A Nők Lapja 2021/8. heti horoszkópja.

Kos

Rendkívüli erővel rendelkezik most, ezért ha egészségi problémája van, abból gyorsabban felépülhet. A munkájában, megélhetésében olyan változások várhatók, amelyek nagyon is a kedvére lehetnek. Ennek hatására az optimizmus járja át minden porcikáját. A házasságokban, régi együttélésekben vitára van kilátás. Különösen akkor, ha a központi témájuk a pénz. Egy kapcsolatnak végleg búcsút inthet. 

Bika

Történjen bármi, meg kell őriznie a hidegvérét. Nagyon fontos, hogy mielőtt megszólal, számoljon el tízig, így elkerülheti, hogy saját magát hozza nehéz helyzetbe. Ha állás- vagy hivatásváltás gondolatával foglalkozik, várjon még egy kicsit, mert csöbörből vödörbe kerülhet. A házasságokban, régi együttélésekben újabb szálakkal kapcsolódhatnak egymáshoz, viszonyuk szorosabbá válhat.

Ikrek

Gyorsan képes regenerálódni, ezért betegségből vagy műtétből hamar felépülhet. Most kellene bankkal, biztosítással, hagyatékkal kapcsolatos ügyet intéznie. Titkos viszonyban kiteljesedhet, jól érezheti magát a bőrében. Nem kedvez az idő külfölddel, tanulmányokkal kapcsolatos dolgoknak. Felettesével szemben tartson tíz lépés távolságot, és ha jót akar, ne mondjon neki ellent.

Rák

Olyan eseményre van kilátás, amely miatt könny csilloghat a szemében. Bizonyos dolgok hatással lehetnek a kedélyállapotára. Fontos, hogy megőrizze az egészségét. Ha beavatkozásra kerülne sor, váratlan dolog történhet. A házasságok, együttélések szenvedélyesebbé válhatnak. Akár egy régi probléma végére is pont kerülhet. Akivel most jön össze, azzal össze is kötheti majd az életét.

Oroszlán

Lehet, hogy valami miatt annyira izgul, annyira ideges, hogy úgy gondolja, valamilyen nyugtatóra lenne szüksége. Különösen igaz ez, ha szeretett személyről van szó, aki nehéz helyzetbe kerülhet, és ön emiatt szomorkodik. Ám a dolgok változnak, és ön újra tud hinni, bízni, valamint hálát adni a teremtőnek. Ha titkos viszonyt folytat, és nem szeretne lebukni, legyen körültekintőbb. 

Szűz

Ha munkáról van szó, még mindig nem könnyebbülhet meg, még mindig nem lazíthat a gyeplőn. Arra azért ügyeljen, hogy kollégára ne kényszerítse rá az akaratát, mert ebből önnek lesz majd problémája. Rendkívüli kreativitás lehet most önre jellemző, jó eredményt érhet el általa. A házasságokban, régi együttélésekben válságos pillanatokat élhetnek át, talán az útjaik is elválnak.

Mérleg

Elképzelhető, hogy belebonyolódik egy olyan kapcsolatba, amilyenbe nagyon nem kellene. Ha már benne is van egy ilyen viszonyban, akkor váratlan esemény következhet be, amitől még a lélegzete is elakadhat. Kapcsolatba kerülhet az egészségüggyel, olyasmi történhet, ami miatt idegessé válhat, még az álom is nehezebben jön a szemére. Kollégával legyen kedvesebb!

Skorpió

A kiváló kommunikáció hetének is nevezhető a mostani, mert ön hatást gyakorolhat a környezetében élőkre. Sőt, lesznek olyanok, akiknek kitalálhatja a gondolatát, vagy akiket könnyedén rá tud venni arra, amit ön akar. Ha van gyermeke, aggodalmaskodhat miatta. Szerelmi kapcsolatokban szakításra kerülhet sor. Senkitől ne kérjen tanácsot, és ne is fogadja meg, amit mondanak, mert rosszul járhat. 

Nyilas

Lehet, hogy pénzügyi szempontból annyira jól jár, hogy irigyeinek száma hirtelen megugrik. Éppen ezért anyagi helyzete legyen most tabutéma. Ha ön szülő, gyermekének talán pénzre vagy egyéb dologban a segítségére lenne szüksége. Tegyen meg mindent, ami öntől telik! Olyan hír juthat a fülébe, amitől az egekbe emelkedhet a vérnyomása. Ha higgadt tud maradni, nem lesz semmi baj. 

Bak

Ha szerelemről van szó, furcsa helyzet jöhet létre, mert összeveszhetnek, majd ki is békülhetnek. Az is elképzelhető, hogy ön továbblép egy másik partner segítségével. Előfordulhat viszont, hogy kedvesének olyan gondja akad, amelyben ön támogatja. Pénzügyek terén óvatosságra lenne szüksége, mert nehezen kezelhető helyzetbe kerülhet. Egészségi problémára megtalálhatja a megoldást. 

Vízöntő

Ön lehet az állatövben a legnépszerűbb. Egy esemény örömmel tölti el. Közben megeshet az is, hogy valaki alaposan felbosszantja, vagy olyan váratlan dolog történik, amelyet nehezebben tud kezelni. Ha pénzről van szó, szorosabbra kellene húznia a nadrágszíjat. Figyelje a kiadásait, így egyik-másik elkerülhetővé válhatna.

Halak

Olyan esemény következhet be, amitől idegessé, szorongóbbá válhat. Esetleg a tudomására jut valami, ami miatt át kell alakítania az egész életét, és nem sok minden maradhat a régi kerékvágásban. Ugyanakkor felmerülhet egy olyan lehetőség is, mely szalmaszálat jelenthet ebben a nehéz helyzetben. A szerelemben a dolgok másként alakulnak, mint ahogyan szeretné.

Ez a cikk mindenki számára olvasható, ugyanakkor a nőklapja.hu több tartalma csak előfizetéssel érhető el. Ha regisztrálsz, öt cikket elolvashatsz fizetés nélkül. Ha tetszett az írásunk, regisztrálj, hogy az előfizetői tartalmainkhoz is hozzáférj.