A Nők Lapja 2021/3. heti horoszkópja.

Kos

Elvarázsolt hangulatban lehet, ugyanis olyasmi történhet, hogy el sem meri hinni, mindez önnel esik meg. Ismerősei között akadhatnak olyanok, akikkel búcsút intenek egymásnak. Anyagiak terén legyen óvatosabb, mert a saját hibájából veszteség érheti. Ha elégedetlen a fizetésével, ennek most adjon hangot.

Bika

Minden idegszálával a munkájára és az egészségére kellene koncentrálnia, mert problémái adódhatnak. Olyasmi történhet, amivel nem ért egyet, de kénytelen lesz a kialakult felálláshoz alkalmazkodni. Valakinek a kedvessége, szeretete jóleshet, és az illető segítségével megtalálhatja a nehéz helyzetből kivezető utat.

Ikrek

Egy esemény előtt meglepetten állhat, és hálát ad a gondviselésnek, hogy nem önnel történt meg. Hirtelen borússá válhat a hangulata, de szerencsére nem tart sokáig. Senkivel ne közösködjön, ha bele akar vágni valamibe, csakis egyedül tegye. Tanulmányok folytatása miatt átmenetileg bonyolultabbá válhatnak a hétköznapjai.

Rák

Figyeljen az egészségére, mert egy betegség átmenetileg kivonhatja a forgalomból, és kisebb vagyont hagyhat a patikában. Párkapcsolatában igazán boldognak érezheti magát. Ismerőse viselkedése miatt az egekbe emelkedhet a vérnyomása. A megérzései tökéletesen működnek, hagyatkozzon rájuk. 

Oroszlán

Fontos, hogy ne legyen erőszakos. Ha nem kényszeríti rá az akaratát a környezetében élőkre, nem lesz oka panaszra. A munkában változásokra van kilátás, amelyek érinthetik a megélhetését. Talán olyasmi történik, ami miatt szoronghat, ám a sors nem hagyja önt magára. A házasságokban, régi együttélésekben kapcsolatuk megerősödhet és felbonthatatlanná válhat. 

Szűz

Míg a párkapcsolatában jól alakulhatnak a dolgok, addig a munkában feszült helyzet jöhet létre. Változások történhetnek, emiatt úgy érezheti, elfogy ön körül a levegő. Érdemes körülnéznie az álláspiacon, mert jó lehetőségre bukkanhat, és ennek hatására más színben láthatja a jövőjét. Párja a tenyerén hordozhatja. Akivel most hozza össze a sors, azzal boldog lehet.

Mérleg

A szerelmi kapcsolatokban búcsút inthetnek egymásnak. Ha van gyermeke, olyasmibe keveredhet, hogy miatta önnek nehezebben jöhet álom a szemére. Soha nem volt aktuálisabb a mondás, miszerint felmelegítve csak a töltött káposzta jó: ne adjon újabb esélyt egy régi kedvesnek. Ha otthon dolgozik, nagyon jól megy most a munka. Ha nincs állása, pompás ajánlatot kaphat.

Skorpió

Családja életében nagyobb változások mehetnek végbe. Talán olyan helyzet alakul ki, hogy korábban el sem tudta volna képzelni, mindez önökkel is megeshet. Többször eszébe juthat a múlt, de nem érdemes rágódnia rajta. Ha van gyermeke, a szeretete most sokat jelenthet önnek. Olyan hír is eljuthat a fülébe, ami enyhíthet a feszültségén. 

Nyilas

Bizonyos hírek miatt idegeskedhet a héten. Nagy esély van arra, hogy megszűnjön a munkája, de olyan esemény is történhet, ami miatt megváltozhat a napi rutinja. A kapcsolati hálójának talán sohasem vette még olyan nagy hasznát, mint mostanában. Családtag szeretete, gondoskodása sokat segíthet.

Bak

Felettesének nagy szüksége lehet önre a héten, megeshet, hogy ön is egyetért azzal, amit mond. Remekül tud most kommunikálni, könnyebben elérheti mindazt, amit szeretne, ám ha pénzről van szó, lassan a templom egere is jobban áll önnél. Ha ön vállalkozó, a csőd szélére sodródhat. Párjával felmerül önökben a szakítás gondolata. Gyermekével nehezebben tud kijönni.

Vízöntő

Be kellene látnia, hogy nem könnyű most önnel az élet. Hajlamossá válhat a makacs viselkedésre. Ha párkapcsolatban él, úgy érezheti, a társa önre nehezedik, és emiatt feszültebbé válhat a viszonyuk. A megérzései átlagon felül jól működhetnek, érdemes lenne hallgatnia rájuk, mert elkerülhet egy igazán nehéz szituációt. Ha van titka, most úszhat a boldogságban miatta.

Halak

Olyan helyzetbe kerülhet, mint amilyet a hollywoodi szerelmes filmekben már látott. Mindennél jobban jöhet most egy barát, akivel meg tudja beszélni az érzéseit, és akitől nagyon jó tanácsokat kaphat. A munkahelyén történtek miatt nyomott lehet a hangulata. Megeshet, hogy a felettesének is kényszer hatására kell cselekednie, és ő sem repes az örömtől.

Ez a cikk mindenki számára olvasható, ugyanakkor a nőklapja.hu több tartalma csak előfizetéssel érhető el. Ha regisztrálsz, öt cikket elolvashatsz fizetés nélkül. Ha tetszett az írásunk, regisztrálj, hogy az előfizetői tartalmainkhoz is hozzáférj.