A Nők Lapja 2021/6. heti horoszkópja.

Kos

A megérzései rendkívül jól működhetnek, ha rájuk hallgat, az élet több területén érhet el sikereket. Például pénzügyi téren, aminek következtében nem kell többé aggódnia az anyagi helyzete miatt. Most érdemes előadnia a terveit, olyasvalakivel találkozhat, aki a segítségére lehet. A párkapcsolatokban a társa roppant szerencsés helyzetbe kerülhet.

Bika

Soha nem volt aktuálisabb a régi mondás, miszerint mindenki a saját szerencséjének kovácsa. Önnel is így lesz ezen a héten. Hatást gyakorolhat a felettesére, elérheti nála mindazt, amit szeretne. Valaki iránt szeretettel, gyengédséggel viseltethet, öntse szavakba az érzéseit! Anyagi ügyei pompásan alakulhatnak. Valamit önre kényszeríthetnek, alkalmazkodjon, mást nem tehet. 

Ikrek

Olyan mondatok hangozhatnak el, amik miatt újra hinni és bízni tud. Hatásukra más színben láthatja a világot és benne a saját helyét. Hízelgéssel, tömjénezéssel könnyebben elérheti mindazt, amit szeretne. Az elismerő szavak olyan ajtókat nyithatnak meg, hogy talán még gondolni sem mert ilyesmire. Több az irigy ember a környezetében, vagy olyanok vehetik körül, akiknek a rosszindulata miatt kár érheti.

Rák

Megpróbáltatásoknak nézhet elébe, ezért össze kell szednie magát, hogy meg tudjon birkózni a problémákkal. Ám a nehézségek mellett megtapasztalhatja, milyen az, amikor a Teremtő nem hagyja magára az embert. Ha tanulmányokat folytat, idegtépő helyzet jöhet létre. A házasságokban, régi együttélésekben a társa minden idegszálával a pénzre koncentrálhat. Egészségére fordítson figyelmet! 

Oroszlán

Olyan mondatok hangozhatnak el, amik miatt örömében néhány méterrel a föld felett lebeghet. Lehet, hogy olyan valakinek élvezi a társaságát, aki jó hatással van a kedélyállapotára. Akivel most hozza össze a sors, annak sokat köszönhet majd. A házasságokban, régi együttélésekben a kapcsolatuk fordulóponthoz érkezhet. A munkában idegesítő helyzet jöhet létre.

Szűz

Fortunának, a szerencse istenasszonyának támogatását élvezheti. Elsősorban a munkában érhet el olyan eredményt, ami miatt irigyeinek száma annyi lehet, mint égen a csillag. Megeshet, hogy ami valakinek kár, az önnek most haszon. A házasságokban, régi együttélésekben romantikus pillanatokat élhet át. Iktasson be pihenőnapot, különben nem fogja bírni a következő időszakban várható megterhelést.

Mérleg

A környezetében többen úgy gondolhatják, önnek csak megszületnie volt nehéz. Jó pár dolog alakulhat szerencsésen ezen a héten, ezért a nyereményjátékokat ne hagyja ki, mert akár a fődíjat is elviheti. A szerelmi kapcsolatokban bonyolult helyzet jöhet létre. Ha azt akarja, hogy a viszonyuk működjön, most önnek kell ezért többet tennie. Ha ön szülő, csemetéjére hatást gyakorolhat, befolyásolhatja őt. 

Skorpió

Többször eszébe juthat a múlt, de mivel nem tud rajta változtatni, bánkódás helyett inkább tanuljon a hibáiból, mert ha képes rá, nem fogja újra elkövetni őket. Olyan esemény is történhet, ami előtt döbbenten állhat, és hirtelen azt sem tudja, ebben az elképesztő helyzetben mit és hogyan tegyen. A házasságokban, régi együttélésekben a társa idegesebb lehet sorsa alakulása miatt.

Nyilas

Mielőtt megszólal, el kellene számolnia hétig, így elkerülheti, hogy olyat mondjon, amivel megbánthat másokat, és önmaga alatt is vághatja a fát. Rendkívül balesetveszélyes ez a hét, legyen körültekintőbb! Kedvez az idő ingatlanügylet intézésének. Ha most köt szerződést, tartsa be a szabályokat, mert később nagyon megütheti a bokáját. Csak addig nyújtózzon, ameddig a takarója ér! 

Bak

Pénzügyei hullámzó képet mutathatnak, bevételei annyira megnőhetnek, hogy akár tartalékot is képezhet belőlük. Ugyanakkor a saját hibájából olyan kiadásra is kényszerülhet, ami miatt annyira felizgathatja magát, hogy nehezebben jöhet álom a szemére. Gyakorolnia kellene a pozitív gondolkodást, mert ennek hatására örömteli változás következhet be az életében.

Halak

Ha vannak titkai, és nem szeretné, hogy napvilágra kerüljenek, sokkal óvatosabbnak kellene lennie, mert éppen az derülhet ki, amit szeretne elkendőzni. Megeshet, hogy olyan esemény is bekövetkezik, ami miatt összeszorul a szíve. Nem tud változtatni a dolgokon, csak alkalmazkodhat a kialakult helyzethez. Romantikus érzések is hatalmukba keríthetik, egy találkozás felvillanyozhatja. 

Vízöntő

Annak ellenére, hogy akadnak nehézségei, ezen a héten ön lehet a legszerencsésebb jegy az állatövben. Olyan események történhetnek, amik miatt irigyeinek száma annyi lehet, mint égen a csillag. Külfölddel kapcsolatos ügyek körül is foroghatnak a gondolatai, de egyelőre ezen a téren még ne tegyen egyetlen lépést sem. Ha tanulmányokat folytat, vagy jogi ügye van, ezekben jó eredményt érhet el.

Ez a cikk mindenki számára olvasható, ugyanakkor a nőklapja.hu több tartalma csak előfizetéssel érhető el. Ha regisztrálsz, öt cikket elolvashatsz fizetés nélkül. Ha tetszett az írásunk, regisztrálj, hogy az előfizetői tartalmainkhoz is hozzáférj.