Kos:

Olyan dolgok történhetnek, amelyektől elakadhat a hangja. Anyagi téren váratlan esemény következhet be, még azok is irigykedhetnek miatta, akikről ezt el sem tudta képzelni. Most érdemes állást változtatnia, vagy felettesének előadnia az elképzeléseit. Akár önnek, akár egy szeretett személynek egészségi problémája alakulhat ki. Ha van gyermeke, varázslatos pillanatokat élhet át neki köszönhetően.

Bika:

A rosszindulat, a gonoszság előtt döbbenten állhat. Olyan dologra kénytelen igent mondani, amivel nem ért egyet. Nyomott lehet a hangulata, mert valamit önre kényszeríthetnek. A házasságokban, régi együttélésekben is feszült helyzet jöhet létre, azonban jól tudja kezelni. Ismeretség fontos szerepet játszhat az életében, a megérzéseire is hallgatnia kellene, mert az ösztönei nem csalják meg.

Ikrek:

Muszáj lesz pihenést beiktatnia, mert annyi munka szakadhat a nyakába, hogy ez kimeríti, sőt meg is betegítheti. Valakinek a stílusa vagy a mondandója miatt kinyílhat a kisbicska a zsebében. Nem kedvez az idő külfölddel kapcsolatos ügyeknek, olyan esemény is bekövetkezhet, amitől szorongani kezdhet. Felettesénél azonban könnyedén elérheti mindazt, amit szeretne, most adja elő neki, ami a szívét nyomja.

Rák:

Olyan események történhetnek, amelyek pillanatok alatt az egekbe emelhetik a vérnyomását. Megeshet, hogy egy ügyben nem tud előrelépni, és úgy érzi, mintha mókuskereket taposna. A szerelmi viszonyokban ellentmondásos helyzet jöhet létre, míg a házasságokban, annak ellenére, hogy társának több problémája adódhat, ki tudja fejezni szeretetét. Egészségére jobban ügyeljen.

Oroszlán:

Ha van munkája, akkor is érdemes körülnéznie az álláspiacon, mert olyan változás következhet be, amely megnehezíti az életét. Sőt, a jelenlegi helyzet akár meg is betegítheti. Párja most nehezebben kezelhető. Rokonai között is akad olyan, aki miatt idegei megfeszülhetnek. Ha egészségi problémája adódott, a gyógyulás útjára léphet, vagy új gyógyszert kell szednie.

Szűz:

Pillanatok alatt idegtépő helyzet alakulhat ki, ezért fontos, hogy mielőtt megszólal, elszámoljon hétig. Így elkerülheti, hogy önmagát hozza kellemetlen helyzetbe. A környezetében több a nehezebben kezelhető személy. Míg az élet több területén feszültségre számíthat, addig párkapcsolatára a szeretet, a szerelem és az odaadás lehet jellemző. Orvosi vizsgálatra vagy eredmény közlésére kerülhet sor.

Mérleg:

Váratlanul egészségi probléma alakulhat ki, vagy régi betegség újulhat ki, ezért borúsabb lehet a kedélye. Nem kedvez az idő bankkal, biztosítással, hagyatékkal kapcsolatos ügyek intézésének. Kollégával jól megérthetik egymást, és olyan helyzet jöhet létre, hogy hirtelen el sem tudja képzelni, mindez önnel esik meg. Ingatlanügyletbe most érdemes belevágnia, pénzére, értéktárgyaira jobban vigyázzon.

Skorpió:

Lesz, aki az agyára megy, és lesz, akivel tökéletes a harmónia. Ha ön szülő, gyermeke miatt szeretet áraszthatja el a lelkét. Nagyon jól tudja képviselni az érdekeit, most kellene előadnia a mondandóját. Rokon vagy ingatlanügylet miatt nyomottabb lehet a hangulata. Felettese az idegein táncolhat, és az is megeshet, hogy a változtatás gondolatával játszik. Balesetveszélyesebb ez a hét!

Nyilas:

Anyagilag annyira jól állhat, hogy többen fejőstehénnek nézhetik. Ezért jobban járna, ha a pénz ezen a héten tabutéma lenne, mert olyasvalaki is irigykedhet önre, aki ezzel nagy csalódást okozhat. Valaki(k) viselkedése, mondandója megdöbbentheti, és nem értheti, mivel „érdemelte ki” ezt a magatartást, amely miatt legszívesebben sírva fakadna.

Bak:

Furcsa helyzet alakulhat ki, mert lesz, aki miatt úszhat a boldogságban, ám az illető olyan váratlan dologra ragadtathatja magát, amelyet nem tud elfogadni. Így aztán hirtelen nem is tudja, mit tegyen. Hallgasson a megérzéseire, azok most nem csapják be. A kapcsolatai között van olyan, amelyiknek búcsút inthet. Pénzügyek terén legyen óvatosabb, mert veszteség érheti.

Vízöntő:

A munkahelyén elfogadhatatlan szituáció jöhet létre. Megeshet, hogy a felettese kerül nehéz helyzetbe, és ez az ön megélhetését is érintheti. Ezért érdemes lenne körülnéznie az álláspiacon. Előfordulhat, hogy ön a nagy terhek hatására türelmetlenebb lesz a hozzátartozóival. Közben olyan kellemes meglepetés is érheti, amely jó hatással lehet a biztonságérzetére.

Halak:

Ha külföldre utazik, kettősség lehet önre jellemző. Lesz, ami boldoggá teszi, és lesz, ami miatt feszültté válhat. Sőt, talán még kár is érheti. Ha tanulmányokat folytat, remek formában lehet, de váratlan nehézséggel kell számolnia. Romantikus hangulatba kerülhet, és valaki iránt olyan mélyen érezhet, mint eddig még sohasem. Másvalaki értékelni fogja a jóindulatát, míg van, akiből elege lehet.