Kos

Kapcsolatba kerülhet az egészségüggyel. Valaki a környezetében megbetegedhet, és ezért az ön vállára nagyobb terhek kerülnek. Anyagi ügyeinek alakulása miatt minden oka meglehet az örömre. Kedvez az idő külfölddel kapcsolatos dolognak, ismeretségnek hasznát veheti. Felettesével összekülönbözhet, lehet, hogy megszűnik valami, de ne keseredjen el, a sors nem hagyja magára.

Bika

Regenerációs készsége kiválónak mondható, ezért betegségből hamarabb felépül. Ha beavatkozásra kerülne sor, ne izguljon, mert valószínűleg jó időben és jó kezekben lesz. Ha párkapcsolatban él, társa feszültebb lehet, ám ügyei jól alakulhatnak, és ez meglátszik a kedélyállapotán. Könnyebben belemegy olyasmibe, amit titokban kell tartani.

Ikrek

Igaz a mondás: akinek szerencséje van a szerelemben, annak kevesebb a szerencséje pénzügyekben. Ámor nyila eltalálhatja. Ez akkor is igaz, ha ön párkapcsolatban él. Ismerősei között lehet olyan, aki csalódást okoz, és olyan is, akivel búcsút intenek egymásnak. Ha ön szülő, gyermekét most jó irányba befolyásolhatja. Felettesével ne szálljon szembe, akkor sem, ha önnek van igaza.

Rák

Ha van gyermeke, több lehet a kiadása miatta. Szerelmi kapcsolatában válságos helyzet alakulhat ki, főként az ön viselkedése miatt. Most kellene banki, biztosítási, hagyatéki ügyeket intéznie. A munkában az ön számára kedvező helyzet jöhet létre. Kiváló az idő állásváltoztatásra. Többször juthat eszébe a múlt, ez akár könnyeket is csalhat a szemébe.

Oroszlán

Feszült lehet a kapcsolata a rokonságával, főleg az ön magatartása miatt. Ha békére vágyik, önnek kellene engednie. A szerelem édes angyalkája a vállára telepedhet. Ha ön szülő, gyermekével jól alakul a viszonya. Irigy, gonosz személy is van a környezetében, jó lesz vigyázni vele. Ingatlannal kapcsolatos ügy intézésével várjon még. Ha egy mód van rá, ne politizáljon.

Szűz

Kiderülhet, hogy ön pénzügyi zseni. Most kellene anyagiakkal kapcsolatos megbeszélést folytatnia, vásárlást lebonyolítania, mert jól járhat. Ingatlanügyben is szerencsésen alakulhatnak a dolgok. Rokonnak szüksége lehet az ön segítségére. A környezetében valaki úgy hazudhat, mintha könyvből olvasná. Ha párkapcsolatban él, társa ügyei kedvezően alakulhatnak.

Mérleg

Ha kommunikációról van szó, csúcsformában lehet. Annyira meggyőző tud lenni, hogy talán még homokot is el tudna adni a sivatagban. Ugyanakkor a pénzére jobban kellene vigyáznia, mert olyasmire adhat ki, ami nem éri meg az árát, vagy valaki miatt veszteséget könyvelhet el. Ha ön szülő, gyermekével hullámzó lehet a kapcsolata.

Skorpió

Megeshet, hogy felettese utálatosan viselkedik, hogy önre kíván kényszeríteni valamit, ami miatt az ön idegei megfeszülnek. Ha az állásváltoztatás gondolatával foglalkozik, várjon még, mert rosszabb helyzetbe kerülhet, mint amilyenben van. Mostanában többet gondolhat a múltra, vagy szomorú esemény következik be, és emiatt összeszorul a szíve. Pénzügyei pompásan alakulhatnak.

Nyilas

Fortuna istenasszony támogatását élvezheti, ezért lehet, hogy még a szemétből is aranyat varázsol. Kapcsolatainak is nagy hasznát veheti, valaki talán önként tolja az ön szekerét, vagy olyasmivel kedveskedik, amit még a legszebb álmában sem látott. Ismerőséről döbbenetes dolog derülhet ki. Egészségére ügyeljen, mert betegség/műtét ágynak döntheti.

Bak

Az anyagiak legyen tabutéma, így elkerülheti a rosszindulatot. Talán még egy szeretett személy is hajlamossá válhat az irigységre, ha az ön pénzéről van szó. Ismerősei között akadnak olyanok, akik meg tudnák fojtani önt egy kanál vízben. Megeshet, hogy olyan viszonyba bonyolódik, amelyben főszerepet játszanak a titkok. Vásárlás során legyen körültekintő, mert becsaphatják.

Vízöntő

Kedvez az idő minden külfölddel kapcsolatos ügynek. Agytekervényei ötödik sebességbe kapcsolnak, ezért könnyebben mehet a tanulás. Jogi ügy végére pont kerülhet. A munkában, megélhetésben nehéz helyzet jöhet létre, felettesével sem találhatja a közös hangot, vagy olyasmit kényszeríthetnek önre, amit nem szeretne. Pénzére vigyázzon, mert figyelmetlenség miatt kár érheti.

Halak

Elszomorító, negatív hangulat lehet önön úrrá. Sokkal érzékenyebb, mint máskor, ezért fordulhat elő, hogy olyasmit is a szívére vesz, amire korábban fütyült. A házasságokban, régi együttélésekben társa minden figyelme a pénzre irányulhat, amelynek előteremtésében főként ő jeleskedhet. Felettese viselkedése miatt csalódott lehet.