A Nők Lapja 2020/53. heti horoszkópja.

Kos

Ne politizáljon, ám ha ez elkerülhetetlen, őrizze meg nyugalmát, és diplomatikusan kommunikáljon. Megeshet, a megérzései annyira jól működnek, hogy rájuk hallgatva elkerülhet nehézséget, vagy előnyös helyzetet élvezhet. Pénzügyek terén olyan váratlan szituáció jöhet létre, amely miatt megfeszülhetnek az idegei. Valaki kedvessége és odaadása elvarázsolhatja. 

Bika

Lehet, hogy olyan dolgok juthatnak a fülébe, amelyek miatt nyugtalanná válhat, és kezdhet aggodalmaskodni. Ha beszélni tud a problémáról, ami foglalkoztatja, akkor ez megnyugtathatja, és talán még a világlátására is jó hatással lesz. Egészségére, testi épségére figyeljen oda, mert egy betegség könnyen ledöntheti a lábáról. Valakinek egy gesztusa jóleshet, protekció jókor jöhet.

Ikrek

A héten gyakorolhatja a vonzás törvényét, vagyis amire gondol, az megvalósulhat. Ezért fontos, hogy ne legyenek negatív gondolatai, mert akkor azok következhetnek be. Figyeljen jobban magára, mert így talán elkerülheti, hogy betegség átmenetileg kivonja a forgalomból. A házasságokban, régi együttélésekben társánál központi téma lehet a pénz. Ön pedig hajlamossá válhat a nosztalgiázásra.

Rák

Megjelenhet a féltékenység zöld szemű szörnyetege. Ha párkapcsolatban él, és szeretne nyugalmat, akkor önnek kellene most engedni, és a társát meghallgatni. A küszöbön álló változások miatt hatalmába kerítheti a bizonytalanság, és emiatt félelmet érezhet. Ám az okról, amiért aggodalmaskodik, később kiderülhet, hogy mégsem olyan szörnyű, mint gondolta. Meglepő hírt hallhat.

Oroszlán

Házasságában, párkapcsolatában viharos hét következhet, amikor a társa nehezebben kezelhetővé válhat. A szerelmi kapcsolatokban kommunikációs problémák adódhatnak. Ha odafigyel a mondandójára, akkor elkerülheti ezeket a bonyolult szituációkat. Ha dolgoznia kell, ez most nem esik nehezére, sőt a mások kiszolgálása sem. Pénzügyei jól alakulhatnak, ami jó hatással lehet a kedélyére.

Szűz

Párkapcsolatában eddig sem volt minden fenékig tejföl, most viszont a társa olyan dologgal állhat elő, amely önt meglepheti. Az is lehet, hogy valaki az ön élete párját igyekszik befolyásolni, kevés sikerrel. Ha válófélben van, és osztozkodásra kerülne sor, ragaszkodjon mindenhez, amiről úgy gondolja, jár önnek. Olyan változások következhetnek be, amelyek miatt még az eddigi napi rutin is átalakulhat. 

Mérleg

Hajlamossá válhat a kissé erőszakos viselkedésre. Ha képes lenne elszámolni legalább hétig, mielőtt megszólalna, elkerülhetné, hogy olyat mondjon, amivel önmagát hozhatja kellemetlen helyzetbe. A szerelmi kapcsolatokban szakításveszélyes ez a mostani időszak. Ha párkapcsolatban él, a társa úgy változtathat, hogy önnek ettől az egekbe emelkedhet a vérnyomása. Váratlanul betegség kopogtathat.

Skorpió

Gyermeke lelkileg sokkal érzékenyebb, mint máskor. Nagy szüksége van az ön biztató szavaira, melyekkel megnyugtathatja őt. A családban nehéz helyzet állhat elő. Megeshet, hogy valakit ki kell szolgálnia, mások körül kell ugrálnia, ami azért nem esik nehezére, mert a szeretteiről van szó. Nagy hatást gyakorolhat a környezetére, bárkit meg tud győzni az igazáról, és azt teszik, amit ön jónak tart.

Nyilas

Olyasvalakivel kommunikálhat, aki nagy hatást gyakorolhat önre. Megfogadhatja a kapott tanácsot, és eszerint cselekszik. Egy családtag viselkedése miatt csalódottnak érezheti magát. Olyan váratlan helyzet is létrejöhet, amely miatt másként folytatódik majd a napi rutin, mint eddig. Pénzügyek terén hullámzó szituáció jöhet létre, a bevételek és kiadások váltogatják egymást.

Bak

Remekül kommunikál a héten. Ráadásul a megérzései tökéletesen működhetnek, ha hallgat rájuk, csak jól járhat. Nagy hatást gyakorol a környezetében élőkre, akik azt tehetik, amit jónak tart. Anyagiak terén nehéz helyzet jöhet létre. Ne essen kétségbe, a gondviselés nem hagyja magára ebben a helyzetben. Kollégával legyen távolságtartó, így elkerülheti, hogy ártson önnek.

Vízöntő

Történjen bármi, nem szabad elveszítenie a nyugalmát, mert csak így tud helyesen cselekedni. Fontos, hogy a családjára ne nehezedjen. Ha sikerül elfogadóan viselkednie, elkerülheti a nehézségeket. Roppant balesetveszélyes ez az időszak, legyen fokozottan óvatos! Megeshet, hogy a munkahelyén jön létre nehéz helyzet, ami hatással lehet a jövőjére. A nehézségek ellenére anyagi ügyei jól alakulhatnak. 

Halak

Talán a házasságában vagy régi együttélésében szerelmi vallomásra kerülhet sor, emiatt úszhat a boldogságban. Lehet, hogy rózsaszín szemüvegen keresztül lát majd mindent. Örömét csak a legjobb baráttal ossza meg, így elkerülheti, hogy irigykedjenek és rosszat kívánjanak önnek. Pénzügyek terén legyen óvatos, nehogy tovább nyújtózkodjék, mint ameddig a takarója ér.

Ez a cikk mindenki számára olvasható, ugyanakkor a nőklapja.hu több tartalma csak előfizetéssel érhető el. Ha regisztrálsz, öt cikket elolvashatsz fizetés nélkül. Ha tetszett az írásunk, regisztrálj, hogy az előfizetői tartalmainkhoz is hozzáférj.