A Nők Lapja 2020/49. heti horoszkópja.

Kos

Talán a szerelem édes angyalkája telepszik a vállára. Lehet, hogy nagy titokban egy bizonyos személy körül forognak a gondolatai. Ha dugdossa a pénzét, és nem szeretne lebukni, sokkal figyelmesebbnek kellene lennie. A munkában, megélhetésben változások következhetnek be, de ne aggódjon, a dolgok jóra fordulhatnak. Ha egy mód van rá, ne politizáljon, az egészségére jobban ügyeljen.

Bika

Ha pénzről van szó, sajnos nem áll a helyzet magaslatán, ami azt jelenti, hogy vagy nem fizetik meg, vagy olyan dologra kell kiadnia, amire nem számított. Ha párkapcsolatban él, a társára hatást gyakorolhat, és olyasmit is megbeszélhet vele, amit eddig nem sikerült. A kapcsolatai pompásan működhetnek, talán ismerősnek köszönhetően előnyös helyzetet élvez. Egészségére vigyázzon. 

Ikrek

Megeshet, hogy valaki miatt kinyílik a bicska a zsebében. Lehet, hogy egy esemény felkészületlenül éri, akár le is taglózhatja. Egy kapcsolat megszűnhet, azonban ne hullasson könnyeket miatta, mert nem érdemes. Viszont olyan változás következhet be az életében, hogy örömében fülig érhet a szája, és másként láthatja a világot. Ha orvosi vizsgálatra kerülne sor, ne aggódjon. 

Rák

Lehet, hogy egy kolléga olyan dologgal áll elő, ami miatt az egekbe emelkedik a vérnyomása. Az is előfordulhat, hogy valakit ki kell szolgálnia, esetleg valami miatt a napi rutinja megváltozik. Ám a szerelmi életére a boldogság lehet jellemző, ha ön szülő, gyermeke miatt is az öröm járhatja át a szívét. Megeshet, hogy új dolgokhoz, új személyhez kell alkalmazkodnia. Valaki iránt az érzései elmélyülhetnek.

Oroszlán

A szerelmi kapcsolatokban kommunikációs problémák alakulhatnak ki. Ha van gyermeke, most nem nyitott az ön mondandójára, emiatt vitára kerülhet sor. A munkahelyén olyan változások következhetnek be, amelyeket nehezebben tud kezelni, akár ellent is mondhat valakinek, vagy jól felidegesíthetik. Kedvez az idő ingatlanügylet lebonyolításának, családtaggal is jól kijöhet.

Szűz

Lehet, hogy nagy fába vágja a fejszéjét, és fogalma sincs, milyen nagy terhet jelent ez majd az életében, és hogyan változtatja meg később a hétköznapjait. Kedvez az idő a kommunikációnak, különösen az anyagiakkal kapcsolatban érheti el most mindazt, amit szeretne. Családtaggal, szeretett személlyel szemben legyen elnézőbb, ingatlanügylet intézésekor pedig figyelmesebb.

Mérleg

Megtörténhet az a csoda, hogy megfizetik a munkáját, vagy olyan összeg ütheti a markát, amelyre nem számít. Most kellene anyagiakkal kapcsolatos megbeszélést folytatnia, mert elérheti mindazt, amit szeretne. A házasságokban, régi együttélésekben a társa kissé türelmetlenebb, vagy olyan helyzetbe kerülhet, amikor nem látja tisztán a jövőjét. Balesetveszélyes ez a hét, legyen figyelmesebb.

Skorpió

Varázslatos pillanatokat élhet át ezen a héten. Különösen akkor, ha ön szülő, hiszen gyermeke olyan dolgot mondhat, hogy ön örömében néhány méterrel a föld fölött lebeghet. Most jöhet rá arra, mennyire szeret valakit, mennyire fontos ez a személy önnek. A munkahelyén megtörténhet, hogy rengeteg lesz a feladata. Megeshet, hogy egy kolléga áll elő olyasmivel, amitől önnek égnek áll a haja.

Nyilas

Elképzelhető, hogy a munkában olyasmi történik, ami miatt az idegei megfeszülnek. Talán a felettese mond valamit, amitől ön szorongani kezd. A szerelmi kapcsolatokban a kedvese idegesebb lehet, ezért önnek kellene most engedékenyebbnek lennie. Pénzügyek terén megeshet, hogy kevesebbel kell beérnie, vagy több lehet a kiadása. Ha párkapcsolatban él, társának remek lehetősége adódhat.

Bak

A felettese most nyitottabb mindarra, ami önt foglalkoztatja. Adja elő neki az elképzeléseit, mert sikert érhet el. Hallgasson a megérzéseire, különösen valakivel kapcsolatban, így elkerülheti a csalódást. Valami elromolhat, de az is lehet, hogy a szeretett személy viselkedése előtt áll majd értetlenül. Ha titok jut a tudomására, fontos, hogy ne ossza meg senkivel, különben bajba kerülhet.

Vízöntő

Olyan pénz ütheti a markát, amelyre nem számított, vagy amely miatt örömében fülig ér a szája. Óvatosnak kell lennie, mert olyan gyorsan elköltheti, amilyen gyorsan kapta. Valakinek a megnyilvánulása miatt hirtelen idegessé válhat. Ha nem akar kellemetlen helyzetbe kerülni, válogassa meg a szavait. Olyan hír is eljuthat a fülébe, amitől egyik ámulatból a másikba esik majd.

Halak

Lehet, hogy úszik a mámorban. Olyan esemény történhet, amitől boldognak érzi majd magát. Ez még akkor is igaz lehet, ha egyébként adódnak nehézségei is. Különösen, ha van olyan személy a környezetében, aki miatt igazságtalannak tartott helyzetbe kerülhet. Az lenne a legjobb, ha a pénz most nem lenne központi téma az életében, mert emiatt mérgelődhet. Ha tanul, jó formában lehet.

Ez a cikk mindenki számára olvasható, ugyanakkor a nőklapja.hu több tartalma csak előfizetéssel érhető el. Ha regisztrálsz, öt cikket elolvashatsz fizetés nélkül. Ha tetszett az írásunk, regisztrálj, hogy az előfizetői tartalmainkhoz is hozzáférj.