A Nők Lapja 2021/1. heti horoszkópja.

Kos

Lehet, hogy a héten csoda történik. Olyan esemény következhet be, hogy talán el sem meri hinni, mindez önnel eshet meg. Az örömét csak nagyon kevés emberrel ossza meg, mert lehetnek közöttük olyanok, akiknek a szeme fehérje sárgává válhat az irigységtől. Pénzügyek terén most ne legyen kisstílű! Olyasvalakinek kell kedveskedni, aki hatással lehet az ön megélhetésére. Rokon egészsége miatt többet izgulhat.

Bika

Talán olyan változások következnek be, amelyek miatt akár kétségbe is eshet. Jobb lenne, ha a felettesével nem most beszélne olyan dolgokról, amelyek az ön számára fontosak, mert főnöke nem nyitott a problémájára. Megvan a maga baja, amivel el van foglalva. Ha egészségi gonddal küszködik, akkor a gyógyulás útjára léphet. A házasságokban, régi együttélésekben a társának fontos az önnel való kommunikáció.

Ikrek

A világban történő változások hatással lehetnek az ön életére, a mindennapjai alakulására. Ha valamilyen egészségi problémája van, most a gyógyulás útjára léphet. Kedvez az idő bankkal, biztosítással, hagyatékkal kapcsolatos ügyek intézésének. A héten talán olyan esemény történik, amely miatt borúsabb lehet a hangulata, mert nem látja a kiutat ebből a szituációból. Ingatlanügylet intézésekor most bosszúság érheti. 

Rák

Soha nem volt aktuálisabb a régi mondás, mint ezen a héten: csak egészség legyen, a többit majd megvesszük. Megeshet, hogy betegség kivonja önt a forgalomból. Előfordulhat, hogy ismeretség véget érhet, emiatt azért ne szomorkodjon, mert ennek most járt le az ideje. A párkapcsolatokban viszont erősebb szálakkal kötődhetnek egymáshoz. Talán még a szenvedély is nagyobb lánggal loboghat, mint eddig.

Oroszlán

Olyan változások történhetnek, amelyek miatt érdemes lenne körülnézni az álláspiacon. Felettese is nehéz helyzetben lehet, és az is megeshet, hogy kényszer hatására muszáj azt tennie, amivel nem érthet egyet. A házasságokban, régi együttélésekben olyan feszültség jöhet létre, hogy talán még a válás gondolata is felmerül. Ha egészségi gondja van, ne féljen, mert a Teremtő nem hagyja magára.

Szűz

A munkában történhetnek olyan változások, amelyek miatt nagyobb teher nehezedhet a vállára. Olyan dologba vághatja a fejszéjét, amely miatt irigyeinek száma annyi lehet, mint égen a csillag. Ha megszűnne az állása, ne essen pánikba, mert a sors nem hagyja magára. A szerelmi életében bekövetkező átalakulások miatt örömében fülig érhet a szája. Ha ön szülő, gyermekére hatást gyakorolhat, büszke lehet rá. 

Mérleg

A szerelmi kapcsolatok akár véget is érhetnek. Ha ön szülő, gyermekével problémája adódhat, amelynek megoldásában kevés segítségre számíthat, főként a rokonoktól. Kedvez az idő ingatlannal kapcsolatos ügy bonyolításának. Ha ez megtörtént, akkor jól érezheti magát az adott helyen. Váratlan egészségi probléma alakulhat ki. A párkapcsolatokban társának anyagi nehézségei adódhatnak.

Skorpió

A házasságokban, régi együttélésekben a társnak olyan problémája adódhat, amelyre nem számított. A változás hatására párja feszültté válhat. Muszáj beszélgetnie vele, mert ha emészti magát, akkor ez akár meg is betegítheti. Rokon is nehézzé teheti az életüket. De nagyon jól tud kommunikálni, mindent meg tud beszélni, és ezzel képes megoldani a problémákat. Ha ön szülő, gyermeke meglepő dologgal állhat elő.

Nyilas

Olyan hírek juthatnak el a fülébe, amelyek miatt egyik döbbenetből a másikba eshet. Lehet, hogy a munkában következik be olyan változás, ami még az egészségi állapotára is befolyással lehet. A szorult helyzet hatására valaki olyan dologhoz folyamodhat, amivel önnek akár kárt is okozhat. Kedvez az idő ingatlanügylet intézésének, rokonra is számíthat. Pénzügyi megbeszélésnek kedvez az idő. 

Bak

A szerelem egén viharfelhők tornyosulhatnak. Ha nem akar szakítani, próbáljon meg a kedvesével türelmesebbnek lenni, mert neki is megvan a maga baja. Minden esély meglesz arra is, hogy Ámor nyila a szíve közepébe fúródjon. Nem kedvez az idő anyagiakkal kapcsolatos megbeszélésnek. Ha elégedetlen a díjazásával, ennek szóvá tételével várjon még egy kicsit. Valakinek a kedvessége kellemes meglepetést szerezhet.

Vízöntő

Lehet, hogy olyan események történnek, amelyekkel szemben teljes mértékben tehetetlen. Egyszerűen kénytelen a körülményeknek engedelmeskedni. De az is megeshet, hogy olyan mondatok hangoznak el, amelyek miatt szorongóvá válhat. A gondját, baját meg tudja beszélni a szeretteivel, így ez a szituáció nem betegítheti meg. Megeshet, hogy pletyka is eljut a fülébe, de ne higgye el!

Halak

Rendkívül balesetveszélyes ez a hét, ezért sokkal óvatosabbnak kellene lenni. Előfordulhat, hogy nem a saját, hanem egy szeretett személy betegsége miatt aggodalmaskodik. Megeshet, hogy Ámor nyila eltalálja. Ha már szerelmes, akkor az életnek e területén olyan változás következhet be, amely nagyon is a kedvére válhat. A kapcsolatoknak köszönhetően minden oka meglehet a jókedvre és az örömre.

Ez a cikk mindenki számára olvasható, ugyanakkor a nőklapja.hu több tartalma csak előfizetéssel érhető el. Ha regisztrálsz, öt cikket elolvashatsz fizetés nélkül. Ha tetszett az írásunk, regisztrálj, hogy az előfizetői tartalmainkhoz is hozzáférj.