A Nők Lapja 2020/52. heti horoszkópja.

Kos

Olyan események történhetnek önnel, amelyek jó hatással lehetnek a kedélyállapotára. Ez akkor is igaz lehet, ha valakinek a stílusa miatt kinyílik a zsebében a bicska. Ha ön szülő, gyermeke olyan dolgokat mondhat, amik miatt az öröm járja át minden porcikáját. Ha dolgoznia kell, nem esik nehezére a különböző feladatok ellátása. Ha egy mód van rá, ne politizáljon, és ne pletykálkodjon.

Bika

A sikeres kommunikáció hetének is nevezhető ez a mostani. Ezért most kellene a kényesnek nevezhető témákkal előhozakodnia, mert még ezekben is jó eredményt érhet el. Egészségére jobban ügyeljen, mert betegség könnyen ágyba kényszerítheti. Lehetőleg most ne foglalkozzon a munkával, kivéve, ha dolgoznia kell. Olyasmi is megtörténhet, ami miatt más színben látja a jövőjét. 

Ikrek

Ha ön szülő, gyermeke körül foroghatnak a gondolatai, mert szüksége van arra, hogy többet foglalkozzon vele. Ha bajban van, siessen a segítségére. Óriási meglepetésben is része lehet, örömében fülig érhet a szája. Ha betegséggel küszködik, valaki gondoskodhat önről, és ettől máris jobban érzi magát a bőrében. Olyan személy is eszébe jut, aki már nincs az ön közelében.

Rák

A házasságokban, régi együttélésekben akkor lehet béke, ha mindent kimondanak, ami a lelküket nyomja. Még azok a dolgok is elfogadhatóvá válhatnak, amelyekről korábban hallani sem akart. Kollégával értelmetlen vitába bonyolódhat. A munkában változások következhetnek majd be, amelyek érinthetik az ön megélhetését is. Ne izguljon, a teremtő nem hagyja el önt. 

Oroszlán

Ha dolgoznia kell, akkor ég a keze alatt a munka. Talán még olyan feladatot is el tud látni, amihez korábban sem kedvet, sem erőt nem érzett. Megeshet, hogy másokat kell kiszolgálnia, ami szintén nem esik nehezére, hiszen a szeretteiről van szó. Utazás során idegtépő helyzet jöhet létre, próbáljon meg higgadt maradni. Ha ön szülő, megeshet, hogy gyermeke nem fogad szót mindenben. Legyen vele elnézőbb.

Szűz

Ha van gyermeke, töltsön több időt vele, mert ez az időszak mindkettejüknek fontos és felejthetetlen lehet. A szerelmi kapcsolatokban mindent meg tudnak beszélni, és olyan mondatok hangozhatnak el, amelyek varázslatossá tehetik ezt az ünnepet. Egészségére, valamint értéktárgyaira jobban kellene figyelnie, mert az életnek ezen a területein nehéz helyzet alakulhat ki, vagy veszteség érheti. 

Mérleg

Ha párkapcsolatban él, a társa még mindig fesztültebb, de már koránt sincs olyan hangulatban, mint az elmúlt időszakban. Talán az is oka lehet ennek, hogy élete párjának anyagi ügyeiben kedvező fordulat következhet be. Szeretteivel hullámzó a kapcsolata, mert lesznek pillanatok, amikor valaki miatt a vérnyomása hirtelen az egekbe szökhet, és lesz olyan, amikor valakit a tenyerén hordozhat. 

Skorpió

A házasságokban, régi együttélésekben társa olyan dologgal állhat elő, ami miatt ön örömkönnyekben tör ki. Olyasvalaki bukkanhat fel az életében, akiről már jó ideje nem hallott, nem álltak kapcsolatban. Pénzügyek terén hajlamossá válhat a túlzásokra, és olyasmire adhat ki, amit később megbánhat. Ezt az ügyet tartsa titokban, mert ha kitudódik, óriási cirkuszra van kilátás.

Nyilas

Megeshet, hogy az év legszebb ünnepén is a pénz körül forognak a gondolatai. Ennek az is oka lehet, hogy olyan változások történnek, amelyek hatással lesznek az anyagi helyzetére. Ne izguljon, a gondviselés nem hagyja önt magára ebben az új szituációban. Ha ön szülő, gyermeke feszültebb lehet, ezért most nem tud könnyen szót érteni vele. Baráttal nem kellene megosztania az örömét, mert irigy lehet önre. 

Bak

Annyira jól tudja képviselni az érdekeit, hogy még homokot is el tudna adni a sivatagban. Ezért a régóta halogatott dolgokkal is most kellene előhozakodnia, mert olyan eredményt érhet el, amilyenre vágyik. Ha a szerelmi életére az állóvíz volt jellemző, most olyan változások történhetnek, hogy csak kapkodja a fejét. Ha van gyermeke, olyasmivel állhat elő, hogy önnek meglepetésében leesik az álla.

Vízöntő

Családjának, szeretteinek nagy meglepetést szerezhet. Megeshet, hogy sokkal többet gondol a múltra, mint régebben, és a nosztalgikus hangulatban érzékenyebbé válik. Kiveheti a részét az otthoni teendőkből, és nem is esik nehezére. Közlekedés, vásárlás során idegtépő szituáció jöhet létre. Ha lehet, szomszéddal, testvérrel ne ássa ki a csatabárdot, legyen velük megbocsátó.

Halak

Olyasvalakivel találkozhat, beszélgethet, akinek hatására úszik a boldogságban. Váratlan esemény miatt öröm járja át minden porcikáját. A kapcsolatok soha nem voltak annyira fontosak az életében, mint most, emiatt később előnyöket élvezhet majd. A pénzére jobban ügyeljen, mert veszteség érheti, selejtet sózhatnak önre. Csak olyan ajándékot adjon, amit ön is elfogadna.

Ez a cikk mindenki számára olvasható, ugyanakkor a nőklapja.hu több tartalma csak előfizetéssel érhető el. Ha regisztrálsz, öt cikket elolvashatsz fizetés nélkül. Ha tetszett az írásunk, regisztrálj, hogy az előfizetői tartalmainkhoz is hozzáférj.