A Nők Lapja 2021/15. heti horoszkópja.

Kos

Bonyolult helyzet alakulhat ki, ám saját érdekében meg kellene próbálnia elfogadni. Munka, megélhetés terén válságba kerülhet. Felettese megnyilvánulása miatt eluralkodhat önön a szorongás. A párkapcsolatokban alacsonyan repülhetnek a tányérok, ám a kibékülés talán sohasem volt annyira édes, mint most. Ha nem viselkedik erőszakosan, minden rendben lesz.

Bika

Megmagyarázhatatlan szomorúság kerítheti hatalmába. Talán a magány szorongató érzése is eluralkodhat a lelkén. Ez még akkor is igaz lehet, ha egyébként nincs egyedül. Aztán olyan esemény történhet, amely jó hatással lehet a kedélyállapotára és a másokkal való viszonyára. Nem kedvez az idő külfölddel kapcsolatos ügyeknek, még annak sem, ha egyelőre csak tervezget.

Ikrek

A héten betegség, beavatkozás körül járhatnak a gondolatai, vagy egészsége megőrzésére koncentrálhat. Az életnek erre a területére nem szabad sajnálnia a pénzt. Ha megélhetésről van szó, zavarossá válhatnak a körülmények, a munkahelyén vagy a felettesével kapcsolatban alakulhat ki átláthatatlan helyzet. Aztán a dolgok változnak, és örömében fülig érhet majd a szája.

Rák

Egy kis rosszindulatért nem kell a szomszédba mennie. Tartsa szem előtt a karma törvényét, miszerint amit tesz, azt kapja majd vissza. A házasságokban, régi együttélésekben felütheti fejét a féltékenység. Ha egészségi problémája adódik, a gyógyulás útjára léphet. Vakcinával kapcsolatban megnyugtató hír juthat a fülébe. Banki ügyet most intézzen.

Oroszlán

Megtapasztalhatja a vonzás törvényét, mert amire többet gondol, az bekövetkezik. Ezért nem szabadna, hogy a vírus körül forogjanak a gondolatai, és rettegjen a betegség miatt, mert ez valóban megbetegítheti. Az ismerősei között akad olyan, akivel főként az ön számára fontos dolgokról beszélhetnek. A közvetlen környezetében van valaki, akinek a viselkedése miatt az egekbe szökhet a vérnyomása.

Szűz

A szerelmi kapcsolatokban válságos időszakot élhetnek át. Ha ön szülő, gyermekével konfliktusba keveredhet, és bizony önnek kellene engedékenyebbnek lennie. Csemetéje szoronghat, ön talán segíthet rajta, oldhatja a feszültségét. A munkában sikeres lehet, a felettesénél is könnyebben elérheti mindazt, amit szeretne. Ha vakcináról, vírusról van szó, megnyugtató hír juthat tudomására.

Mérleg

Ha párkapcsolatban él, társa gondolatai a pénz körül foroghatnak, mert most nincs annyi belőle, amennyi elég lenne. De az is lehet, hogy élete párjának vállára mázsás súlyok nehezednek, ami kihat a viszonyukra is. A környezetében lehet valaki, akire hallgatnia kellene, mert amit mond, az aranyat érhet. Torkig van már a vírus, a vakcina témájával.

Skorpió

Nem érdemes a múlton rágódnia, mert ezzel semmilyen eredményt nem érhet el, csak az energiáját pazarolja. A munkájában jobban oda kellene figyelnie, mert hibázhat, pedig némi koncentrációval elkerülhető lenne. Kollégájára lehetőleg  mindent hagyjon rá. Ha párkapcsolatban él, társának fontos lehet, hogy megbeszélje önnel a problémáját, és biztató szavakat halljon öntől.

Nyilas

Fontos, hogy betartsa a szabályokat – főleg a pénzzel kapcsolatosakat –, mert így megúszhatja, hogy kellemetlen helyzetbe kerüljön, és anyagi veszteség érje. A házasságokban, régi együttélésekben veszekedés borzolhatja a kedélyeket. Ön hiába látja tisztán a helyzetet, élete párja nem hallgat önre. Őrizze meg a nyugalmát, és csak addig nyújtózzon, ameddig a takarója ér.

Bak

Nem könnyű önnel az élet a héten. Olyan helyzetbe kerülhet, és olyan személy bukkanhat fel a környezetében, ami/aki pusztító érzéseket válthat ki önből. A makacsságához agresszió társulhat, és ennek hatására konfliktusba keveredhet valakivel, akivel inkább a szeretet kellene hogy összekösse. Kedvez az idő ingatlanügyletnek, nagyobb összegű vásárlásnak. Munkatárssal szemben legyen kedvesebb, elnézőbb.

Vízöntő

A szerelmi kapcsolatokban varázslatos pillanatokat élhetnek át. Akivel most hozza össze a sors, azzal bátran tervezgetheti majd a jövőjét. Utazás jól sikerülhet, olyan hír is eljuthat önhöz, amely miatt örömében néhány méterrel a föld felett lebeghet. Valakinek az alattomos viselkedése előtt döbbenten állhat. Rendkívül balesetveszélyes ez a hét, legyen óvatosabb, így megúszhatja a nagyobb bajokat.

Halak

A pénz legyen tabutéma, így elkerülheti, hogy az irigység elválassza egy olyan személytől, akihez fontos kapcsolat fűzi. Valaki önként és dalolva tolhatja az ön szekerét. Fény derülhet egy titokra, és ön meglepetten állhat a dolog előtt. Ha van gyermeke, most többet aggodalmaskodhat miatta. Kedvez az idő ingatlanügylet intézésének, rokon segítségére is számíthat.

Ez a cikk mindenki számára olvasható, ugyanakkor a nőklapja.hu több tartalma csak előfizetéssel érhető el. Ha regisztrálsz, öt cikket elolvashatsz fizetés nélkül. Ha tetszett az írásunk, regisztrálj, hogy az előfizetői tartalmainkhoz is hozzáférj.