A Nők Lapja 2021/9. heti horoszkópja.

Kos

Végre minden oka meglehet az örömre, mert a sors olyan helyzetbe hozhatja, hogy irigyei száma hirtelen megduplázódhat. Amit nagyon szeretne, amire már egy ideje vágyakozik, az most teljesülhet. A párkapcsolatokban olyan váratlan szituáció adódhat, amelynek hatására talán közelebb kerülnek egymáshoz. Akivel összehozza a sors, azzal tervezgetheti a jövőjét.

Bika

A sikeres kommunikáció hetének is nevezhető a mostani. Olyan helyzet jöhet létre, amelynek hatására az optimizmus és az öröm járhatja át minden porcikáját. Egy probléma megoldódhat, kényes ügy végére pont kerülhet. Önre most nem igaz a régi mondás, miszerint akinek szerencséje van a pénzügyekben, annak nincs szerencséje a szerelemben. Valaki tolhatja az ön szekerét.

Ikrek

A héten ön lehet az állatövben a legszerencsésebb. Olyan helyzetbe kerülhet, hogy többen úgy gondolhatják, önnek csak megszületnie volt nehéz. Ne hagyja ki a szerencsejátékokat, mert Fortuna istenasszony támogatását élvezheti. Kedvez az idő külfölddel kapcsolatos ügyeknek, főként tervezgetéseknek, foglalásoknak. Jogi problémája megoldódhat; ha beteg, a gyógyulás útjára léphet.

Rák

Olyan dolog juthat a tudomására, hogy csodálkozásában még az álla is leeshet tőle. Rosszindulatot, gonoszságot tapasztalhat, és olykor úgy érezheti, mintha az ördög bújna egyesekbe. Ám átélheti a szeretetet is, valakinek az önzetlensége kellemes meglepetésként érheti, és támogatással olyan helyzetbe kerülhet, hogy korábban el sem merte képzelni, mindez önnel is megeshet.

Oroszlán

A házasságokban, régi együttélésekben egy esemény miatt más színben láthatja a világot és benne a saját helyét. Ha a párkapcsolatában eddig nem volt minden fenékig tejföl, most meg tudják beszélni a dolgaikat, és új alapokra helyezhetik a viszonyukat. Pénzügyek terén óriási mázlija lehet, talán még a sült galamb is a szájába repül. Kapcsolatba kerülhet az egészségüggyel, de ne aggódjon, minden rendben lesz.

Szűz

A sikeres munkavégzés, az eredményes kommunikáció és a nagy szerencse hete ez. Ha állást kíván változtatni, most lépjen, mert nagyon jó lehetőséget csíphet meg. A meglévő munkahelyén is roppant eredményes lehet. Elképzelhető, hogy korábbi erőfeszítéseinek most érik majd be a gyümölcse. A házasságokban, régi együttélésekben szeretettel és nagy tisztelettel viseltetnek egymás iránt. 

Mérleg

Olyasvalakit sodorhat útjába az élet, aki miatt akár fel is rúghatja a párkapcsolatát. Ha ön szülő, gyermekére hatást gyakorolhat. Kollégával jól megérthetik egymást, esetleg olyan munkát végezhet, amelyben kiteljesedhet, talán örömét is leli benne. Ha állást vagy hivatást kíván váltani, most lépjen a tettek mezejére. Orvosi vizsgálat, beavatkozás miatt ne izguljon. 

Skorpió

Rendkívül termékeny ez a hét, ha utódra vágyakozik, most aktivizálja magát. Olyan dologban is eredményre juthat, amelyben jó ideje egy helyben topogott. Ha van gyermeke, kölcsönös szeretettel viseltethetnek egymás iránt, jó lenne, ha szavakba is öntenék érzéseiket. Kedvez az idő ingatlanügylet nyélbe ütésének; rokonnal talán még tabutémát is megbeszélhet. Egészségére, testi épségére jobban ügyeljen.

Nyilas

Semmi nem hullik az ölébe, mindenért meg kell dolgoznia, de nincs ellene kifogása. Főleg azért, mert anyagilag nagyon jól járhat. Ha most kíván állást vagy szakmát változtatni, a lehető legjobbkor teszi. Ha a párkapcsolatában a társának gondjai adódtak, most megoldódhatnak, ezért a viszonyuk új kerékvágásban folytatódhat. Szerencsés értesítést kaphat. 

Bak

Három dolog fontos a héten az életében: a pénz, a pénz és a pénz. Nagyon jól tudja képviselni az érdekeit az életnek ezen a területén, ezért most adja elő ez irányú elképzeléseit. A munkában is sikeressé válhat, nagy a teherbírása, nincs olyasmi, amit ne tudna elvégezni. Kapcsolatba kerülhet az egészségüggyel, de ne aggódjon, minden rendben lesz. Olyasmi is történhet, amit tartson inkább titokban. 

Vízöntő

A szerelem édes angyalkája telepedhet a vállára. Ha van gyermeke, intenzívebbé válhat vele a kapcsolata, amit mond, azt utódja megfogadhatja. Pénzügyeinek alakulása miatt is minden oka meglehet az örömre. Viszont a rokonai között van olyan, akivel azért nem érdemes vitába szállnia, mert úgysem érheti el mindazt, amit szeretne, csak az energiáját pazarolja rá. Ha lehet, ne politizáljon.

Halak

A házasságokban, régi együttélésekben a társa el lehet foglalva a munkájával, ezért talán kevesebb figyelmet tud szentelni arra, amit ön fontosnak tart. Váratlan találkozás felvillanyozhatja, vagy valakinek a megnyilvánulása miatt úszhat a boldogságban. Megeshet, hogy olyasmi jut a tudomására, ami csak akkor válik valóra, ha képes lesz titokban tartani. Egészségére jobban ügyeljen.

Ez a cikk mindenki számára olvasható, ugyanakkor a nőklapja.hu több tartalma csak előfizetéssel érhető el. Ha regisztrálsz, öt cikket elolvashatsz fizetés nélkül. Ha tetszett az írásunk, regisztrálj, hogy az előfizetői tartalmainkhoz is hozzáférj.