A Nők Lapja 2020/50. heti horoszkópja.

Kos

Feszült lehet ez a hét, gyorsan és könnyen ki tudják önt hozni a béketűrésből. A munkában, a megélhetésben felemás helyzet jöhet létre: lesz, ami miatt szorongóvá válhat, és lesz, ami miatt örömében fülig érhet a szája. Megeshet, hogy belebonyolódik egy titkos szerelembe, vagy élete párjának anyagi ügyei jól alakulnak. Olyan megbeszélésre kerülhet sor, amely fontos a jövője szempontjából.

Bika

Nagy hatást gyakorolhat a környezetében élőkre. Ha párkapcsolatban él, a társát kedve szerint befolyásolhatja. Többen leshetik a héten az ön szavát. Most érdemes valakivel közös vállalkozásba kezdenie. Ne sajnálja a pénzt az egészsége megőrzésére vagy a gyógyulásra! Olyan titok juthat a tudomására, hogy meglepetésében tátva maradhat a szája. Ha ön szülő, gyermekére nagyobb figyelmet kellene fordítania. 

Ikrek

A tisztánlátás messze elkerülheti. Zűrzavaros helyzetbe keveredhet, ezért most nem szabadna döntést hoznia. Ráadásul valaki úgy hazudhat, mintha könyvből olvasná, és van, aki a viselkedésével árthat önnek. A házasságokban, régi együttélésekben a párja nyitott az ön mondandójára, könnyen elérheti nála azt, amit szeretne. Egészségére, testi épségére jobban ügyeljen! Régi emlékek tolulhatnak föl a lelkében.

Rák

Lehet, hogy olyan szerelmi kapcsolatba bonyolódik, mint amilyet csak a hollywoodi filmekben látott. Rendkívül termékeny ez a hét, és ez nemcsak a gyermekvállalásra vonatkozhat, hanem olyasmire is, amivel önmagát hozhatja irigylésre méltó helyzetbe. Megeshet, hogy annyit kell dolgoznia, hogy szinte beleszakad. Sajnos nem kap érte annyi pénzt, mint amennyit elegendőnek tartana.

Oroszlán

Előfordulhat, hogy hiába érez fáradtságot, nem tud pihenni. Kénytelen lesz összeszedni magát és tenni a dolgát. Ha ön szülő, gyermekének talán a lelkére kell beszélnie, hogy azt tegye, amit ön az ő érdekében jónak lát. Ha párkapcsolatban él, a társát valaki becsaphatja, vagy rossz útra térítheti. Megeshet, hogy élete párja most érzékenyebb, ezért úgy kellene bánnia vele, mint a hímes tojással.

Szűz

Ugyan nem fog térdig gázolni a húszezresekben, de nem lesz oka panaszra, ha pénzről van szó. Most kellene anyagiakkal kapcsolatos megbeszélést folytatnia, mert az életnek ezen a területén jól tudja képviselni az érdekeit. A szerelmi viszonyokban feszült helyzet jöhet létre. Ha ön szülő, gyermeke nagyobb fejtörést okozhat önnek. A házasságokban a társa félreérthet valamit, vagy titkolódzhat ön előtt.

Mérleg

Lehet, hogy többen úgy gondolják, ön Midász király reinkarnációja, mert amihez nyúl, az most arannyá változhat. Anyagi ügyei irigylésre méltóan alakulhatnak. A házasságokban, régi együttélésekben a társa viselkedése miatt robbanhat ki veszekedés. Ha ön nyitott lesz, akkor a dolgok megbeszélhetővé válhatnak, és a kapcsolatuknak valóban lesz jövője. Olyan programon vehet részt, amely feltöltheti. 

Skorpió

Teher alatt nő a pálma! – ez lehet a hét jelmondata, hiszen rengeteg dolog szakadhat a nyakába. Mindezek ellenére jó lehet a kedélyállapota, mert olyasmi is megeshet, ami miatt örömében fülig érhet a szája. A szerelmi viszonyokban a társa cselekedete miatt csalódottnak érezheti magát. De az is lehet, hogy valakinek a viselkedése miatt olyan mondatok hangoznak el, amelyekkel akár meg is bánthat valakit.

Nyilas

Már csak az hiányzik, hogy családtaggal összerúgja a port! Nem kedvez az idő ingatlanügyletnek, vagy valami elromolhat, ami miatt bosszankodni fog. A szerelem édes angyalkája a vállára telepedhet. Ez még akkor is megtörténhet, ha ön nem szingli. A felettese nehéz helyzetbe kerülhet, és szüksége lenne az ön támogatására. Ha van gyermeke, az ő életében olyan változás várható, ami miatt ön feszült lehet.

Bak

Valaki még a csillagokat is lehazudhatja az égről. Amit most mondanak, azt ossza el kettővel! Vásárláskor legyen óvatos, mert becsaphatják, meglophatják, selejtre költhet. Családtag vagy szeretett személy nehéz helyzetbe kerülhet, és szüksége lehet az ön segítségére. Olyan esemény is bekövetkezhet, amelyet jobb lenne titokban tartani. A házasságok akkor működhetnek jól, ha ön engedékenyebb lesz.

Vízöntő

Ön lehet a legszerencsésebb az állatövben ezen a héten. Még az is lehet, hogy olyan esemény történik, hogy ön örömében akár táncra is perdül. A siker miatt irigyeinek száma akár meg is duplázódhat. Pénzére azonban nagyon kellene vigyáznia, mert hajlamossá válhat a pazarlásra, vagy kár érheti. Balesetveszélyes ez a hét, legyen sokkal óvatosabb! A szabályokat is tartsa be, mert megbírságolhatják.

Halak

Jó, hogy ön nincs cukorból, mert olyasmi történhet, ami miatt akár el is olvadhat. Talán a romantika rózsaszínű szemüvege kerül fel a szemére, és emiatt úszik a boldogságban. Anyagiak terén felemás helyzet alakulhat ki, olyan pénz is ütheti a markát, amelyre nem számított, és olyan kiadása is lehet, amelyet szintén nem tervezett. Olyasmi történhet, ami pozitív irányban befolyásolja a jövőjét.

Ez a cikk mindenki számára olvasható, ugyanakkor a nőklapja.hu több tartalma csak előfizetéssel érhető el. Ha regisztrálsz, öt cikket elolvashatsz fizetés nélkül. Ha tetszett az írásunk, regisztrálj, hogy az előfizetői tartalmainkhoz is hozzáférj.