A Nők Lapja 2020/51. heti horoszkópja.

Kos

Legfontosabb feladata, hogy megőrizze a nyugalmát. Különösen olyankor, amikor egymást érhetik a szinte már irritáló helyzetek. A kapcsolatai viszont pompásan működhetnek, nagy hasznukat veheti. A házasságokban, régi együttélésekben is olyasmi történhet, ami miatt örömében fülig ér a szája. Valami a tudomására juthat, ami jó hatással lesz a biztonságérzetére. 

Bika

Ezen a héten minden oka meglehet a jókedvre és az örömre. Sőt még akkor sem tudják kihozni önt a béketűrésből, ha olyasmi történik, ami miatt máskor felkapja a vizet. Titok juthat a tudomására, ami azért jó, mert fel tud készülni a változásokra. Sőt, ami most másnak kár, az önnek haszon. Nem kedvez az idő jogi ügyek intézésének, ha tanulmányokat folytat, nehéz helyzetbe kerülhet. 

Ikrek

Olyan változás következhet be, ami miatt azért nem szabadna kétségbeesnie, mert később kiderül, hogy jobb dolog nem is történhetett volna. A házasságokban, régi együttélésekben társa meglepő ötlettel állhat elő. A szerelmi viszonyok fordulóponthoz érkezhetnek. Ha ön szülő, gyermeke és a szülőtársa között a kapcsolat olyan kerékvágásban folytatódhat, ami boldoggá teszi önöket.

Rák

Történjen bármi, nem szabad elveszítenie a türelmét. A környezetében akadnak olyanok, akikkel nem ért egyet, de ennek nem kellene hangot adnia, mert csak önmagát hozhatja nehéz helyzetbe. Kollégával jól kijöhet, és olyan munkát is végezhet, ami miatt nemcsak megdicsérik, hanem talán extra bevétel is ütheti a markát. Ha orvosi vizsgálatra vagy műtétre kerülne sor, az szerencsésen alakul.

Oroszlán

A héten nem igaz a régi mondás, miszerint aki szerencsés a szerelemben, annak kevesebb a szerencséje pénzügyekben. Mázlistának érezheti magát az élet mindkét területén. Amennyiben ön szülő, gyermeke körül forognak a gondolatai, most a segítségére lehet. A munkában olyan változás állhat be, ami miatt szorongóbbá válhat. Ha egy mód van rá, ne politizáljon. 

Szűz

Minden idegszálával a családjára kellene koncentrálnia, mert pár rokonának az ön támogatására lenne szüksége. Megeshet, hogy a család létszámában változás következik be. Kedvez az idő ingatlanügylet lebonyolításának. A párkapcsolatokban felütheti fejét a féltékenység zöld szemű szörnyetege. Ha ön szülő, akkor gyermeke kihúzhatja a gyufát önnél. Próbáljon meg türelmes lenni vele. 

Mérleg

A házasságokban, régi együttélésekben a társa viselkedése hullámzó lehet: egyik percben mindent megtenne önért, a másikban ádáz csata alakulhat ki önök között, főként miatta. Kedvez az idő nagyobb vásárlás lebonyolításának, utazásnak, megbeszélésnek, találkozásoknak. Rokon miatt az idegei megfeszülhetnek, és nem alkalmas a hét ingatlannal kapcsolatos ügyek intézésére sem. Ha lehet, ne politizáljon.

Skorpió

Ugyan nem fog térdig gázolni a pénzben, de ha az anyagiakról van szó, nem lehet oka panaszra. Talán olyan összeg is ütheti a markát, amelyről már lemondott. Ha valaki tartozik önnek, azt most behajthatja. Ha megbeszélésre kerülne sor, legyen nagyon visszafogott, különösen politikai témákban, mert önmaga alatt vághatja a fát. A kollégák között akad, akivel jól kijöhet, és van, akivel utálhatják egymást.

Nyilas

Talán ön körül forog az egész világ. Amit mond, annak súlya van, amit szeretne elérni, az most sikerülhet. Sőt talán még a legmerészebb álma is valóra válhat. A házasságokban, régi együttélésekben társával és a tágabb környezetében élőkkel is könnyen szót érthet. Viszont a szerelmi viszonyokban olyan helyzet jöhet létre, hogy akár búcsút is inthetnek egymásnak. Ha ön szülő, gyermekével legyen elnézőbb.

Bak

Elképzelhető, hogy felüti a fejét a féltékenység az életében. Meg kell próbálnia nyugalmat erőltetni magára, különben furcsa helyzet alakulhat ki: éppen azzal szakíthat, akit szeret, és aki később igazán fontos lehet önnek. Ami el tud romlani, az most el is fog. Pénzügyek terén kellemes meglepetés érheti. Az is előfordulhat, hogy kedvező áron jut olyan dolgokhoz, amelyeket fontosnak tart.

Vízöntő

A környezetében több olyan ember akad, akik miatt a vérnyomása hirtelen az egekbe szökhet. Lehet, hogy közlekedés során alakul ki őrültnek nevezhető szituáció. A kapcsolatokban olyan helyzet jöhet létre, ami miatt örömében fülig ér a szája. Megeshet, hogy valaki tolja az ön szekerét, a protekciónak köszönhetően előnyös helyzetet élvezhet. Ha ön szülő, gyermeke izgatottsága boldoggá teheti.

Halak

Lehet, hogy a felettese olyan dologgal áll elő, ami önt jókedvre deríti. Ha bármit szeretne elérni nála, most kellene a tettek mezejére lépnie. A munkahelyén jól érezheti magát, még akkor is, ha valakiről olyasmi derül ki, ami miatt máskor talán irigységet vagy bosszúságot érzett. Egy ismerősével búcsút intenek egymásnak. Ne engedje, hogy felbosszantsák.

Ez a cikk mindenki számára olvasható, ugyanakkor a nőklapja.hu több tartalma csak előfizetéssel érhető el. Ha regisztrálsz, öt cikket elolvashatsz fizetés nélkül. Ha tetszett az írásunk, regisztrálj, hogy az előfizetői tartalmainkhoz is hozzáférj.