Kos:

Most megtapasztalhatja a karma működését, mert aki korábban ártott önnek, az a sorstól megkaphatja a magáét. Itt az idő állást változtatni, vagy a felettesének előadni mindazt, ami foglalkoztatja, mert nyitott fülekre találhat. Viszont nagyon oda kell figyelni arra, hogy kinek mit mond, mert vannak a környezetében olyanok, akik kiforgathatják a szavait, és ezzel kellemetlen helyzetbe hozhatják önt.

Bika:

Jó lenne, ha figyelmének középpontjában a pénz állna. Újra kellene tervezni a családi költségvetést. Ha elégedetlen az anyagi helyzetével, itt az ideje, hogy ennek hangot adjon, mert meghallgatásra találhat. Ha most kíván állást változtatni, azt a lehető legjobbkor teszi. Ha ön szülő, gyermekével kommunikációs problémák alakulhatnak ki. A szerelmi viszonyokban tiszta vizet kellene önteni a pohárba.

Ikrek:

Kommunikációs probléma alakulhat ki, ezért oda kell figyelni arra, amit mond. Zavaros szituációba kerülhet, ami miatt hajlamossá válhat a szorongásra. A megélhetésében történő nagyobb változtatások meghozatalával várjon még, mert rosszabb helyzetbe kerülhet, mint amiben most van. A szerelem édes angyalkája a vállára telepedhet. Ha ön szülő, gyermeke miatt csordultig telhet a lelke szeretettel.

Rák:

Olyan dolog juthat a tudomására, ami miatt mélyen felháborodik. Valakinek a rosszindulata előtt is döbbenten állhat. Ám a környezetében van olyan személy, akivel meg tudja beszélni mindazt, ami foglalkoztatja, és ez megnyugtatja önt. Többször juthat eszébe a múlt, az emlékek jó hatással lehetnek a kedélyállapotára. Egy kapcsolat azért szakadhat meg, mert lejárt az ismeretségüknek az ideje.

Oroszlán:

Rendkívüli kreativitás jellemzi. Olyan ötlet pattanhat ki a fejéből, ami kihúzza abból a nehéz helyzetből, amelyben benne van. Anyagi ügyei hullámzó képet mutatnak, a kiadások mellett bevétel vagy egyéb juttatás is ütheti a markát. A politikában olyan esemény történhet, ami miatt más megvilágításban láthatja nemcsak a jelent, hanem a jövőt is. Legyen éber, mert meglophatják.

Szűz:

Ha még van munkája, akkor is érdemes lenne körülnézni az álláspiacon. Jó lehetőségre bukkanhat, de legalábbis nem éri váratlanul az az átalakulás, amelynek hatására bizonytalanná válhat a jelenlegi megélhetése. A szerelmi életére, ha eddig az állóvíz volt a jellemző, akkor ez megváltozhat: a szenvedély lángja magasra csaphat. Ha ön szülő, gyermekével megtalálhatja a közös hangot, jól kijöhetnek egymással.

Mérleg:

Megtapasztalhatja, hogy jobb adni, mint kapni. Lelke tele lesz szeretettel, és olyan esemény is történhet, ami miatt örömében a föld fölött lebeghet. Közben megeshet, hogy döbbenetes dolog jut a tudomására, amitől meglepetésében még az álla is leesik. Kedvez az időszak ingatlanügylet bonyolítására, egy régi dolog is eszébe juthat, és az emlék pozitívan befolyásolhatja a hangulatát.

Skorpió:

Hirtelen régi emlékek rohanják meg, amelyek miatt elérzékenyülhet, és talán még könny is csillog a szemében. Ha kommunikációról van szó, ebben verhetetlen, ezért most adja elő a terveit. Bárkit meg tud győzni a maga igazáról, és ez elégedetté teheti. Ha ön szülő, gyermekére jobban oda kellene figyelni, aki talán nem mond igazat, vagy olyasmi történhet vele, ami lelki sérülést okoz nála.

Nyilas:

Figyelmének fókuszában a pénz állhat, amikor talán olyan összeg üti a markát, amire nem számított, vagy amit titokban kell tartani. Az anyagiak megronthatják még a legrégebbi és legjobb kapcsolatot is. Ingatlanügyletben zűrös helyzet jöhet létre, ami miatt úgy szoronghat, hogy éjszaka álmatlanul forgolódik az ágyban. A házasságokban társa nehéz helyzetbe kerülhet, ezért idegessé válhat.

Bak:

Óriási energiával rendelkezik, ezért ha egészségi problémája van, most a gyógyulás útjára léphet. Hallgasson arra, amit az ösztöne súg, mert a megérzései nem csalják meg. Sőt, általuk kerülhet el egy igazán nehéz, embert próbáló helyzetet. Az életében olyan változás is bekövetkezhet, ami miatt más színben látja nemcsak a jelent, hanem a jövőt is. Nem kedvez az időszak külfölddel kapcsolatos ügyeknek.

Vízöntő:

Ha pénzről van szó, zűrzavaros helyzet jöhet létre. Oda kell figyelni a kiadásokra, mert közöttük lehet olyan, ami felesleges, és ami elkerülhető lenne. Olyan esemény is bekövetkezhet, amely a jövőjével kapcsolatos, és amely miatt optimistává, bizakodóvá válhat. Ami eddig nyomasztotta, annak a problémának búcsút inthet. Ha ön szülő, gyermekének megfelelő támaszt, stabilitást nyújt.

Halak:

Hajlamossá válhat a füllentésre, de az is lehet, hogy kegyes hazugsághoz folyamodik, mert nem akar megbántani valakit. A házasságok, régi párkapcsolatok egén viharfelhők gyülekezhetnek. Különösen igaz ez akkor, ha önök szülők, mert gyermekük miatt is vitára kerülhet sor. Ha egészségi problémája van, a gyógyulás útjára léphet. Ha műtétre kerülne sor, ne aggódjon, mert jó időben lesz jó kezekben.