A Nők Lapja 2021/5. heti horoszkópja.

Kos

Ha még van állása, megeshet, hogy a munkahelyén olyan új szabályokhoz kell igazodnia, amelyek nem lesznek a kedvére. Bizonyos kapcsolatai végére pont kerülhet. Ha olyan valaki iránt érez mélyen, aki a bonyolult kategóriába tartozik, el kellene gondolkodnia azon, vajon érdemes-e az illetőért harcolnia. Váratlanul pénz ütheti a markát, ugyan nem számított rá, de ezer helye lehet. 

Bika

Megszűnhet a munkája, vagy a felettese állhat elő olyasmivel, amivel ön nem ért egyet. Így aztán a hét legfontosabb feladata, hogy az idegtépőnek is nevezhető helyzetekben megőrizze a nyugalmát. Ismerősei közül valakitől olyan dolgokat tudhat meg, amelyek miatt visszanyerheti a lelki egyensúlyát. Ne sajnálja a pénzt a gyógyulására vagy az egészsége megőrzésére!

Ikrek

Nem kedvez az idő semmiféle külfölddel kapcsolatos ügynek. Ha tanulmányokat folytat, komoly nehézséggel kerülhet szembe, és nem biztos, hogy egyedül meg tudja oldani. Tudomására juthat valami, amitől meglepetésében még az álla is leesik. Felettesének most kellene előadnia az elképzelését, mert nyitott fülekre találhat nála. Közben azért legyen óvatos: valami túl szép ahhoz, hogy igaz legyen.

Rák

Soha nem volt aktuálisabb a régi mondás, miszerint csak egészség legyen, a többit majd megvesszük. Ha vizsgálatra, beavatkozásra vagy oltásra kerülne sor, ne aggódjon, jó kezekben lesz. Ami történik, attól visszanyerheti az egészségét. Munkahelyi események hatással lehetnek a megélhetésére. Valaki rosszindulata és másvalaki segítőkészsége előtt meglepetten állhat.

Oroszlán

A házasságokban, régi együttélésekben váratlan esemény miatt a kapcsolatuk más irányt vehet. Olyasmi következhet be az életében, amire nem számított, vagy ami miatt korábban félelmet érzett. Megeshet, hogy a sors olyan irányba tereli, amikor el kell gondolkodnia azon, elsajátítson-e egy új szakmát. Ha orvosi vizsgálatra, beavatkozásra kerülne sor, ne aggódjon, minden rendben lesz.

Szűz

Teher alatt nő a pálma – ez lehet a hét jelmondata. Iszonyatos mennyiségű munka szakadhat a nyakába, akkor tudja sikeresen elvégezni, ha fegyelmezett marad. Nincs munkája? Jobban jár, ha a keresgéléssel még vár egy kicsit. A házasságokban, régi együttélésekben boldog pillanatokat élhet át, főként a társának köszönhetően. Az oltással kapcsolatban megnyugtató információt kaphat.

Mérleg

A szerelmi kapcsolatokban szakítópróbát kell kiállniuk, és akár búcsút is inthetnek egymásnak. Ám akivel most hozza össze a sors, azzal sem lesz csupa móka és kacagás a közös életük. Az illetőnek a családjával vagy ingatlannal kapcsolatos gondjai akadhatnak. Ha ön vállalkozó, borús gondolatok váltogathatják egymást a fejében. Szedje össze magát, a dolgok, ha lassan is, de jó irányba változhatnak.

Skorpió

A párkapcsolatok egén viharfelhők tornyosulhatnak. Megeshet, hogy élete párja sokkal türelmetlenebb, gyorsan felkapja a vizet, és ebből nehezen kezelhető helyzet alakulhat ki. A munkahelyén anyagi problémák mutatkozhatnak, amelyek hatással lehetnek a megélhetésére, a bevételeire. Előfordulhat, hogy rokon miatt át kell szerveznie a hétköznapjait, vagy segítséget kell kérnie, hogy bírja az iramot. 

Nyilas

Ha egy mód van rá, a fontosabb témák megbeszélését el kellene halasztania, mert most nem tudja jól képviselni az érdekeit. Különösen igaz ez, ha munkával kapcsolatos kommunikációra kerülne sor. Lehet, hogy olyasmit kell elvégeznie, amiben nem lát tisztán, vagy nincs gyakorlata. Előfordulhat, hogy önre kényszerítenek valamit, amivel szemben teljes mértékben tehetetlen lehet. 

Bak

Olyan esemény történhet, ami miatt a bizonytalanság érzése kerítheti hatalmába. Ez az aggodalom nincs jó hatással az egészségére. Ha ön szülő, a gyermeke nehezebben kezelhető, ezért ha eredményt szeretne nála elérni, türelmesebbnek kellene lennie vele. Anyagi helyzete siralmas lehet. Próbáljon meg addig nyújtózni, ameddig a takarója ér. Olyan hír juthat a fülébe, amely örömmel tölti el. 

Vízöntő

Az egész világ ön körül foroghat a héten. Olyan dolgokban is jó eredményt érhet el, amelyek már jó ideje foglalkoztatják, de eddig nem jutott előre velük kapcsolatban. Viszont ha a rokonairól van szó, hol az idegesség, hol a félelem keríti hatalmába. Pénzügyek terén csodálatos helyzet alakulhat ki. Olyan bevétel is ütheti a markát, amelye nem számított. Viszont ami el tud romlani, az most el is fog.

Halak

Akadnak páran a környezetében, akiknek a viselkedése miatt kinyílik a bicska a zsebében. Az is lehet, hogy valakinek a rosszindulata előtt áll döbbenten. Fontos, hogy a legőrültebb helyzetben is megőrizze a nyugalmát, így elkerülheti, hogy olyasmit mondjon, amit nem kellene. Szomszéddal vagy közeli rokonnal szemben elnézőbbnek kellene lennie. A szeretet érzését öntse szavakba. 

Ez a cikk mindenki számára olvasható, ugyanakkor a nőklapja.hu több tartalma csak előfizetéssel érhető el. Ha regisztrálsz, öt cikket elolvashatsz fizetés nélkül. Ha tetszett az írásunk, regisztrálj, hogy az előfizetői tartalmainkhoz is hozzáférj.

Szeretnéd megtudni, milyen edzésforma illik hozzád? Töltsd ki tesztünket és nyerj