Ezt ígérik a csillagok a hétre.

Mérleg (szeptember 24. – október 23.)

Még az is lehet, hogy glória ragyog a feje fölött. Ön lehet az állatövben most a legnépszerűbb, a társaságában azért szeretnének többen tartózkodni, hogy az ön sikeréből, szerencséjéből rájuk is vetüljön valamennyi. De ami el tud romolni, az sajnos el is romlik. Ha egy mód van rá, ne politizáljon, mert olyasvalakivel veszhet össze ennek hatására, akivel inkább jó kapcsolatot kellene ápolnia.

Skorpió (október 24. – november 22.)  

Ha egészségi problémája van, vagy műtétre kerülne sor, ne aggódjon, mert jó időben lehet jó kezekben. Regenerációs készsége erős, ezért gyorsan felépülhet. Olyan dolog juthat a tudomására, amit jó lenne, ha titokban tartana, mert így valakinek elnyerheti a bizalmát, vagy majd amikor eljön az idő, ön előnyös helyzetbe kerülhet. Idősebb személynek nagy szüksége lehet az ön támogatására.

Nyilas (november 23. – december 21.) 

A kapcsolatok talán sohasem játszottak olyan nagy szerepet az életében, mint most. Ennek köszönhetően valaki tolhatja az ön szekerét, de van olyan is, aki annyira irigy lehet, hogy képes lenne önt egy kanál vízben megfojtani. A házasságokban, régi együttélésekben társa hajlamossá válhat a hisztérikus magatartásra, amit ön egészen jól tud kezelni. Régi emlékek felbukkanása miatt elérzékenyülhet.

Bak (december 22. – január 20.) 

Soha nem volt aktuálisabb a régi mondás, miszerint a pénznek nincs szaga. Ön is olyan dologba mehet bele az anyagiak miatt, amit talán korábban elutasított. Ám a nagyvilágban történő események hatására most az ilyen szituációra igent mondhat. Előfordulhat, hogy főként a munkája során olyan személyekkel hozza össze a sors, akiknek a mondandója miatt a vérnyomása hirtelen az egekbe szökhet.

Vízöntő (január 21. – február 19.)  

Egy esemény hatására helyzete stabillá válik, és emiatt nagy örömére másoknak is támaszt nyújthat. Ugyanakkor figyeljen, van valaki a környezetében, aki az agyára mehet, és aki miatt eljátszadozhat a változtatás gondolatával. Ha párkapcsolatban él, megeshet, hogy társa nehéz helyzetbe kerül, szüksége lehet önre. Vásárlás során legyen figyelmes, mert egy tévedés rendkívül sokba kerülhet.

Halak (február 20. – március 20.)  

Ha párkapcsolatban él, társának figyelme a pénzre irányulhat, amiből nincs annyi, amennyi kellene. Ha most végez lakással vagy családdal kapcsolatos tevékenységeket, észnél kell lennie, mert figyelmetlenné válhat, és ez sokba kerülhet. Megtapasztalhatja a karma működését, mert aki ártott önnek, az megkapja a sorstól a magáét. Egy találkozás felvillanyozhatja, és a múlt is többször juthat eszébe.

Kos (március 21. – április 20.)

Ha ön párkapcsolatban él, figyelme partnerére irányulhat, most jobban megérthetik egymást, mint korábban. Élete párjának rokonságában áldatlan állapotok uralkodhatnak, ezért önnek kellene társában a lelket tartania. Ha pénzről van szó, figyeljen oda jobban, mert a kialakult helyzet következtében megcsappanhat a bankszámláján tartott összeg. Kapcsolatainak köszönhetően előnyös helyzetbe kerülhet.

Bika (április 21. – május 20.)

Az a csoda is megtörténhet, hogy megfizetik a munkáját. Olyan bevétel ütheti a markát, amelyet jobb, ha titokban tart, így elkerülheti a rosszindulatú megnyilvánulásokat. Iktasson be pihenőnapot, különben nem fogja bírni az iramot, illetve a stressz hatására akár meg is betegedhet. Nem kedvez az idő külfölddel kapcsolatos terveknek. Félreértés alakulhat ki, ezért ha valamit nem ért, inkább kérdezzen.

Ikrek (május 21. – június 21.) 

Előfordulhat, hogy egészségi probléma miatt át kell szerveznie a hétköznapjait, és a dolgok nem mehetnek a régi kerékvágásban. Ha még nem szerelmes, Ámor nyila most a szíve közepébe fúródhat. Ha ön szülő, gyermeke körül foroghatnak a gondolatai, miatta nagyobb áldozatot is vállalhat. Ha külföldre utazik, váratlan helyzet feszültté teheti.

Rák (június 22. – július 22.) 

Figyelmének fókuszában a családja állhat, különösen az a családtag, akivel félszavakból is megértik egymást. Most érdemes ingatlannal kapcsolatos ügyet lebonyolítania, mert jól járhat. A házasságokban, régi együttélésekben felütheti fejét a féltékenység. Még azzal a gondolattal is eljátszhat, hogy talán külön utakon kellene járniuk. Várjon még, ne hamarkodja el a döntést.

Oroszlán (július 23. – augusztus 23.) 

Hajlamossá válhat az erőszakosabb kommunikációra, és talán észre sem veszi, hogy valakire rá kívánja kényszeríteni az akaratát. Ezért mielőtt megszólal, számoljon el tízig, így elkerülheti, hogy a mondandójával önmaga alatt vágja a fát. Olyan változás is bekövetkezhet, amellyel szemben tehetetlen. Alkalmazkodjon a kialakult szituációhoz, és közben nézzen körül, hogyan változtathatna az életén.

Szűz (augusztus 24. – szeptember 23.)   

Nem fog térdig gázolni a húszezresekben, de ha pénzről van szó, nem lesz oka panaszra. Olyan helyzetbe kerülhet, amely jó hatást gyakorolhat a biztonságérzetére. A szerelmi kapcsolatokban olyan mondatok hangozhatnak el, amelyeket nem lehet megbocsátani, elfelejteni. Ha ön szülő, gyermeke megmakacsolhatja magát, ezért nem lesz könnyű vele szót érteni. Nem kedvez az idő külfölddel kapcsolatos ügyeknek.