A Nők Lapja 2021/16. heti horoszkópja.

Kos

Figyelmének középpontjában a pénz állhat, nincs belőle annyi, amennyi elég lenne. Fontos, hogy ne nyújtózzon tovább, mint ameddig a takarója ér. Ismerősei között akad olyan, akinek búcsút inthet. Megeshet, hogy valakinek az egészségi problémája miatt mázsás terhek nehezednek a vállára. Rosszindulatú emberek is vannak a környezetében, de valaki önként tolhatja az ön szekerét, emiatt szerencsésnek is érezheti magát.

Bika

Lehet, hogy a félelem keríti hatalmába, és ezért nehezebben jöhet álom a szemére. Ám ha alkalmazkodik a kialakult helyzethez és a környezetében lévőkhöz, a dolgok más kerékvágásban folytatódhatnak, emiatt pedig megszűnhet a szorongása. Pénzügyei felemás képet mutathatnak, mert olyan összeg is ütheti a markát, amelyről talán már lemondott, és olyan kiadásra is sor kerülhet, amelyre nem számított.

Ikrek

Kifogyhatatlan az energiája, ezért előfordulhat, hogy ha valaki vagy valami korlátozni próbálja önt, könnyebben túl tudja tenni magát a dolgon. Olyan esemény következhet be, olyan hír juthat a fülébe, ami előtt döbbenten állhat. Most lenne érdemes előadnia az elképzeléseit a felettesének, mert vevő lehet rájuk. Kedvez az idő bankkal, biztosítással, hagyatékkal kapcsolatos ügyek intézésének.

Rák

A párkapcsolatokban olyan esemény következhet be, amely miatt  szorosabbá válik a viszonyuk. A környezetében van olyan személy, akivel tökéletes lehet az összhang önök között. Ám akadnak olyanok is, akiknek a viselkedése előtt döbbenten áll, emiatt pedig az egekbe emelkedhet a vérnyomása. Megeshet, hogy a munkahelyén olyan helyzet alakul ki, hogy az alkalmazkodáson kívül mást nem nagyon tehet.

Oroszlán

Beszűkült a játéktere, alkalmazkodnia kell a kialakult helyzethez, nem nagyon van más választása. Ezért ne ágáljon ellene, mert azzal csak az erejét pazarolja. Nem érdemes most előadnia az elképzeléseit a felettesének, mert nem nyitott rájuk. Sőt, az is lehet, hogy őt is szorongatják, és kényszer hatására cselekszik. Az ismerősei közül valaki kiállja a próbát, másvalaki támogatása pedig sokat jelenthet önnek.

Szűz

Teher alatt nő a pálma! – ez lehet a hét jelmondata, mert rengeteg feladatot kell megoldania. A kollégái között van valaki, aki miatt nehezebbnek érezheti az életét. Ha állást vagy akár hivatást kíván változtatni, itt a ragyogó alkalom, a sors támogathatja önt. A szerelem ege vakítóan kék lehet. Ha a szinglik táborához tartozik, a gondviselés olyasvalakit sodorhat az útjába, akivel mélyen érezhetnek egymás iránt.

Mérleg

Kevesebb a szerencséje a szerelemben. Lehet, hogy a meglévő kapcsolatokban olyan feszült helyzet jön létre, hogy felmerülhet önökben a szakítás gondolata, ám végül mégis meg tudják oldani a problémáikat. Mindennél fontosabb, hogy megőrizze az egészségét. Szomorú esemény történik egy önhöz közel álló személlyel. Az illetőnek vigaszra lenne szüksége. Ne vegyen fel és ne adjon kölcsönt.

Skorpió

A házasságokban, régi együttélésekben a társa feszült lehet. Előfordulhat, hogy olyan esemény történik vele, ami miatt akár pánikba is eshet. Ám ön most nagyon jól tud kommunikálni, és megnyugtathatja a párját. Nem kedvez az idő ingatlanügylet intézésének, vagy ha már benne van, nem várt nehézségek léphetnek fel. Ha ön szülő, gyermekének szüksége van a szeretetére, öntse szavakba az érzéseit.

Nyilas

Ha van munkája, figyeljen nagyon oda, mert hibát követhet el. A kommunikáció nem tartozik az erősségei közé, ezért ha nem ért valamit, kérdezzen. Kolléga vagy munka során megismert személy miatt kinyílhat a bicska a zsebében. Pénzügyeinek alakulása miatt minden oka meglehet az örömre. Rendkívül balesetveszélyes a hét, legyen óvatos. Orvosi vizsgálat miatt ne idegeskedjen.

Bak

Ha szerelmi kapcsolatról van szó, felmerülhet önben a szakítás gondolata. Erre azért kerülhet sor, mert a társa kevesebb figyelmet fordít önre. Pénzügyi téren körültekintőbbnek kellene lennie, mert a saját hibájából veszteséget könyvelhet el. Regenerációs készsége rendkívüli, ezért ha betegséggel küszködik, gyorsabban felépülhet. Egy találkozás elvarázsolhatja.

Vízöntő

Nem könnyű önnel az élet a héten, és ennek főként az az oka, hogy  makacsul ragaszkodik valamihez. Ez még akkor is így lehet, ha ön is tudja, hogy változtatnia kellene. Tudomására juthat valami, ami előtt döbbenten áll. Családtagra nagyobb figyelmet kellene fordítania, és ingatlanügyletet jobb lenne most elnapolnia. Régi téma kerülhet ismét terítékre, de végre pontot tehet a végére.

Halak

A kommunikáció nem tartozik az erősségei közé. Mielőtt megszólal, el kellene számolnia tízig, így elkerülheti, hogy olyasmit mondjon, amit nem lenne tanácsos. Roppant baleset- és bírságveszélyes ez a hét, legyen óvatos, és tartsa be a szabályokat. A megérzései talán soha nem voltak annyira jók, mint most, hallgasson arra, amit az ösztöne diktál. Egy kapcsolatból rengeteg energiát nyerhet.

Ez a cikk mindenki számára olvasható, ugyanakkor a nőklapja.hu több tartalma csak előfizetéssel érhető el. Ha regisztrálsz, öt cikket elolvashatsz fizetés nélkül. Ha tetszett az írásunk, regisztrálj, hogy az előfizetői tartalmainkhoz is hozzáférj.

Ez is érdekelhet