A Nők Lapja 2021/17. heti horoszkópja.

Kos

Három fontos dolog lehet ezen a héten az életében: a pénz, a pénz és a pénz. Ha megélhetésről van szó, a sors a tenyerén hordozhatja. Ha új állás után nézne, vagy szeretne az életén változtatni, a gondviselés támogatását élvezheti. Valakinek a viselkedése előtt döbbenten állhat. Ha van gyermeke, miatta alakulhat ki nehezebben kezelhető helyzet.

Bika

A házasságokban, régi együttélésekben olyan esemény következhet be, amely miatt szorosabbá válhat a kapcsolatuk. A szerelmi viszonyokban meg tudnak beszélni egy fontos dolgot, és a szenvedély lángja is magasra csaphat. Felettesével nehezebben értetheti meg magát, munkahelyén áldatlan állapotok uralkodhatnak. Új szabályhoz kell alkalmazkodnia, és ez nehezére eshet. Valaki támogatását élvezheti.

Ikrek

Olyan hír juthat a fülébe, amely miatt hálát adhat a sorsnak, hogy mindez nem önnel történik meg. Az immunrendszere jobban működhet, így ha egészségi problémával küszködik, a gyógyulás útjára léphet. Valakinek a kedvessége, a szeretete meglepetést okozhat. Nem kedvez az idő külfölddel kapcsolatos ügyeknek, ha tanulmányokat folytat, olyan szituáció alakulhat ki, amelyhez kénytelen alkalmazkodni.

Rák

A házasságokban, régi együttélésekben olyan érzések keríthetik hatalmukba, amelyek miatt szorosabbá válhat a kapcsolatuk. Az is megeshet, hogy a szerelmi viszonyok fordulóponthoz érkeznek. Mivel több rosszindulatú ember van a környezetében, ne ossza meg senkivel az örömét. Talán soha nem volt még annyira aktuális a régi mondás, mint most: csak egészség legyen, a többit majd megvesszük.

Oroszlán

Olyan esemény következhet be, amely miatt annyira szoronghat, hogy álmatlanul forgolódik éjszaka. Talán ez is oka lehet annak, hogy ha párkapcsolatban él, nehézségekkel kénytelenek szembenézni, így még a szakítás gondolata is felmerülhet önökben. Ha ön szülő, gyermeke miatt mélyebben a zsebébe kell nyúlnia. Ha állást vagy szakmát kíván változtatni, most lépjen.

Szűz

Több nehezen kezelhető helyzet is adódik a környezetében. Olyan szituáció jöhet létre, amelyhez kénytelen lesz alkalmazkodni. A párkapcsolatokban viszont varázslatos pillanatokat élhetnek át, társa egyenesen a tenyerén hordozhatja. Nem kedvez az idő külfölddel kapcsolatos ügyeknek, tanulmányok folytatásakor bonyolult kérdéssel találhatja szemben magát.

Mérleg

A házasságokban, régi együttélésekben a társának minden gondolata a pénz körül foroghat. A nehézségek ellenére a dolgok mégis jól alakulhatnak, és ez jó hatással lehet a viszonyukra. Egészségi problémája adódhat, az is lehet, hogy műtétre szorul. Ha ön szülő, gyermekével nehezebben érthet szót, és miatta talán változtatnia kell az eddig rutinján. Többször juthat eszébe a múlt.

Skorpió

A házasságokban, régi együttélésekben élete párjának minden gondolata a megélhetés körül foroghat. Az ön munkahelyén is egymást érhetik a nehezebben kezelhető helyzetek. Még az is lehet, hogy vagy megszűnik a munkája, vagy olyan nagy átalakulások következnek be, amelyeket nehezebben tud elfogadni. Kommunikációban azonban verhetetlen lesz, most kellene előadnia az elképzeléseit, a vágyait.

Nyilas

Mielőtt megszólal, el kellene számolnia tízig, így elkerülheti, hogy olyasmit mondjon, amivel önmaga alatt vágja a fát. Ráadásul ezzel a megszólalással valakit az ellenségévé tehet. Pénzügyek terén minden oka meglehet a jókedvre és az örömre. Megeshet, hogy szomorú eseményen kell részt vennie, és ennek hatására elgondolkodhat az élet értelmén. Balesetveszélyes a hét!

Bak

Rengeteg az energiája, ezért ha beteg, gyorsabban felépülhet. Előfordulhat, hogy a saját hibájából anyagi veszteséget kénytelen elkönyvelni. Ha van vállalkozása, segítségre lehet szüksége, hogy talpon tudjon maradni. Ha ön szülő, gyermeke annyira kétségbeeshet, hogy az ön megnyugtató szavaira lenne nagy szüksége. Lehetőleg ne politizáljon, de ha muszáj, próbáljon meg nyugodt maradni.

Vízöntő

Minden idegszálával a családjára, a szeretteire vagy ingatlanra koncentrálhat. Megeshet, hogy korábban történt dolog jut eszébe, nincs értelme szomorkodnia miatta, hiszen úgysem tud már változtatni rajta. A megérzései tökéletesen működnek, ha az ösztöneire hallgat, pompás helyzetbe hozhatja magát. Olyan összeg is ütheti a markát, amelyet titokban kellene tartania.

Halak

Szokatlan módon kommunikációs problémái adódhatnak, ezért lényeges, hogy világosan fejezze ki magát, vagy ha nem ért valamit, kérdezzen. Szomszéddal vagy testvérrel összekülönbözhet, valakinek a rosszindulata vagy a mondandója előtt döbbenten állhat. Ha párkapcsolatban él, társa hangulata hullámzóvá válhat, az ön megnyugtató szavai sokat jelenthetnek számára.

Ez is érdekelhet