Könnyebb, gyorsabb, stílusosabb – Miért jó választás a kapszulagardrób?

A minimalista ruhatár általában 25-50 darabból áll - te mennyire vagy messze tőle? #elofizetoitartalom

Mit jelent a kapszulagardrób?

Ahogy a neve is sugallja, a minimalista ruhatár kevés, ám gondosan kiválasztott, egymással jól és változatosan kombinálható darabokból épül fel. Előnye, hogy szekrényünk tartalma könnyen átláthatóvá válik, szettjeinket gyorsan össze tudjuk állítani – mert mindegyik darab passzol a többihez –, és gátat szabunk vele az impulzusvásárlásnak, ezáltal egy lépéssel közelebb kerülünk a fenntartható életmódhoz. A kapszulagardrób általában 25-50 darabból áll (ez a szám természetesen csak iránymutató), amelybe a kiegészítők, cipők is beletartoznak, de nincsenek benne a fehérneműk, harisnyák, otthoni és hálóruhák.

 Hogyan lássunk hozzá a kialakításához?

Első hallásra talán ijesztőnek tűnik a feladat, hogy nagyjából 50 darabra csökkentsük szekrényünk tartalmát, de megéri belevágni – az eredmény felszabadító lesz! Elengedhetetlen hozzá a megfelelő önismeret, illetve az, hogy tisztában legyünk testünk adottságaival, ahogy azzal is, milyen színek a legelőnyösebbek számunkra. Íme a legfontosabb kezdő lépések.

Tovább olvasnál?
Ha érdekel a cikk folytatása, fizess elő csak 500 forintért, vagy regisztrálj, és 1 héten keresztül minden előfizetői tartalmat megnézhetsz.
Próbáld ki most kedvezményesen!
Az előfizetés ára az első hónapban csak 500 Ft, ezt követően 1490 Ft havonta. Ha van már előfizetésed, lépj be .