A Nők Lapja 2021/14. heti horoszkópja.

Kos

Nehéz pillanatokban bővelkedhet ez a hét, nagy szüksége van arra, hogy megőrizze a hidegvérét. Egymást követhetik a szorongást keltő események. Ám ismeretségei között némelyiknek nagy hasznát veheti ebben az embert próbáló szituációban. Párkapcsolatában társának nagyobb szüksége lehet most önre, mint korábban bármikor. De az is elképzelhető, hogy ön most esik szerelembe…

Bika

Kedélye hullámzóvá válhat, mert egymást követik a hol nehéz, hol könnyű helyzetek. Teljes tehetetlenséget érezhet, és azonkívül, hogy alkalmazkodik ahhoz, amit mások kitaláltak, mást nem tehet. Valakinek a viselkedése előtt döbbenten áll. Ha pénzről van szó, olyan kiadásra kerülhet sor, amely elkerülhető lenne, ha egy kicsit jobban figyel. A szerelmi viszonyok szorosabbá válhatnak.

Ikrek

Energiája kiapadhatatlan, ez lehet az oka annak, hogy most nincs ön előtt lehetetlen. Ha párkapcsolatban él, és a viszonyuk nem fenékig tejföl, a héten megbeszélhetik a problémáikat, és mindkettejüknek megfelelő megoldás  születhet. Egy személy vagy esemény miatt eluralkodhat önön az elkeseredettség, ám a sors gyorsan kimozdítja ebből a szomorú állapotból.

Rák

Válságos helyzet alakulhat ki. Megeshet, hogy búcsút kell intenie olyasvalaminek, ami fontos volt önnek. Előfordulhat, hogy az élete új kerékvágásban folytatódik. Ne féljen, ne keseregjen, a gondviselés hamar a szárnyai alá veszi. Nem kedvez az idő külfölddel kapcsolatos ügyeknek. Még akkor sem, ha az utazásra csak később kerülne sor. Ha beteg, a gyógyulás útjára léphet.

Oroszlán

Olyan nagy átalakulásokra kerülhet sor, amelyek miatt búcsút inthet a megszokásoknak és a napi rutinja egy részének. Lehet, hogy ki kell szolgálnia másokat, vagy olyan feladatot kell elvégeznie, ami nehezére esik. A párkapcsolatokban a problémák megoldhatóvá válhatnak, vagy amit a társa korábban nem fogadott el, arra most igent mondhat. Mérsékelje az alkoholfogyasztást.

Szűz

A héten egészsége megőrzése legyen a legfontosabb. Ha betegséggel küszködik, lelki okok állhatnak a hátterében. Azonkívül, hogy orvoshoz fordul, érdemes lenne önvizsgálatot tartania, mert amire rájön, azon változtathat, és az élete új, egészséges kerékvágásban folytatódhat. A munkában a nehézségek mellett pozitív esemény is bekövetkezhet, és nem csak az anyagi helyzetére lehet jó hatással.

Mérleg

Ha párkapcsolatban él, nagy szüksége lehet a társára, az ő támogatására. Olyan dolgokat beszélhetnek most meg, amelyek fontosak a közös jövőjük szempontjából. A környezetében vannak kétszínű emberek, ezért nagyon oda kellene figyelnie arra, kinek mit mond. Egy találkozásnak nagy hasznát veheti. Jó lenne, ha a politika a tabutémái közé tartozna, különben csúnya veszekedés kerekedhet belőle.

Skorpió

Megeshet, hogy a sors olyan helyzetbe hozza, ami miatt irigyeinek száma annyi lehet, mint égen a csillag. Nem szabad vitába bonyolódnia, mert ön ihatja meg a levét. Szerelmi viszonyában csalódás érheti, a házasságokban, régi együttélésekben idegesítő helyzet jöhet létre. Ha egészségügyi problémája van, a gyógyulás útjára léphet, vagy megnyugtató hír juthat a fülébe.

Nyilas

A házasságokat, régi együttéléseket megnehezítheti, hogy bizonyos dolgokban nem lát tisztán. Talán élete párja kerül bonyolult szituációba, és ez befolyással lehet a közös életükre. Egészsége megőrzésére vagy a gyógyulásra ne sajnálja a pénzt. A szerelmi kapcsolatokban viszonyuk hullámzóvá válhat, a szeretet és a gyűlölet érzései váltakozhatnak önökben. Szerződéskötésre kiváló a hét.

Bak

Olyan esemény történhet, amely megviseli, és talán egészségi problémája is kialakulhat miatta. Megeshet, hogy olyasvalakivel ássa ki a csatabárdot, vagy bánthatják meg egymást, aki felé inkább szeretettel kellene fordulnia. Ha pénzügyi nehézségekkel küszködik, a sors olyan helyzetet teremthet, hogy talán el sem meri hinni, és meg is nyugodhat tőle. Valaki be akarja csapni, legyen nagyon óvatos.

Vízöntő

Szerelmi kapcsolatát átmenetileg nehézzé teheti, hogy társa nem lát tisztán, vagy zűrös helyzetbe kerülhet. Ha pénzről van szó, figyelmesebbnek kellene lennie, mert így elkerülheti, hogy olyasmire adjon ki, ami nem éri meg az árát, vagy amivel megcélozhatja a kukát. Olyan hír juthat a fülébe, amely előtt döbbenten áll majd. Ha ön szülő, gyermeke szétszórt lehet, vagy segítségre szorulhat.

Halak

Megtapasztalhatja, milyen igaz, hogy minden rosszban van valami jó. Ez feldobhatja a hangulatát. Pénzügyei hullámzó képet mutathatnak, mert a kiadások mellett olyan bevétele is lehet, amelyre nem számított, vagy amiről már lemondott. Kedvez az idő ingatlannal kapcsolatos ügyek intézésének. Rokon miatt többet aggodalmaskodhat, az ő nehéz helyzete miatt ön is feszültebb és türelmetlenebb lehet.

Ez a cikk mindenki számára olvasható, ugyanakkor a nőklapja.hu több tartalma csak előfizetéssel érhető el. Ha regisztrálsz, öt cikket elolvashatsz fizetés nélkül. Ha tetszett az írásunk, regisztrálj, hogy az előfizetői tartalmainkhoz is hozzáférj.