A Nők Lapja 2021/4. heti horoszkópja.

Kos

Minden idegszálával a pénzre kellene koncentrálnia, talán nincs annyi belőle, amennyi elég lenne. Nagyon fontos, hogy betartsa a szabályokat, különben könnyen megütheti a bokáját, és ennek anyagi következményei is lehetnek. Felbukkanhat a féltékenység zöld szemű szörnye, sőt irigyei is lehetnek. Előfordulhat, hogy élete párjának rokonságával gyűlik meg a baja. Viszont jól tudja képviselni az érdekeit.

Bika

A héten különösen erős érdekérvényesítésben, ezért ha kiáll magáért, olyan esemény következhet be, amely miatt más színben láthatja a jövőjét. A munkában olyan változások történhetnek, amelyek érinthetik a megélhetését. Érdemes lenne körülnéznie az álláspiacon, mert a jelenlegi helyzet bizonytalan, és jó lehetőségre bukkanhat. A párkapcsolatokban féltékenység alakulhat ki.

Ikrek

Olyan eseményekben bővelkedhet ez a hét, amelyek megnehezítik az életét. Megeshet, hogy a háta mögött keverkavar valaki, és rosszat akar önnek. De az is lehet, hogy olyan új helyzetbe kerül, amelyben nem lát tisztán. Ehhez az is hozzájárulhat, hogy többen képmutatók a környezetében. Ámor nyila eltalálhatja. A meglévő szerelmi kapcsolatokban magasra csaphat a szenvedély lángja.

Rák

Olyan változásra kerülhet sor, amely érinti az anyagi helyzetét. Megeshet, hogy kevesebb pénzből gazdálkodik majd, mint eddig. Az is lehet, hogy a munkahelyén történnek olyan átszervezések, amelyek az ön életét is komolyan befolyásolhatják. A házasságokban, régi együttélésekben az egymás iránti érzéseik intenzívebbek lehetnek. Arra azonban ügyeljen, hogy ne jelenjen meg önök között a féltékenység.

Oroszlán

A házasságokban, régi együttélésekben elfogadhatatlan felállás jöhet létre. A kapcsolatuk talán útelágazáshoz érkezett, és megeshet, hogy búcsút intenek egymásnak. A munkahelyén nehéz helyzetbe kerülhet. Ha megszűnne az állása, ne essen kétségbe, a sors nem hagyja önt magára. Ha egy mód van rá, ne politizáljon, főleg ne a munkahelyén. Ha ez elkerülhetetlen, próbáljon meg legalább diplomatikus lenni. 

Szűz

Ha a szerelmi életére eddig az állóvíz volt jellemző, megtapasztalhatja, hogy Ámor nyila a szíve közepébe fúródik. A meglévő szerelmi kapcsolatokban is magasra csaphat a szenvedély lángja. A munkában olyan változások történhetnek, amelyek miatt szüksége lesz minden energiájára. Néhány kollégájával búcsút inthetnek egymásnak. Ha ön szülő, gyermeke miatt mélyebben a zsebébe kell nyúlnia. 

Mérleg

A szerelmi kapcsolatokban szakításra kerülhet sor, elsősorban a társa viselkedése miatt. De az is lehet, hogy akivel most hozza össze a sors, azzal nem lesz olyan a viszonya, mint amilyenre vágyakozik. Váratlan egészségügyi probléma kialakulására nagy esély mutatkozik. Rokonnal legyen elnézőbb, még akkor is, ha kinyílik miatta a bicska a zsebében. Ingatlanügyet most kellene intéznie.

Skorpió

A házasságokban, régi együttélésekben társának egzisztenciális problémája adódhat, ami nemcsak az ő, hanem az ön életét is alaposan megnehezítheti. Annyira jól kommunikál most, hogy talán még homokot is el tudna adni a sivatagban. Ezért a héten kellene előállnia mindazzal, ami egy ideje már foglalkoztatja. Nem kedvez az idő ingatlanügylet intézésének, rokon miatt is kellemetlen helyzetbe kerülhet. 

Nyilas

Mindennél fontosabb, hogy elszámoljon tízig, mielőtt megszólal, mert úgy felidegesíthetik, hogy olyasmit mondhat, amit nem kellene. A kollégái között egyesekkel kiáshatják a csatabárdot. Lehet, hogy a munkahelyén jön létre olyan szituáció, amelyet nem, vagy csak nagyon nehezen tud kezelni. Ha pénzről van szó, figyelmesebbnek kellene lennie, és csak annyit költenie, amennyit nagyon muszáj.

Bak

Anyagi ügyeinek alakulása miatt annyira szoronghat, hogy nehezebben jön álom a szemére. Ez nincs jó hatással a biztonságérzetére. Ám a sors most lehetőséget kínálhat arra, hogy jól képviselje az érdekeit. Ha ön szülő, gyermeke miatt idegessé válhat. A párkapcsolatokban nagyon fontos, hogy ne legyen féltékeny, különben nehezen jönnek majd ki egymással.

Halak

Barátságból, régi ismeretségből szerelem lehet. Régi kapcsolat nagyobb átalakuláson mehet át. A héten a titkok könnyen napvilágra kerülhetnek, és akkor nagy botrányra van kilátás. Balesetveszélyes ez a hét, legyen óvatos! Ingerlékennyé válhat, ezért mielőtt megszólal, számoljon el tízig. Baráttal megbeszélheti mindazt, ami foglalkoztatja, és jó tanácsot kaphat. 

Vízöntő

Talán olyan esemény történik, ami miatt szorosabbra kellene húznia a nadrágszíjat. Valakinek a rosszindulata előtt értetlenül állhat. Ha megpróbálja a másik szemével is nézni a kialakult helyzetet, akkor a problémák kezelhetővé válhatnak. A rokonai, családtagjai között akad olyan, akivel türelmesebbnek kellene lennie. Nem kedvez az idő ingatlannal kapcsolatos ügyeknek.

Ez a cikk mindenki számára olvasható, ugyanakkor a nőklapja.hu több tartalma csak előfizetéssel érhető el. Ha regisztrálsz, öt cikket elolvashatsz fizetés nélkül. Ha tetszett az írásunk, regisztrálj, hogy az előfizetői tartalmainkhoz is hozzáférj.