A Nők Lapja 2021/12. heti horoszkópja.

Kos

Rosszindulatú emberek vehetik körül a héten. Megdöbbentő hír juthat a fülébe, amitől a megbántottság könnyei csilloghatnak a szemében. Ha a problémáját megbeszéli valakivel, máris enyhülhet a nyomás, és talán másként látja a helyzetét. Párkapcsolata szerencsésen alakulhat. Ha ön szülő, gyermeke miatt tele lehet a szíve szerető és féltő aggodalommal.

Bika

Figyelme fókuszában az anyagi ügyei állhatnak, és bizony hullámzó képet mutathatnak. A bevételei mellett olyan kiadásra kerülhet sor, amely miatt égnek állhat a haja. Talán valahol fillérekkel akarják kiszúrni a szemét, amit nem hagyhat. Nemcsak pénzügyekben, hanem az élet más területén is ki kell állnia magáért. Titok juthat a tudomására, ha nem kürtöli világgá, előnyét élvezheti.

Ikrek

Vissza kellene fognia magát mostanában, mert olyasmit tehet vagy mondhat, amivel saját maga alatt vágja a fát. Önhibáján kívül nehéz helyzetbe kerülhet. Talán nemcsak az állás-, hanem a hivatásváltoztatás gondolata is felmerül a fejében. Bizonyos kapcsolatainak most nagy hasznát veheti. A szerelmi életében is változásra van kilátás.

Rák

A házasságokban, régi együttélésekben parázs vita alakulhat ki. Felütheti fejét a féltékenység is önök között. Közben olyan dolog is történhet, ami miatt örömkönnyek csilloghatnak a szemében. Ha tanulmányokat folytat, félreértésre, idegesítő helyzet létrejöttére van kilátás. Ha egészségi problémája adódott, lassan a gyógyulás útjára léphet. Kedvez az idő banki ügyek intézésének. 

Oroszlán

Idegtépő helyzetek sora alakulhat ki a héten. Olyan hírt hallhat, hogy a vérnyomása hirtelen az egekbe szökhet miatta. Ám közben olyasmi is megeshet, ami a meglévő párkapcsolatokra jó hatást gyakorolhat, a viszonyuk akár szorosabbá is válhat tőle. A szerelmi életüket megnehezíthetik az önök között fennálló nagyobb különbségek. Ha egy mód van rá, ne politizáljon. Ha ez elkerülhetetlen, legyen diplomatikus.

Szűz

Felemás helyzet jöhet létre: amibe nagy energiát fektetett, abban nem arat osztatlan sikert. Ez nem azt jelenti, hogy kudarcot vallott, inkább azt, hogy vannak dolgok, amiket másként kell elvégeznie, mint ahogyan tervezte. Egészsége megőrzésére ne sajnálja a pénzt. A házasságokat, párkapcsolatokat nehezebbé teheti, hogy társa elhanyagoltnak érezheti magát, vagy ön rá akarja kényszeríteni az akaratát.

Mérleg

A párkapcsolatokban vallomásra kerülhet sor, ami igencsak meglepheti. Nagyobb hatást tud gyakorolni a környezetére, most kellene előadnia az elképzeléseit, segítséggel talán meg is valósíthatja őket. Kollégával kommunikációs problémái adódhatnak, de az is lehet, hogy úgy érzi, képtelen abban a helyzetben maradni, amelyben van. A változtatással várjon még egy kicsit. 

Skorpió

Megdöbbentő dolog juthat a tudomására. Valakivel olyan problémája adódhat, amelyet nehezebben tud kezelni. A szerelmi kapcsolatokat vagy a gyermekével való viszonyát kommunikációs zavarok tehetik próbára. Előfordulhat, hogy egy ismeretségnek, protekciónak előnyét élvezi a héten. Banki, orvosi és hagyatéki ügyek intézésére kiváló ez az időszak. 

Nyilas

Ámor nyila a szíve közepébe fúródhat, de az is elképzelhető, hogy a meglévő kapcsolatokban élnek át varázslatos pillanatokat. A házasságokban, régi együttélésekben társa türelmetlenebb, ez okozhatja az átmeneti feszültséget önök között. Pénzügyek terén legyen óvatosabb, szorosabbra kellene húznia a nadrágszíjat. Olyan találkozásra is sor kerülhet, amely boldoggá teheti. 

Bak

Híres a nyugalmáról, ám most könnyen ki lehet hozni a sodrából. Mielőtt megszólal, számoljon el tízig, így elkerülheti a veszekedést, a bajokat, a tévedést és az annak nyomában járó veszteséget. A párkapcsolatát társa viselkedése átmenetileg nehezebbé teheti. Anyagi ügyek terén minden oka meglehet az örömre, talán még a sült galamb is a szájába repül. Fokozottan balesetveszélyes a hét.

Vízöntő

Ha pénzről van szó, megfontoltnak kellene lennie ezen a héten, mert minden esélye megvan arra, hogy a saját hibájából veszteséget kelljen elkönyvelnie. Ha egy mód van rá, ne vegyen fel most kölcsönt sem, mert nagyon nehezen tudja majd törleszteni. A szerelmi viszonyokban kedvese támasza lehet. Ha ön szülő, gyermeke megfogadhatja a tanácsát, de olyan dologra is rábeszélheti utódját, amelyet ön fontosnak tart.

Halak

Kedvez az idő pénzügyek intézésének, anyagiakkal kapcsolatos megbeszéléseknek. Olyan hír is a fülébe juthat, amit el sem tud hinni. Rokon vagy ingatlan miatt idegesítő helyzetbe kerülhet. Megeshet, hogy változtatni kényszerül az elképzelésein, mert új szituáció alakulhat ki, és kevés dolog mehet tovább a régi kerékvágásban. Ha egy mód van rá, ne politizáljon, mert csak saját magát hozhatja nehéz helyzetbe.

Ez a cikk mindenki számára olvasható, ugyanakkor a nőklapja.hu több tartalma csak előfizetéssel érhető el. Ha regisztrálsz, öt cikket elolvashatsz fizetés nélkül. Ha tetszett az írásunk, regisztrálj, hogy az előfizetői tartalmainkhoz is hozzáférj.