A Nők Lapja 2021/13. heti horoszkópja.

Kos

Hajlamossá válhat az agresszív kommunikációra, amivel ellenségre tehet szert. Mindezt elkerülheti, ha elszámol tízig, mielőtt megszólal. A magánéletében szerencsés változások következhetnek be, ezek jó hatással lehetnek a biztonságérzetére. Kapcsolatai felemás képet mutatnak, van, amelyiknek hasznát veheti, és olyan is, amelyiknek búcsút inthet. Balesetveszélyes a hét!

Bika

A környezetében valaki úgy hazudhat, mintha könyvből olvasná. Különösen, ha pénzről, megélhetésről van szó. Ezért jobban járna, ha senkiben – még barátban – sem bízna. Olyan nehézség is felmerülhet, amellyel nem könnyű megbirkóznia, ám ebben a helyzetben a sors nem hagyja önt magára. Ha van gyermeke, többet aggodalmaskodhat miatta. Nagyobb vásárlást most bonyolítson le. Dugipénzre tehet szert.

Ikrek

Kapcsolatainak talán sohasem vette olyan nagy hasznát, mint most. Rengeteg az energiája, ezért fantasztikus teljesítményre lehet képes. Fontos, hogy világosan fogalmazzon és türelmes maradjon, ellenkező esetben olyan helyzet jöhet létre, amely miatt a vérnyomása az egekbe emelkedhet, és talán kár is érheti. Felettesénél hízelgéssel könnyebben elérheti mindazt, amit szeretne.

Rák

Megtapasztalhatja a minden rosszban van valami jó igazságát. Olyan helyzet alakulhat ki, hogy fülig érhet miatta a szája. Lehet, hogy ami korábban nem vagy nehezen ment, abban most sikert ér el. Nem kedvez az idő külfölddel kapcsolatos ügyeknek, ne tervezzen későbbi utazást sem. Szerelmi ügyekben a tisztánlátás messze elkerülheti, különösen, ha titkos viszonyról van szó.

Oroszlán

Nagyon jól tudja képviselni az érdekeit, ezért most kellene előadnia mindazt, amit egy ideje már tervezget. Úgy is fogalmazhatunk, hogy a kezében tarthatja a sorsát. Lépjen hát a tettek mezejére, mert a gondviselés támogatásában is része lehet. Pénzügyek terén körültekintőbbnek kellene lennie, mert így elkerülheti, hogy veszteség érje. Egészsége megőrzésére fordítson nagyobb figyelmet.

Szűz

Ez a hét a talpnyalásról szólhat. Valaki hízeleghet önnek, és az is lehet, hogy ön is tömjénez valakit, mert így könnyebben elérheti mindazt, amit szeretne, amit tervbe vett. Megeshet, hogy olyan összeg üti a markát, amelyről talán már lemondott, vagy nem kell keményen megdolgoznia érte. Felettesének megvan a maga baja, ne nyaggassa most az elképzeléseivel.

Mérleg

Ha párkapcsolatban él, előfordulhat, hogy ön tesz többet azért, hogy jól működjön. Mindez valószínűleg nem esik nehezére. Akivel most hozza össze a sors, azzal akár össze is kötheti az életét. A környezetében élőket befolyásolhatja, többen önként tehetik azt, amit ön jónak tart. Viszont akad valaki, aki úgy hazudhat, mint a vízfolyás. Régi ügy kerülhet terítékre, és ez kiboríthatja.

Skorpió

Éghet a keze alatt a munka. Ha állást vagy szakmát kíván változtatni, most kellene körülnéznie, mert pompás lehetőségre találhat. De az is megeshet, hogy ami valakinek kár, az önnek haszon. Előfordulhat, hogy gyermeke igyekszik eltitkolni valamit, vagy olyan dologba keveredik, amit ön nem tart jónak. Valaki olyasmire ragadtathatja magát, amitől önnek kellemetlen érzése támad.

Nyilas

Lehet bármilyen nehéz helyzet, ön a gondviselés támogatását élvezheti, a jég hátán is megél. Optimizmusa miatt sokan csodálják, magához vonzhatja az embereket. A szerelmi viszonyok új kerékvágásban folytatódhatnak. Ha ön szülő, gyermeke miatt boldognak érezheti magát. Kedvez az idő ingatlannal, rokonokkal kapcsolatos ügyek intézésének. Balesetveszélyes a hét! 

Bak

A munkahelyén nagy lehet a felfordulás. Nehezen kezelhetővé válhat a helyzet, a változtatás gondolata is megfordulhat a fejében. Kedvez az idő ingatlannal, rokonokkal kapcsolatos ügyek intézésének. Múltbeli dolgok is foglalkoztathatják. A megérzései tökéletesen működnek, hallgasson rájuk, így előnyös helyzetbe kerülhet. Szerelmi életét titkok tehetik nehezebbé. 

Vízöntő

Szorosabbra kellene húznia a nadrágszíjat, így talán elkerülheti a veszteséget. Ha ön szülő, gyermeke füllenthet, vagy hajlamos lehet az agresszív viselkedésre. A héten remekül kommunikálhat, most kellene szerződést kötnie, mert amihez a nevét adja, abban sikeres lehet. Rokon miatt nehezebbnek érezheti az életét, főleg, ha idős vagy beteg személyről van szó. A saját egészségére ne sajnálja a pénzt.

Halak

Megtapasztalhatja a vonzás törvényét, mert amire/akire sokat gondol, az megtörténik, megjelenik. Pénzügyei alakulása miatt is minden oka meglehet az örömre. Ha bármit szeretne elérni a felettesénél, most adja elő elképzeléseit, mert sikerrel járhat. Családon belül veszekedésre kerülhet sor, rokon hajlamos az erőszakosabb viselkedésre, ami, ha nehezen is, de kiboríthatja önt.

Ez a cikk mindenki számára olvasható, ugyanakkor a nőklapja.hu több tartalma csak előfizetéssel érhető el. Ha regisztrálsz, öt cikket elolvashatsz fizetés nélkül. Ha tetszett az írásunk, regisztrálj, hogy az előfizetői tartalmainkhoz is hozzáférj.