A Nők Lapja 2021/10. heti horoszkópja.

Kos

Nem lehet oka panaszra, mert több dolog alakulhat a kedve szerint. Mivel a sikeres kommunikáció hete a mostani, itt az idő előadnia mindazt, ami fontos önnek. Sikeresen vásárolhat, utazás során is jól érezheti magát. Megeshet, hogy olyasmibe bonyolódik, amit a saját érdekében titokban kellene tartania. Ha párkapcsolatban él, társa figyelme a munkájára és az egészsége megőrzésére irányulhat.

Bika

Nem fog térdig gázolni a húszezresekben, de ha pénzről van szó, nem lesz oka panaszra. Olyan összeg ütheti a markát, amelyre nem számított. Változás következhet be az életében, az egyik szeme sírhat, a másik nevethet miatta. A környezetében valaki úgy hazudik, mintha könyvből olvasná. Tartsa távol magát a hízelgőktől, mert kellemetlen helyzetbe kerülhet. 

Ikrek

Eredményesen imádkozhat Szent Ritához, a reménytelen esetek védőszentjéhez. Most olyasmi is megvalósulhat az életében, ami a legtitkosabb vágyai között szerepelt. Bekövetkezhet egy esemény, amely miatt másként láthatja a jövőjét, és ez elégedetté teheti. A környezetében akadnak irigy és gonoszkodó emberek, saját érdekében próbáljon meg nagy távolságot tartani tőlük.

Rák

Olyan szituáció alakulhat ki, ami miatt nehezebben jöhet álom a szemére. Viszont megtapasztalhatja a „minden rosszban van valami jó” igazságát is. Megeshet, hogy valakinek a viselkedése miatt csalódottnak érzi magát. Ám másvalaki kedvessége, törődése feltöltheti lemerült érzelmi raktárát, és ön is képessé válik rá, hogy szeretetet adjon. Elképzelhető, hogy az egészségével nem lesz minden rendben.

Oroszlán

Kedélyállapota hullámzóvá válhat: az egyik pillanatban borúsabb, a másikban bizakodóbb. Az is előfordulhat, hogy valakiben csalódik, míg más iránt gyengéden érez. Egészségügyi problémája adódhat, emiatt feszültebbé válhat. Csak pozitív dologra gondoljon, mert ami most megfordul a fejében, azt be is vonzhatja az életébe. Ha utódra vágyakozik, aktivizálnia kellene magát.

Szűz

A munkában, megélhetésben olyan sikereket érhet el, hogy irigyei száma annyi lehet, mint égen a csillag. Most érdemes előadnia az elképzeléseit a felettesének. A rangban ön fölött álló személyekkel nagyon jól kijöhet. Kolléga olyan dologgal rukkolhat elő, ami előtt ön meglepetten állhat. Ha tud, legyen a segítségére, főleg, ha ez önnek nem kerül semmibe. Valakinek a szeretete boldoggá teheti. 

Mérleg

Minden idegszálával a munkára koncentrálhat, és olyan eredményt érhet el, amely miatt büszkeséget érez. Kollégái közül valakivel akár barátkozhat is, de olyan is akadhat, akitől jobb, ha távolságot tart, mert az illető nem más, mint hamis barát. Előfordulhat, hogy a sors új munkalehetőséget sodor az útjába. A párkapcsolatok jövője azon múlik, hogy a párja mit szeretne.

Skorpió

A szerelem édes angyala a vállára telepedhet. Ha van gyermeke, olyan dologgal állhat elő, hogy ön meghatódik, és talán könny is csillog a szemében. Megeshet, hogy kapcsolatba kerül az egészségüggyel. Ha betegséggel kínlódik, a gyógyulás útjára léphet. Kedvez az idő bankkal, biztosítással, hagyatékkal kapcsolatos ügyek intézésének. A szerencsejátékot ne hagyja ki.

Nyilas

A házasságokban, régi együttélésekben társa nagyobb energiát fektethet a kapcsolatukba. A környezetében akadnak olyanok, akikkel remekül kijön, olyasmit is meg tud velük beszélni, ami elsősorban önnek fontos. Rokonai közül valaki miatt aggodalmaskodik, egy másik családtagjával pedig a szeretet láthatatlan szálai egyre szorosabban fűzik össze. 

Bak

A munkáját jól megfizethetik a héten. Olyan lehetőséget sodorhat útjába az élet, amely kiegyensúlyozott és stabil bevételi forrása lehet. Mostanra kellene időzítenie a fontosabb megbeszéléseket, szerződések kötését, utazást vagy útitervek készítését, mert az életnek ezen a területein eredményes lehet. Ha ön szülő, gyermeke miatt váratlan helyzet következhet be, ami felborzolhatja az idegeit.

Vízöntő

A szerelmi életében történő változás felélénkítheti. A meglévő kapcsolatokban a társa energikusabbá válhat, és olyasmi történhet, ami még tartósabbá teheti a viszonyukat. Pénzügyek terén nagyobb óvatosságra lenne szüksége, mert megeshet, hogy nem lát tisztán, vagy eltúloz valamit, és végül veszteséget könyvelhet el. Ami el tud romlani, az most el is fog. Régi eset miatt elérzékenyülhet.

Halak

Elképzelhető, hogy olyasvalaki iránt érez gyengéden, aki nem biztos, hogy ezt viszonozza. Hajlamossá válhat a plátói rajongásra. Olyasmi is történhet, ami miatt elvarázsoltnak érezheti magát. Kollégája vagy a munkája során megismert személy fontosabbá válik. Talán nekik is köszönheti, hogy jó eredményt ér el. Kedvez az idő ingatlannal, rokonnal kapcsolatos ügyek intézésének.

Ez a cikk mindenki számára olvasható, ugyanakkor a nőklapja.hu több tartalma csak előfizetéssel érhető el. Ha regisztrálsz, öt cikket elolvashatsz fizetés nélkül. Ha tetszett az írásunk, regisztrálj, hogy az előfizetői tartalmainkhoz is hozzáférj.