A Nők Lapja 2021/7. heti horoszkópja.

Kos

Az a furcsa helyzet állhat elő, hogy egyik szeme sír, a másik nevet. Rendkívüli erő feszíti most, nincs ön előtt lehetetlen. Hajlamossá válhat az agresszív viselkedésre, amivel elérheti mindazt, amit szeretne, amire már egy ideje vágyakozik. Balesetveszélyes ez a hét, legyen körültekintőbb, mert összetörheti magát. Döbbenetes hír juthat a fülébe.

Bika

Jellemzően annyira nyugodt, hogy akár fát is lehetne vágni a hátán. Ám ez most nem igaz, valaki felidegesítheti, és ettől a vérnyomása az egekbe szökik. A házasságokban, régi együttélésekben olyan esemény történhet, amely jó hatással lehet a biztonságérzetére. Ha ön szülő, gyermekével kommunikációs problémája adódhat. Nem kedvez az idő felettessel történő beszélgetésnek. 

Ikrek

Környezetében több az olyan személy, akik miatt minden haja szála égnek állhat. A hét legfontosabb feladata higgadtsága megőrzése. Tudomására juthat valami, aminek köszönhetően előnyös helyzetet élvezhet. Ha egészségi problémája van, a gyógyulás útjára léphet. Olyan ígéretet is kaphat, hogy örömében fülig ér miatta a szája. Nem kedvez az idő külfölddel kapcsolatos ügyeknek. 

Rák

Megeshet, hogy a házasságokban, régi együttélésekben a szenvedély lángja magasra csap, kapcsolatuk mélyebbé válhat. A környezetében van valaki, akinek számíthat a jóindulatára, támogatására. Lehetséges, hogy egyik pillanatról a másikra egészségi problémája alakul ki, vagy olyan változás következik be, amely miatt át kell szerveznie a napját. Ha van titka, most kiderülhet.

Oroszlán

A házasságokban, régi együttélésekben vitára kerülhet sor. Társa kötheti az ebet a karóhoz, és ha ön ellentmond neki, abból cirkusz lesz. Előfordulhat, hogy valamit önre kényszerítenek, és emiatt nehezebben jön álom a szemére. Kollégával nagyon jó viszonyban lehet, és éghet a keze alatt a munka. Ha állásváltoztatáson töri a fejét, most kellene a tettek mezejére lépnie, mert sikerrel járhat. 

Szűz

Teher alatt nő a pálma! – ez lehet a hét jelmondata. Most éjt nappallá téve dolgozik. Megeshet, hogy egy kollégára kényszeríti az akaratát. Idősebbekkel nehezebben tud kijönni. Régi ügynek most jelentkezik a következménye, ám ne aggódjon, ez a nehéz helyzet csupán átmeneti. Rendkívüli kreativitás jellemző önre, ami sikeressé teheti. Párkapcsolatában nagyon is kedve szerint alakulhat minden, jó dolgok történhetnek.

Mérleg

Kedvez az idő ingatlannal, rokonokkal kapcsolatos ügyek intézésének. Megeshet, hogy akivel haragban van, azzal most elássák a csatabárdot. A szerelmi kapcsolatokban olyan mondatok hangozhatnak el, amelyek akár véget is vethetnek a viszonyuknak. Ha ön szülő, gyermeke miatt aggodalmaskodhat, a makacssága miatt idegessé válhat. Anyagi ügyei a héten jól alakulhatnak.

Skorpió

A házasságokban, régi együttélésekben furcsa helyzet jöhet létre. Bármit elérhet a társánál, amit csak akar. Ugyanakkor élete párja olyasmivel is előállhat, ami miatt az ön idegei megfeszülnek. Bármihez adhatja a héten a nevét, mert sikeressé válhat. Nagyobb vásárlást most intézzen. Rokon az idegein táncolhat, illetve ami el tud romlani, az el is fog. Ha ön szülő, gyermeke elvarázsolhatja.

Nyilas

Lehet, hogy kollégája a felettesükhöz fordul, és panaszáradatot zúdít rá. Olyasmi juthat a tudomására, ami előtt döbbenten áll. Nem kedvez az idő a kommunikációnak, mert olyan mondatok hangozhatnak el, amelyek miatt akár könny is csilloghat a szemében. Anyagi ügyei jól alakulhatnak. Talán még rendkívüli bevétel is üti a markát. Váratlan helyzet miatt változhat a napi rutinja. 

Bak

Tele van energiával, ennek köszönhetően az immunrendszere is jól működhet, ha egészségi problémája van, gyorsabban gyógyulhat. Ha pénzről van szó, jobban oda kellene figyelnie, különben komolyabb veszteséget könyvelhet el. Megeshet, hogy valaki iránt másként érez majd, mint eddig. Ha ön szülő, érdemes lenne gyermekével komolyabb beszélgetést folytatnia.

Halak

A házasságokban, régi együttélésekben a társával nehezebben érthetnek szót. Megtörténhet, hogy élete párjának egészségi vagy munkával kapcsolatos problémája akad. Ne adjon neki tanácsot, mert ennek hatására vita alakulhat ki. Olyan hír is a tudomására juthat, amely előtt döbbenten áll. A rosszindulat és a gonoszság meglepheti. Főleg azért, mert a lelke csordultig lehet szeretettel, szerelemmel és odaadással.

Vízöntő

Hajlamossá válhat a makacs viselkedésre, amivel főként önmagát hozhatja nehéz helyzetbe. Energiapazarló harcokba bonyolódhat. Váratlan helyről segítséget kap, és ez boldoggá teheti. A megérzései tökéletesen működnek, hallgasson rájuk, mert így irigylésre méltó szituációba kerülhet. Olyasmi juthat a tudomására, ami örömmel tölti el.

Ez a cikk mindenki számára olvasható, ugyanakkor a nőklapja.hu több tartalma csak előfizetéssel érhető el. Ha regisztrálsz, öt cikket elolvashatsz fizetés nélkül. Ha tetszett az írásunk, regisztrálj, hogy az előfizetői tartalmainkhoz is hozzáférj.