A Nők Lapja 2021/11. heti horoszkópja.

Kos

Pénzügyek terén óvatosabbnak kéne lennie, mert figyelmetlensége miatt olyan kiadása adódhat, amely egyébként elkerülhető lenne. Előfordulhat, hogy a tudomására jut valami, de jobb lenne, ha nem osztaná meg senkivel, mert így megelőzhetné, hogy elkiabálja a szerencséjét vagy elszalassza a jó lehetőséget. A párkapcsolatokban varázslatos pillanatokat élhetnek át. Balesetveszélyesebb ez a hét.

Bika

Pénzügyekben felemás felállás jöhet létre, mert valami megszűnik, ám helyette valami új alakulhat. Megeshet, hogy régi dolog elengedése nem megy könnyen, ám a sors olyan helyzetet teremt, hogy mégis sikerül a búcsúzás. A párkapcsolatokban kommunikációs zavar léphet fel, akár parázs vita is kerekedhet. Valakinek azért kellene segítséget nyújtania, mert az illetőre a későbbiekben nagy szüksége lehet.

Ikrek

Ha egészségi problémával küszködik, a gyógyulás útjára léphet. Ha beavatkozásra kerülne sor, ne izguljon, jó kezekben lesz. A felettesével remekül kijöhet, bátran előadhatja neki az elképzeléseit. Ha akár állást, akár szakmát kíván változtatni, a héten lenne érdemes a tettek mezejére lépnie. Olyan összeg ütheti a markát, amelyért nem kell megdolgoznia. Külfölddel kapcsolatban most tervezgessen. 

Rák

A házasságokban, régi együttélésekben olyan esemény történhet, ami miatt a kapcsolatuk szorosabbá válhat. Társa erősebben kötődhet önhöz. Valakinek a viselkedése előtt döbbenten áll, és rájöhet arra is, hogy alaposan félreismerte az illetőt. Közben olyasmi is megeshet, ami miatt más színben láthatja a jövőjét. Lehetséges, hogy váratlanul át kell szerveznie az életét. 

Oroszlán

Hallgasson a megérzéseire, mert most tökéletesen működnek. Ha így tesz, elkerülhet egy nehéz helyzetet. Elképzelhető, hogy betegség ágynak dönti, de az is, hogy központi témája lesz az egészségi állapota. A munkában kiváló teljesítményt nyújthat, és a megváltozott helyzetben is jól érezheti magát. A párkapcsolatában társa most nehezebben kezelhető. Ha békére vágyik, alkalmazkodjon!

Szűz

A párkapcsolatokban varázslatos pillanatokat élhetnek át, legyen szó akár házasságról, akár szerelmi viszonyról. Akivel most hozza össze a sors, azzal tervezheti a közös jövőt. A munkájában jó eredményt érhet el. A felettesének megvan a maga baja, ezért most nem érdemes neki előadnia az elképzeléseit. Várjon még vele egy kicsit. Az is lehet, hogy olyan pénz üti a markát, amelyről már le is mondott.

Mérleg

Talán észre sem veszi, hogy a környezetében élőkre erőlteti az akaratát. Ám az is lehet, hogy valaki megpróbálja önt félrevezetni. Ezért legyen éber, különösen a jónak tűnő lehetőségeket illetően. A házasságokat, régi együttéléseket nehezebbé teheti egy olyan személy, akivel ön több időt tölt, vagy megosztja vele a gondját-baját. Valakinek az alattomossága meglepheti.

Skorpió

Figyelme fókuszában a betegség, az egészségügy, az egészség állhat. Beszéljen az önt foglalkoztató témáról, így könnyíthet a szívén, és nem fél majd annyira. Romantikus érzések is hatalmukba keríthetik, valakinek a szeretete boldoggá teheti. Ha ön szülő, gyermeke most érzékenyebb, ezért kesztyűs kézzel kellene bánnia vele. Ha párkapcsolatban él, legyen türelmesebb a társával.

Nyilas

Pénzügyeinek alakulása miatt minden oka meglehet az örömre. Talán még olyan összeg is ütheti a markát, amelyért nem kell megdolgoznia. Közben váratlan esemény is bekövetkezhet, akár szorongást is érezhet miatta. A környezetében most több a nehézfejű ember, nem lesz egyszerű velük a kommunikáció. A párkapcsolatában társát lefoglalhatják a munkájával, megélhetésével kapcsolatos ügyek.

Bak

Önről elmondható, hogy nehezen hozható ki a béketűrésből, de ez most valaki(k)nek sikerülhet. Olyan mondatok hangozhatnak el, hogy az egekbe szökhet tőlük a vérnyomása. Viszont olyasvalaki támogatását élvezheti, aki miatt az irigyeinek száma megtöbbszöröződik. Nagyobb vásárlás során bosszúság érheti, ezért jobb lenne, ha elhalasztaná. Ha politizál, fogalmazzon diplomatikusan. 

Vízöntő

Régi dolog kerülhet ismét terítékre, de az is lehet, hogy olyan esemény következik be, amely miatt nehezebbnek érezheti az életét. Szorosabbra kellene húznia a nadrágszíját, és csak arra kiadni, amire nagyon muszáj. A szerelmi kapcsolatok akkor működhetnek, ha ön nagyobb energiát fektet a viszonyukba. Ha kikacsingat a házasságából, kedvese erőszakosabbá válhat. 

Halak

Felkerülhet a szemére a romantika rózsaszínű szemüvege. Olyan öröm érheti, amelynek hatására a föld felett lebeg. Ám az agytekervényei lassabban foroghatnak, ez lehet az oka, hogy nehezebben érti meg, amit mondanak, vagy ön nem tudja úgy kifejezni magát, ahogyan szeretné. Olyasvalaki bukkanhat fel az életében, akitől minden haja szála égnek állhat.

Ez a cikk mindenki számára olvasható, ugyanakkor a nőklapja.hu több tartalma csak előfizetéssel érhető el. Ha regisztrálsz, öt cikket elolvashatsz fizetés nélkül. Ha tetszett az írásunk, regisztrálj, hogy az előfizetői tartalmainkhoz is hozzáférj.