Kos

Figyelmének középpontjában a pénz állhat. Remekül tudja képviselni az érdekeit, főleg anyagi vonalon, ezért most kellene előadnia ezzel kapcsolatos elképzeléseit. Egészségére, testi épségére jobban ügyeljen. Nem szabad sajnálnia a pénzt egészsége megőrzésére vagy betegségből való gyógyulásra. A házasságokban, régi együttélésekben talán még a kényes témákat is meg tudják beszélni.

Bika

A meglepetés hetének is lehetne nevezni ezt a mostanit. Megeshet, hogy ön ragadtatja magát olyasmire, ami miatt a környezetében élőknek és a párjának a lélegzete is elakadhat. Olyan esemény történhet, amely pozitívan befolyásolhatja a jövőjét. Minden külfölddel kapcsolatos ügyön áldás van. Rokon miatt át kell szerveznie a napjait, és a környezetében van olyan személy, aki az ön segítségére lehet.

Ikrek

Éghet a keze alatt a munka, kollégával jól kijöhet, és remekül tudja képviselni a saját érdekeit. Ha most kíván állást változtatni, a legjobbkor teszi. Olyan dolog juthat a tudomására, hogy még az álla is leeshet. Ha egészségi problémája van, a gyógyulás útjára léphet, ha beavatkozásra kerülne sor, jó kezekben lesz. Most érdemes bankkal, biztosítással kapcsolatos ügyet intéznie.

Rák

Ne hallgasson senkire, tegye azt, amit a megérzései diktálnak, és akkor elkerülheti a bajokat. A magánéletében olyan változások következhetnek be, amelyek miatt örömében fülig érhet a szája. Váratlan esemény is történhet, amely szintén hozzájárulhat ahhoz, hogy pompás legyen a kedélye. Érdemes lenne vállalkozásba kezdenie vagy új munkát vállalnia, mert sikeres lehet benne.

Oroszlán

Olyan váratlan esemény következhet be, amely miatt azt sem tudja, fiú-e, vagy lány. Ezt a helyzetet ki kellene használnia, mert így a jövője pozitív irányban változhat, és ezzel elégedett lehet. Kedvez az idő ingatlanügylet intézésének. Rokonnal olyan dolgot is megbeszélhet, amire eddig nem kínált a sors lehetőséget. Előfordulhat, hogy valaki nem szeretné, hogy ön változtasson. Ne hallgasson rá.

Szűz

Ami eddig titok volt, az most napvilágra kerülhet. Olyan esemény következhet be, amely miatt határtalan szeretetet és boldogságot érezhet. Ha tanulmányokról vagy kommunikációról van szó, úgy vághat az esze, mint a borotva. Rendkívüli kreativitás is jellemző lehet önre, ötletei aranyat érhetnek. Adódhat egy váratlan lehetőség, amire gondolkodás nélkül igent kellene mondania.

Mérleg

Anyagi ügyei pompásan alakulhatnak, a szemétből is aranyat varázsolhat. Előfordulhat, hogy valaki nehéz helyzetbe kerül, ami viszont önnek előnyt, sikert jelent. Ne érezzen emiatt lelkiismeret-furdalást, hiszen ön nem tett semmi rosszat. Kedvez az idő ingatlanügyletnek, rokonnak a segítségére lehet, vagy családtag azt teheti, amit ön jónak tarthat. Váratlanul betegség alakulhat ki.

Skorpió

A házasságokban, régi együttélésekben társa feszültebb az átlagosnál. Ám ön jól tudja kezelni, ezért elkerülhetővé válhat az, hogy alacsonyan repüljenek otthon a tányérok. Megeshet, hogy új lehetőséget sodor útjába az élet, gondolkodás nélkül igent kellene mondania rá. Annyira jól tud kommunikálni, hogy talán még homokot is el tudna adni a sivatagban. Ismeretség fontosabbá válhat.

Nyilas

Olyan váratlan helyzet jöhet létre, amely miatt összeugorhat a gyomra, és hirtelen azt sem tudja, mihez kezdjen. Ha beszél róla valakivel, fogadja meg a tanácsot, amit kap. Pénzügyeinek alakulása miatt minden oka meglehet az örömre. Ismeretségnek köszönhetően előnyös helyzetbe kerülhet. Ha egészségi problémája van, a gyógyulás útjára léphet.

Bak

Olyasmi történhet, hogy el sem merte képzelni, mindez önnel is megeshet. Boldognak és szerencsésnek érezheti magát a bekövetkező események miatt. Olyan érzése lehet, mintha az őrangyala vigyázna önre. Ha ön szülő, gyermeke állhat figyelmének fókuszában. Újabb áldozatot kell hoznia miatta, ám ez nem esik nehezére. Felettesével remekül kijöhet, valakinek a kedvessége meglepheti.

Vízöntő

Ha párkapcsolatban él, társa el lehet foglalva a rokonságával, de az is lehet, hogy ingatlanügylet miatt válik kissé feszültté. Ha felettesével eddig fasírtban volt, most olyan változás következhet be, amely miatt örömében fülig érhet a szája. Ha állásváltoztatáson töri a fejét, érdemes lenne a tettek mezejére lépnie, mert jó lehetőséget sodorhat útjába az élet. Ha van titka, az feldobottá teheti.

Halak

Kedvez az idő minden külfölddel kapcsolatos ügynek. Ha tanulmányokat folytat, csúcsformában lehet. Sor kerülhet egy váratlan találkozásra, amely miatt örömében talán néhány méterrel a föld felett lebeg. Párkapcsolatában olyan esemény következhet be, amely miatt szorosabbá válhat a viszonyuk, és úszhat a boldogságban. Valakinek a szavai olyanok lehetnek, mintha önt hájjal kenegetnék.