A Nők Lapja 2021/2. heti horoszkópja.

Kos

A munkában történhetnek olyan változások, amelyek a kedvére lesznek. Ha pénzről van szó, az egyik szeme sírhat, a másik nevethet. Váratlan kiadás borzolhatja az idegeit, de olyan bevételre is szert tehet, amely jó hatással lesz a biztonságérzetére. Egy kapcsolat megszűnhet, vagy valakinek a rosszindulata előtt meglepetten áll. A házasságokban, régi együttélésekben társa szeretetét élvezheti.

Bika

Furcsa helyzet alakulhat ki, az egzisztenciájában komolyabb negatív változás következhet be, ami miatt szorongóvá válhat. A félelmet száműznie kell, mert ha sokat gondol rá, azt vonzhatja be, amit el akar kerülni. Eljuthat a fülébe egy hír, amely miatt mégis az optimizmus érzése keríti hatalmába. Ha ön szülő, gyermekének szüksége van a támogatására. 

Ikrek

Történjen bármi, össze kell szednie magát, nem szabad, hogy a nehézségek leterítsék. A környezetében akadnak olyanok, akiknek a viselkedése előtt döbbenten áll. Ha lehet, senkiről/semmiről ne mondjon véleményt, és próbálja meg kezelni a hirtelen fellépő változásokat. Most megtapasztalhatja, hogy valóban minden rosszban van valami jó. A múlton ne rágódjon, úgysem tud változtatni rajta. 

Rák

A házasságokban, régi együttélésekben nagy lehet önök között az összhang. Fő témájuk a héten a pénz, amelynek megkeresésére a sors új, másfajta lehetőséget kínál. Ha most kívánja szorosabbra fűzni a kapcsolatát valakivel, ezen Isten áldása van. Legyen körültekintőbb, mert baleset vagy más módon kár érheti. Előfordulhat, hogy valakivel olyasmi történik, ami miatt ön elszomorodik.

Oroszlán

Felemás helyzet alakulhat ki a héten. Váratlanul bekövetkezhet egy olyan esemény, amely miatt a lelkét átjárja a félelem, és olyasmi történhet, ami örömmel tölti el. Talán még a jövőjét is más színben látja. Ha ön szingli, ennek most örülnie kellene, mert a párkapcsolatokban válság alakulhat ki. Ha egy mód van rá, ne politizáljon. Ha ez nem lehetséges, igyekezzen diplomatikusan fogalmazni.

Szűz

Olyan változások történhetnek, amelyek miatt az idegei megfeszülnek. Összekülönbözhet egy kollégával, de az is megeshet, hogy hibázik, és a dolognak komolyabb következményei lesznek. Ha tanulmányokat folytat, a hirtelen változások miatt ne keseredjen el, mert később minden jól alakulhat. Ha még nem szerelmes, most összejöhet valakivel, akivel átélheti a szenvedélyt.

Mérleg

Ha egy mód van rá, ne politizáljon, mert ennek hatására olyan helyzet jöhet létre, amilyet nagyon nem szeretne. Ha van gyermeke, miatta nehézségek merülhetnek fel, és önnek helyt kell állnia. Előfordulhat, hogy egészségi probléma alakul ki, de az is lehet, hogy valaki miatt kell több időt orvosi várókban töltenie. Bekopogtathat a múlt, ettől hullámzó lehet a kedélye.

Skorpió

A házasságokban, régi együttélésekben előfordulhat, hogy pattanásig feszülnek az idegeik. Ha „se vele, se nélküle” kapcsolatban él, most lezárhatják a viszonyukat. Amennyiben nem akar szakítani, beszéljen őszintén, ne legyenek tabuk. Nem kedvez az idő ingatlanügylet intézésének, rokon miatt is nehéz helyzet jöhet létre, de most talán jobban tudja kezelni. Szomszéddal jól kijöhet.

Nyilas

Nem fog térdig gázolni a pénzben, de ha anyagiakról van szó, a dolgok önnek kedvezően alakulhatnak. Megeshet, hogy a főnöke nehéz helyzetbe kerül, a felettesváltás sem kizárt. A munkában is idegesítő szituáció jöhet létre, kommunikációs nehézségek adódhatnak, ugyanakkor váratlan összeg ütheti a markát. Balesetveszélyes a hét, legyen óvatos!

Bak

Figyelme középpontjában a pénz állhat. Óvatosabbnak kellene lennie, mert a saját hibájából veszteség, kár érheti. Ha megszűnne a munkája, olyan dologba vághat bele, amelyben talán még nincs gyakorlata, de gyorsan belejöhet. Olyasvalakivel találkozhat, akinek a segítségére számíthat. A szerelmi viszonyok akkor működhetnek, ha a társának elmondja, mennyire szereti.

Vízöntő

Talán több nehézséggel kell megbirkóznia, de az is lehet, hogy a családi életében történik olyan változás, amely miatt bonyolultabbnak érzi az életét, és nem is látja a kiutat. A házasságokban, régi együttélésekben ön az, aki miatt a társa nehézségekkel nézhet szembe. Előfordulhat, hogy olyasmi is a tudomására jut, amit nem szabadna kifecsegnie, mert így akár el is kiabálhatja a szerencséjét.

Halak

Mielőtt megszólal, el kellene számolnia legalább tízig, így elkerülheti, hogy olyasmit mondjon, amivel önmaga alatt vágja a fát. Olyan vallomásra ragadtathatja magát, amellyel éppen azt a személyt üldözi el, akivel talán el tudná képzelni a jövőjét, az egész életét. Érdemes lenne valakivel megbeszélnie a problémáját, mert olyan mondatok hangozhatnak el, amelyek hatására optimistává válhat.

Ez a cikk mindenki számára olvasható, ugyanakkor a nőklapja.hu több tartalma csak előfizetéssel érhető el. Ha regisztrálsz, öt cikket elolvashatsz fizetés nélkül. Ha tetszett az írásunk, regisztrálj, hogy az előfizetői tartalmainkhoz is hozzáférj.